Pokretačka snaga
budućnosti.

Na putu i ​​van njega, komercijalno i industrijski, kompanija Cummins je pokretačka snaga najinovativnijih vozila i primena sa niskom emisijom ugljenika, opremljenih da budu pogon svih vaših potreba, bez obzira na to da li su one velike ili male.

Primene širom sveta

Posvećeni smo tome da damo maksimalan doprinos uz minimalan uticaj na životnu sredinu. Naše vodeće primene vozila na baterije i vodonik su tu da pouzdano i odgovorno pokreću vaš svet, bez obzira na to gde treba da idete.

Autobusi.
Autobusi

Od potpuno električnih školskih autobusa do gradskog prevoza sa pogonom na gorivne ćelije, Cummins ima najnapredniju ponudu vozila za prevoz sa niskom emisijom ugljenika kako bi mesta u kojima živimo učinili još boljim za život.

Saznajte više
Kamioni.
Kamioni

Znamo da vaš tovar mora da stigne na odredište. Zbog toga naši robusni kamioni sa pogonom na baterije ili vodonik, u rasponu od teških, preko srednjih do lakih kamiona, isporučuju neviđene performanse bez kompromisa.

Saznajte više
Vozovi.
Vozovi

Budućnost čiste železnice je tu. Kompanija Cummins sarađuje sa preduzećima za prevoz kako bi se omogućio globalni prelaz na sistem prevoza sa niskom emisijom ugljenika.

Saznajte više
Brodovi i luke.
Brodovi i luke

Kompanija Cummins predvodi velike komercijalne luke i morska plovila na putu ka smanjenju uticaja na životnu sredinu i upravljanja njim.

Saznajte više
Upotreba van autoputeva.
Upotreba van autoputeva

Kompanija Cummins razvija sledeću generaciju elektrifikovanih sistema u cilju poboljšanja teških uslova rada na tržištima van autoputa kroz smanjenje izloženosti emisijama vozila.

Saznajte više
Stacionarno napajanje.
Stacionarno napajanje

Kompanija Cummins postavlja standard svojim gorivnim ćelijama koje su vodeće u industriji u cilju obezbeđivanja pouzdane kritične energije i bezbedne rezervne energije.

Saznajte više
Punom snagom napred.

Punom snagom napred

Kompanija Cummins nudi celokupno rešenje za elektrifikaciju – od transportnih sistema sa nultom emisijom koji se mogu potpuno napuniti za manje od osam sati do kritičnih komponenti poput stručno integrisanih baterija. Rezultat su maksimalne performanse i snaga, uz smanjene troškove održavanja, servisiranja i goriva.​​​​​​​

Saznajte više
Veliki potencijal.

Veliki potencijal

Kompanija Cummins sada nudi kompletnu liniju modula napajanja sa vodoničnim gorivnim ćelijama, sklopove za svako električno vozilo i primene za napajanje širom sveta.  Zbog toga što električnu energiju proizvodi tiho, efikasno i sa nultom emisijom ugljenika, ovaj čistiji izvor energije ima svu praktičnost tradicionalnih goriva, ali sa neograničenim prednostima za unapređenje našeg sveta. ​​​​​​​

Saznajte više

Javite nam se

Tu smo da vam pomognemo i budemo vaš vodič kroz našu tehnologiju i proizvode.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.