Istorija
inovacija

Više od 100 godina kompanija Cummins proizvodi vodeću tehnologiju pogona. Od naprednih motora na dizel i prirodni gas, do najnovijih hibridnih motora, električnih motora na baterije i gorivne ćelije, naša rešenja pomeraju granice mogućeg zahvaljujući inovacijama koje unapređuju naš svet sada i u decenijama koje dolaze.

Električni sistemi na baterije.

Električni sistemi na baterije

Vrhunska tehnologija električnih sistema na baterije kompanije Cummins je razvijena sa ciljem da zadovolji iste standarde kao i naša tradicionalna tehnologija pogona. Od skladištenja energije do upravljačkog softvera, ispitali smo svaki deo naših električnih rešenja na baterije. Počevši od inicijalnog dizajna, preko potvrde u laboratoriji do testa na terenu. Integracija sistema je ključna za uspeh tehnologije tako da možete da očekujete superiorne performanse i pouzdanost od svake konfiguracije.

Saznajte više
Gorivne ćelije.

Gorivne ćelije

Tehnologija vodoničnih gorivnih ćelija kompanije Cummins se zasniva na godinama istraživanja, razvoja i strateških partnerstava. Ulažemo u dve osnovne vrste gorivnih ćelija, gorivne ćelije sa membranom za razmenu protona (PEM) i gorivne ćelije sa čvrstim oksidom (SOFC). Cilj nam je da našim kupcima obezbedimo besprekorna rešenja, od početka do kraja.

Saznajte više
Proizvodnja vodonika.

Proizvodnja vodonika

Naši elektrolizeri su među najefikasnijima i mogu da proizvode zeleniji, obnovljiv vodonik. Takođe nudimo alkalne elektrolizere koji imaju dokazane performanse i pouzdanost za manji obim proizvodnje vodonika. Nastavljamo da proširujemo našu tehnologiju elektrolizera da bismo mnogim industrijama omogućili prelaz na vodonični pogon i da bismo bili pokretačka snaga rastuće ekonomije vodonika.

Saznajte više

Javite nam se

Uvek razvijamo nova rešenja i primene za energiju sa niskom emisijom ugljenika. Javite nam se da biste saznali kako kompanija Cummins može da pomogne.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.