Nadzor čitavog plovila

PrevenTech Marine

Cummins-ova nova pametna tehnološka platforma dizajnirana je da pomogne u prosleđivanju uvida u motor klijentimima preko inovativnih digitalnih aplikacija kako bi poboljšali proizvod i integrisali servisiranje.

Kontaktirajte predstavnika prodaje

Podaci u realnom vremenu za stvarni svet

Zaustavite probleme pre nego što do njih dođe

Dijagnostika u realnom vremenu

Digitalno rešenje za praćenje zdravlja plovila

Cummins-ovo integrisano digitalno rešenje za kompletno upravljanje zdravljem opreme daljinski nadgleda vaše rekreativno ili komercijalno plovilo. Koristeći povezivanje, big data, naprednu analitiku i internet stvari, možete izbeći neplanirane zastoje kroz napredno otkrivanje, izveštavanje i dijagnozu potencijalnih problema sa zdravljem motora. Uz PrevenTech Marine koji pokreće Connected Boat® kompanije Siren Marine odložena dijagnostika je briga prošlosti za korisnike pogonskih motora.

Javite nam se

Nadgledajte

FleetguardFIT

FleetguardFIT je prvo sveobuhvatno rešenje za praćenje filtracije i kvaliteta ulja u industriji, zasnovano na pametnim senzorima, internetu stvari, oblaku i naprednoj analitici. FleetguardFIT maksimizira vreme ispravnog rada, smanjuje troškove održavanja, produžava životni vek opreme i smanjuje uticaj na životnu sredinu.

Saznajte više

Uklonite nagađanje iz održavanja

PrevenTech Marine se nudi preko aplikacije Sirene Marine Connected Boat za kupce komercijalnih i rekreativnih pogonskih motora u Severnoj Americi.

kontaktirajte nas

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.