PrevenTech® za Naftu i Gas

Treba vam podrška? Kliknite ovde
PrevenTech ulje i gas

PrevenTech® ulje i gas beta je najnovije rešenje kompanije Cummins za daljinsko praćenje i izveštavanje o stanju motora. Zahvaljujući kombinaciji hardvera motora, digitalnih tehnologija i stručne analize na osnovu podataka, PrevenTech daje proaktivne preporuke koje omogućavaju kupcima da povećaju vreme ispravnog rada, poboljšaju produktivnost i smanje operativne troškove.

Kako funkcioniše PrevenTech

preventech-infographic-global.jpg

Povećajte vreme aktivnog rada

Proaktivna upozorenja prikazuju tačan ID i lokaciju povezane opreme što menadžerima lokacije omogućava da bolje razumeju operativne rizike. Podaci o prethodnim greškama olakšavaju pronalaženje progresivnog oštećenja usled kvarova podsistema motora pre nego što izazovu veće prekide i zastoje.

Poboljšajte produktivnost

Praćenje u realnom vremenu, mapa sredstava kodirana bojama koja organizuje obaveštenja na osnovu ozbiljnosti, opisi problema i preporuke servisa omogućavaju informisanije planiranje održavanja i servisiranja. Prognoze na osnovu podataka omogućavaju maksimalno vreme ispravnog rada.

Smanjite operativne troškove

Daljinska analiza sa preporukama koje ostavljaju vreme za reagovanje smanjuje oslanjanje na rezervnu opremu i druge nepotrebne stavke na lokaciji, a istovremeno smanjuje učestalost skupih terenskih servisiranja na udaljenim lokacijama. 

Saznajte više
Zatražite ponudu ili demonstraciju proizvoda tako što ćete se obratiti našem menadžeru prodaje, lokalnom distributeru kompanije Cummins ili putem našeg obrasca za kontakt.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.