INLINE™

Treba vam podrška? Kliknite ovde

INLINE je adapter za prenos podataka koji tumači podatke koje daje ECM vašeg motora.  INLINE adapteri su trenutno dostupni kod lokalnog Cummins prodavca ili distributera u tri verzije:

INLINE™ MINI
INLINE™ mini, adapter za prenos podataka vozila sa Bluetooth funkcijom za teška vozila omogućava mobilnim uređajima (npr. pametnim telefonima ili tablet računarima​​​​​​​) da bežično komuniciraju sa ugrađenim elektronskim upravljačkim modulom (ECM) za podsisteme vozila (npr. motor, menjač, kočioni sistem). INLINETM mini ima integrisan 9-pinski konektor koji se priključuje direktno na dijagnostički konektor vozila SAE J1939-13.

 • Kompatibilno sa iOS i Android aplikacijama
 • Aktiviranje uparivanja pritiskom na taster
 • Podržani protokoli: SAE J1939 (250 ili 500 Kb/s), CAN (250 ili 500 Kb/s), ISO 15765 (500 Kb/s), SAE J1708/J1587 (9600 b/s)

Završeni sertifikati za bežično povezivanje: SAD, Kanada, EU, Australija, Novi Zeland, Norveška, Čile, Peru, Kina, Kolumbija, Meksiko, UAE, Guan, Portoriko, Bosna i Hercegovina, Gruzija, Makedonija, Reunion , Trinidad i Tobago, Japan.

 

INLINE™ 6
Adapter INLINE™ 6 može da komunicira sa računarom preko 9-pinskog serijskog konektora. Takođe može da komunicira sa računarom preko univerzalne serijske magistrale (USB) preko standardnog 4-pinskog konektora. Adapter INLINE™ 6 povezuje se na napajanje vozila, SAE J1708/J1587 priključak i dva CAN/J1939 priključka preko 25-pinskog serijskog konektora.

 • Potpuno usaglašeno sa standardom RP1210 saveta za tehnologiju i održavanje
 • Ispunjava zahteve Cummins testa kabine

 

INLINE™ 7
Adapter INLINE™ 7 komunicira sa računarom preko univerzalne serijske magistrale (USB) preko standardnog USB konektora, kao i preko WiFi ili Bluetooth mreže. Kao lider u industriji, kompanija Cummins je među prvima proizvela adapter sa tri opcije za povezivanje. INLINE™ 7 je potpuno usaglašen sa standardom RP1210 saveta za tehnologiju i održavanje, a takođe nudi podršku od 250 i 500 kiloboda, uključujući podršku do 1 megaboda.

 • Funkcioniše sa širokim spektrom usluga i informativnim alatima kompanije Cummins, proizvođača originalne opreme i trećih strana 
 • Potpuno usaglašeno sa standardom RP1210 saveta za tehnologiju i održavanje
 • Podržani protokoli: J1708, J1587, J1939, ISO15765, ISO9141 (K i L linija)

Završeni sertifikati za bežično povezivanje: SAD, Kanada, EU, Australija, Novi Zeland, Brazil, Norveška, Čile, Peru, Kina, Indija, Meksiko, Mauricijus, Madagaskar, Rusija, Guam, Portoriko, Bosna i Hercegovina, Gruzija, Makedonija, Reunion, Trinidad i Tobago, Mozambik, Namibija, Zambija, Zimbabve, Južna Afrika, Turska, Urugvaj, Japan i Argentina

 

16-pinski adapter INLINE™ Mini (dostupno samo u Indiji i Čileu)
16-pinski INLINE™ mini, adapter za prenos podataka vozila sa Bluetooth funkcijom za laka i srednje teška vozila omogućava mobilnim uređajima (npr. pametnim telefonima ili tablet računarima) da bežično komuniciraju sa ugrađenim elektronskim upravljačkim modulom (ECM) za podsisteme vozila (npr. motor, menjač, kočioni sistem). 16-pinski adapter INLINETM mini ima integrisani 16-pinski konektor koji se povezuje direktno na SAE J1962/ISO15031-3 dijagnostički priključak vozila. Osim toga, ovaj proizvod ima sledeće ključne karakteristike:

