Cummins otvara kancelariju za satelite u Atlanti i tehnološko čvorište

Kolambus, Indijana
""

Globalni lider u snazi i tehnologiji, Cummins Inc. (NYSE: CMI) predstavlja svoju novu kancelarijsku lokaciju, Cummins Atlanta Hub (CAH), smeštenu u Atlanti, Džordžija. Čvorište će nastaviti da podržava budući uspeh i rast Cummins-a, prvobitno služeći kao dom grupe za planiranje lanca snabdevanja i članova tima za informativne tehnologije, sa više grupa koje će slediti u budućnosti. Novi projekat je direktan osvrt na Cummins-ovu posvećenost pogonu prosperitetnijeg sveta kroz poboljšanje zajednica u kojima radi da bi direktno uticao na život svojih zaposlenih i svojih komšija.

"Da bi Cummins bio uspešan, moramo da privučemo, izgradimo i zadržimo najbolje talente za rešavanje izazova sa kojima se naši kupci i zajednice suočavaju danas i sutra i stvorimo inkluzivno okruženje u kojima naši ljudi i inovacije napredaju", rekla je predsednica i glavna izvršna direktorka Cumminsa Jennifer Rumsey. "Otvaranje kancelarije u Atlanti je jasan osvrt na Cumminsove stalne investicije i napore u naše trenutne i buduće zaposlene i zajednice."
Nova poslovna lokacija u jugoistočnom regionu nalazi se u neposrednoj blizini Džordžijskog instituta za tehnologiju i više istorijski crnih koledža i univerziteta (HBCUs), što dočekuje raznoliko i kvalifikovano okupljanje talenata u IT, digitalnim, lancima snabdevanja i inženjerskim poljima. Dodatak satelitske stranice Cummins pruža novim talentima priliku da iskuse Cummins kulturu saradnje i veze, istovremeno negovajući raznovrsnu radnu snagu koja podržava integraciju, blagostanje i zadržavanje kroz poboljšane načine rada.

Čvorište ima značajne podsticaje za lokaciju, uključujući dodatnu vezu do postojećih Cummins pogona sa sedištem u Atlanti i omogućavajući zaposlenima i produkcijama da imaju značajan prevoz za povezivanje sa kupcima i prodavcima u regionu.

"Nismo mogli više biti uzbuđeni što otvaramo Cummins Atlanta hub i pružimo osnažno i svestrano radno okruženje", rekao je glavni direktor ljudskih resursa Marvin Boakye. "Ovaj objekat je investicija u talentovane ljude u jugoistočnom regionu i prilika da bolje služimo našim kupcima i našim zajednicama."

Cummins ima duboko ukorenjenu istoriju borbe za socijalnu pravdu, služeći svojim zajednicama i živeći osnovne vrednosti kompanije različitosti i inkluzije. U oktobru 2020, Cummins je pokrenuo Cumminsovo zalaganje za rasnu jednakost (CARE), da bi Cummins mogao da preuzme vodeću ulogu u radu na rasuđivanje sistemske diskriminacije crne zajednice u SAD-u. Kao prvi korak na ovom putovanju, CARE okuplja sve Cumminsove mogućnosti - svoje ljude, svoj bilans i filantropiju kompanije - da podstakne rasnu ravnopravnost i borbu protiv uticaja rasizma na njene ljude, zajednice i ekonomiju. Atlanta je osnažena kao grad fokusiranja na CARE, našu rasnu jednakost, od osnivanja programa, a prisustvo čvorišta u regionu nastaviće da uspostavlja i razvija lokalna CARE partnerstva u zajednici.

Kao sastavni deo budućeg uspeha kompanije, Cummins Atlanta Hub služiće kao inovativno i inkluzivno radno mesto za timove za saradnju, promovisanje jačih veza širom svojih timova i u zajednici, dok će jačati Cummins prisustvo u metropolskom području Atlante i okolnom jugoistočnom regionu.
 

O Cummins Inc.

Cummins Inc., globalni lider u energetskoj tehnologiji, je korporacija komplementarnih poslovnih segmenata koji dizajniraju, proizvode, distribuiraju i servisiraju širok portfelje energetskih rešenja. Proizvodi kompanije se kreću od internog sagorevanja, električnih i hibridnih rešenja integrisanih pogona do komponenti, uključujući filtraciju, prečišćavanje izduvnih gasova, turbopunjače, sisteme za upravljanje gorivom, sisteme za upravljanje vazduhom, automatske menjače, sisteme za proizvodnju električne energije, komande mikro mreže, baterije, elektrolizere i proizvode gorivnih ćelija. Headquartered in Columbus, Indiana (U.S.), since its founding in 1919, Cummins employs approximately 73,600 people committed to powering a more prosperous world through three global corporate responsibility priorities critical to healthy communities: education, environment and equality of opportunity. Cummins serves its customers online, through a network of company-owned and independent distributor locations, and through thousands of dealer locations worldwide and earned about $2.2 billion on sales of $28.1 billion in 2022.

Kontakt za medije
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.