Originalni Cummins delovi

Originalne Cummins-ove delove podržava više od 100 godina inženjerskog iskustva i značajne investicije u istraživanje, dizajn i testiranje. Napravljeni su za maksimalnu kompatibilnosti sa našim motorima i nenadmašnog su kvaliteta kako bi se osigurao vaš neometan rad.

Razlika koju pravi Cummins-ov original

Postoji originalna razlika u performansama, pouzdanosti, dugotrajnosti i vrednosti delova motora. Zato se uvek isplati odabrati najbolje. Originalni Cummins delovi koje kupujete od Cummins distributera ili ovlašćenog prodavca su proizvedeni potpuno u skladu sa našim standardima i ispunjavaju ili prevazilaze originalne specifikacije.

Uz originalne Cummins delove ide i naša sveobuhvatna garancija za delove, koja obezbeđuje finansijsku zaštitu i bezbrižnost jer smo uvek tu da vam pružimo podršku.

Poređenje originalnih i neoriginalnih delova

Razlika između originalnog Cummins dela i neoriginalnog dela ne može uvek lako da se primeti. To može biti nešto tako malo kao što je žleb za kariku koji je nekoliko milimetara preširok na neoriginalnom delu. Ta mala razlika bi u Cummins-ovom motoru mogla da ima kao rezultat manju snagu, nedovoljno podmazivanje, veću potrošnju goriva, prevremeno habanje i čak katastrofalan
kvar motora.

Vidite razliku

Cummins ReCon® motori i delovi

Novi Cummins-ovi motori mogu da se obnove, što im omogućuje dug vek trajanja i ekonomičnost potrošnje. Do 85 procenata motora može da se obnovi, a Cummins motori mogu da se obnavljaju više puta.

Cummins-ovi ReCon delovi i motori se rasklapaju, ispituju, čiste, kalibrišu i testiraju kako bi bili sigurni da ispunjavaju iste specifikacije kao novi Cummins-ovi delovi i motori.

Zašto kupiti ReCon

Ponuda delova

Pogledajte našu ponudu novih delova, najnovije remonte, nadogradnje za poboljšanje performansi motora i komplete za uštedu troškova.

Dodatne informacije o delovima

Pronađite informacije o delovima

Pretražite spisak originalnih Cummins delova za vašu Cummins opremu ili originalnu opremu (OE ili OEM) unosom serijskog broja vašeg Cummins motora (ESN), ATSN, GSN, broja dela ili opisa.

Posetite parts.cummins.com

Kako da pronađete identifikacioni broj motora ili serijski broj motora

ESN se nalazi na pločici sa podacima motora. Ako imate štampanu kopiju uputstva za upotrebu, pročitajte odeljak pod nazivom ”Identifikacija motora.” U ovom odeljku ćete pronaći detalje o tome kako da pronađete pločicu sa podacima i ESN. Digitalni priručnici za vaš Cummins motor su dostupni u QuickServe Online. Ako nemate pristup uputstvu na Cummins Care-u ćete naći uputstva koja objašnjavaju gde fizički možete da nađete pločicu sa podacima i serijski broj motora.

Pronađite serijski broj vašeg motora

Česta pitanja

Zašto bi trebalo da kupim originalne delove?

Razlika između originalnog Cummins dela i neoriginalnog dela ne može uvek lako da se primeti.

Potencijalni troškovi rastu direktno proporcionalno veličini motora i gubitku efikasnosti opreme.  Originalni Cummins delovi pružaju nenadmašan kvalitet koji vam omogućuje nastavak vašeg rada.

Vidite razliku

Kako da nađem Cummins-ove priručnike za popravku motora i tehničku dokumentaciju?

Digitalna uputstva za vaš Cummins motor dostupna su na platformi QuickServe Online. Pratite ova uputstva da biste videli dostupna digitalna uputstva za vaš Cummins proizvod.

Odštampane verzije Cummins-ovih priručnika možete da kupite u vašem lokalnom servisu sa Cummins sertifikatom . Broj dela priručnika je broj koji je naveden sa leve strane naslova priručnika u QuickServe Online.

Kako da pronađem brojeve delova koji su mi potrebni za moj Cummins motor?

Naš Cummins Care Knowledge Centar nudi uputstva o tome kako da pronađete brojeve delova za vaš Cummins motor. Da biste proverili dostupnost delova, posetite zvanični Veb sajt originalnih Cummins delova ili kontaktirajte svoj lokalni servis sa Cummins sertifikatom.

kontaktirajte nas
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.