 • Kompatibilno sa iOS i Android aplikacijama
 • Aktiviranje uparivanja pritiskom na taster
 • Automatsko otkrivanje brzine CAN podataka
 • Podržani protokoli: SAE J1939 (250 ili 500 Kb/s), CAN (250 ili 500 Kb/s), ISO 15765 (500 Kb/s), SAE J1708 (9600 b/s)

Preuzimanje softvera

oprez1.png

Zaštitni zid vaše kompanije može sprečiti instalaciju ove datoteke. Ako primite takvu poruku, obratite se administratoru sistema za pomoć.

NAPOMENA:Ako imate INLINE 6 adapter, morate da instalirate INLINE 6 PC drajver koji je uključen u ovaj softver. The INLINE 6 Instalacija softvera je tipična samoizvršna instalacija zasnovana na operativnom sistemu Windows. Izvršna datoteka za podešavanje (navedena u nastavku) instalira najnoviji INLINE 6 PC Driver, koji omogućava RP1210-kompatibilnim softverskim aplikacijama da komuniciraju sa INLINE 6 adapterom. Najnovija verzija uslužnog programa za ponovno pokretanje i firmver najnovije verzije takođe su uključeni u ovo preuzimanje i automatski će se instalirati u odgovarajuće fascikle na računaru kada pokrenete program za instalaciju, kao što je opisano u nastavku.

 

 oprez1.png

Tehnička podrška za INLINE 6 više nije dostupna i potpuno će zastariti krajem 2022. godine.

INLINE 7 je trenutno sertifikovan za upotrebu u nekoliko regiona gde može da se koristi kao zamena za INLINE 6.

U regionima u kojima INLINE 7 nije sertifikovan može da se koristi naknadno kupljeni adapter koji je kompatibilan sa RP1210.

 

Broj Dela:2892092

(32-bit) Preuzimanje
Naziv fajla: INLINE6_6.10.1.0_32Bit.zip
Veličina datoteke: 64.8 MB
PREUZIMANJE

(64-bit) Preuzimanje
Naziv fajla: INLINE6_6.10.1.0_64Bit.zip
Veličina datoteke: 64.8 MB
PREUZIMANJE

 

UPUTSTVA ZA PONOVNO POKRETANJE:

 1. Preuzmite odgovarajući INLINE 6 zip fajl klikom na link iznad (imajte na umu da, osim ako imate 64-bit operativni sistem, treba da koristite 32-bit fajl).
 2. Raspakujte i izvucite izvršnu datoteku pomoću zip/unzip softvera.
 3. Kliknite na Windows Start menu i kliknite na Run.
 4. Kliknite na dugme Browse i pronađite fajl koji ste preuzeli.
 5. Kliknite na dugme OK da biste instalirali najnoviji INLINE 6 Drajver, ponovo pokrenuli program i firmver na računaru.
 6. Slijedite uputstva na ekranu da biste dovršili instalaciju.
 7. Povežite +8 V na +50 V napajanje na vaš INLINE 6 adapter preko DB25 kabla koji imate.
 8. Koristote svoj DB9F sa DB9M serijskim kablom ili USB kablom da povežete INLINE 6 adapter na odgovarajući port za komunikaciju sa računarom.
 9. Sledite uputstva za servis i vodič za brzi početak koji se nalaze ispod.

 

DODATNI RESURSI:

Naziv fajla: INLINE7_2.7.0.3.zip
Veličina datoteke: 15 MB
PREUZIMANJE

 

DODATNI RESURSI:

Korisnički priručnik

Ovaj softver nije dostupan za mobilne uređaje. Da biste preuzeli softver na kancelarijski ili kućni računar, vratite se na ovu stranicu sa tog uređaja.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.