Glavni centri za remont motora velikih konjskih snaga

Prava inovacija. Istinska stručnost.

Remont Cummins-ovih motora velikih konjskih snaga

sličica video zapisa glavnog centra za remont

Zašto se odlučiti za Cummins-ov remont?

Želite da izvučete maksimum iz svog Cummins motora tokom celog životnog ciklusa. Zainteresovani ste za modifikacije i nadogradnje performansi motora koje mogu poboljšati njegov rad i ekonomičnost goriva.

Zbog toga smo uložili u izgradnju mreže vrhunskih postrojenja – u kojima rade visoko obučeni stručnjaci – usredsređeni na jedno, obavljanje nenadmašno kvalitetnih remonta motora velikih konjskih snaga.

pogledajte video

Kvalitet koji je sertifikovan i ima podršku

 • Glavni centri za remont imaju ISO 9001 sertifikat
 • Koriščenje originalnih novih i ReCon® Cummins delova zbog poboljšane efikasnosti i standarda kvaliteta
 • Vrhunski kvalitet remonta kroz unapred definisan proces sa poboljšanom efikasnošću korišćenjem najsavremenije opreme
 • Obavljaju ga Cummins-ovi sertifikovani tehničari
 • Isti procesi/standardi kontrole kvaliteta kao i kod Cummins-ovih novih motora
 • Nudi se puna jednogodišnja/neograničeni sati garancija

 

Znaci da vam je potreban Cummins-ov remont

 • Ukupna potrošnja goriva u galonima premašuje normalne vrednosti
 • Izlazna snaga više ne ispunjava specifikacije
 • Analiza motornog ulja pokazuje prekomernu potrošnju
 • Istorija popravki i održavanja ukazuje na potrebu
 • Radni uslovi zahtevaju veći učinak

 

Vidite li sada neke od ovih znakova?

Zatražite ponudu

Remontni proces u 6 koraka

Svaki motor koji dođe u naš HHP centar za remont prolazi kroz proces od šest koraka koji osigurava da motor radi 'kao nov' pre nego što ga isporučimo našim kupcima.

Cummins-ov radnik u proizvodnji

Korak 1

Rastavljanje

Svaki sklop se rastavlja do poslednje matice i zavrtnja koriščenjem automatske opreme kao što su pneumatski udarni ključevi, uređaji za okretanje itd. Delovi se sortiraju i oni koji ne mogu da se sačuvaju se skidaju dok se oni koji mogu da se sačuvaju prosleđuju na čišćenje.

Cummins-ovi radnici u proizvodnji

Korak 2

Čišćenje

Komponente se pojedinačno čiste korišćenjem najnovijih automatizovanih neabrazivnih metoda čišćenja koje obezbeđuju nultu štetu na metalu dok se svi otpaci uklanjaju iz motora. Ovo garantuje da svaka komponenta ispunjava standarde kvaliteta za ponovnu upotrebu.

Cummins-ov radnik u proizvodnji

Korak 3

Provera

Slede strogi procesi osiguranja kvaliteta kako bi se potvrdilo da motor ispunjava svoje originalne fabričke specifikacije. Svaki deo se ispituje korišćenjem sofisticiranih sistema. Na primer, ispitivanje magnetnim česticama se koristi za otkrivanje pukotina koje su nevidljive golim okom. Svaki deo koji ne prođe kontrolu biće uklonjen.

Cummins-ov radnik u proizvodnji

Korak 4

Komponente

Delovi koji ne odgovaraju specifikacijama se ponovo obrađuju na preciznoj opremi kako bi se eliminisala ljudska greška, obezbio dosledan kvalitet i tačnost dimenzija za svaki deo. Tolerancije u proizvodnji se mere korišćenjem elektronskih merača kako bi se postigla nenadmašna tačnost. Sva merenja u radionici se prate u našoj sofisticiranoj laboratoriji za merenje i elektroniku koja obezbeđuje preciznu kalibraciju.

Cummins-ov radnik u proizvodnji

Korak 5

Ponovno sastavljanje

Motor se ponovo sastavlja korišćenjem novih i rekonstruisanih delova na kompjuterski kontrolisanoj traci koja koristi sofisticirane sisteme kao što su uređaji za zavrtanje, manipulatori, itd. Kritični delovi koji se habaju kao što su klipovi, prstenovi, ležajevi, četkice, zaptivke i filteri zamenjuju se novim originalnim Cummins delovima. Motor se izrađuje na prvoj montažnoj liniji za remont ovog tipa koju nadgledaju fabrički obučeni tehničari obavljajući 150 temeljnih provera kvaliteta.

Cummins-ovi radnici u proizvodnji

Korak 6

Testiranje

Svaki motor prolazi kroz seriju rigoroznih testova kvaliteta koji uključuju testiranje konjskih snaga, obrtnog momenta i 25 drugih bitnih funkcija. Oprema za testiranje u našem centru za remont koristi istu tehnologiju i opremu kao i kod testiranja novih Cummins motora. Motori se zatim premazuju spoljnom zaštitom i farbaju u skladu sa primenom ili zahtevima kupaca.

Istinska razlika

Cummins remontuje vaš motor u kontrolisanom okruženju svetske klase, rastavlja ga do poslednje komponente, čisti, proverava a zatim ugrađuje originalne Cummins delove kako bi se obezbedio nenadmašni kvalitet proizvoda.

Nakon Cummins-ovog kvalitetnog procesa proizvodnje, motore testiraju visoko obučeni tehničari kako bi se ispunili ili premašili originalni fabrički standardi, osiguravajući da dobijate kvalitet i pouzdanost koje očekujete.

 

Zatražite ponudu za Cummins-ov originalni remont

Da biste zatražili ponudu za remont vašeg Cummins motora velike konjske snage, kontaktirajte svog lokalnog Cummins distributera ili kliknite na link ispod za onlajn zahtev.

Zatražite ponudu Preuzmite brošuru

Računajte na Cummins servis

0 + servisnih lokacija

0 + prodajnih lokacija

0 + zemalja

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.