Motori za rekreativne plovila

Uživajte u vodi uz motore i generatore za naša plovila za rekreaciju

Kada uživate u odmoru na vodi sa vašim društvom, Cummins rešenja za pomorsku upotrebu vam omogućavaju bezbednu plovidbu. Kreirali smo pouzdana, inovativna rešenja pogodna za pomorstvo za velike komercijalne i vladine primene širom sveta, a istu tu snagu i znanje pakujemo u svaki proizvod za pomorsku upotrebu koji proizvodimo za vas.

Sve glavne komponente naših generatora - od motora do alternatora i sistema upravljanja - proizvela su ili integrisala odeljenja porodice Cummins.  Krajnji rezultat? Idealna harmonija u sistemu i nenadmašne performanse i kvalitet mreže za podršku korisnicima.

 

Pronađite vama najbližeg distributera

 

SKOČITE NA: Dokazana snaga | Cummins u akciji | Prodaja & servis

 

Izgrađen fokusirajući se na jedno: vaš duševni mir

 

ikona tih rad

Tih rad
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja se koristi za zvučnu izolaciju i napretku u upravljanju elektrikom i motorom, brodski generatori Cummins Onan su među najtišima koji postoje.

ikona za podršku

Podrška kojoj nema ravne
Povežite se sa našim stručnjacima iz Cummins Care onlajn putem e-pošte, društvenih medija ili putem direktnog ćaskanja kako bi dobili 24/7 lako dostupnu podršku.

ikona globalna usaglašenost

Globalna usaglašenost
Linija proizvoda Serije Quantum nudi usaglašenost sa važećim propisima EPA, IMO i EU bez žrtvovanja performansi.

 

Dokazana snaga za svakog pomorca

Bilo da želite da pogon za ribarski čamac ili jahtu, Cummins ima motor koji će zadovoljiti vaše potrebe.

 

 

QSB6.7 motor

QSB6.7/QSB7

  • In-line, 6-cilindara, 4 takta dizel
  • 230 - 550 hp
  • Turbopunjač sa vodenim hlađenjem montiran na zadnji deo motora kompanije Cummins Turbo Technologies 

Saznajte više

 

 

qsc8.3

QSC8.3

  • In-line, 6-cilindara, 4 takta dizel
  • 490 - 600 hp
  • Common rail sistem pod visokim pritiskom obezbeđuje poboljšanu ekonomičnost potrošnje goriva

Saznajte više

 

 

qsm11

QSM11

  • In-line, 6-cilindara, 4 takta dizel
  • 300 - 715 hp
  • Inovativni dizajn sa četiri ciklusa pruža tih i štedljiv rad

Saznajte više

 

 

Naša linija brodskih motora/generatora Onan nudi pouzdanost i izdržljivost kakvu već očekujete od nas.  Tihi i pouzdani, Onan motori/generatori održavaće će vas i vašu porodicu udobno i bezbedno na vodi.

Pogledajte naše brodske motore/generatore

 

 

Prikazana rešenja

 

Samo jedan pokret šake je sve što je potrebno sa DockCommand.

Vetar i morska struja nisu takmac kontroli koju nudi DockCommand iz Cummins-a. Ova napredna džojstik komanda je neverovatno intuitivna i omogućava kontrolu plovila bez napora, od bočnog praćenja do okretanja na malom prostoru.  Ukupan autoritet i upravljivost su neuporedivi.

 

Cummins u akciji

Voda nađe način da testira trajnost čak i najrobusnijih  rešenja u pomorstvu.  Pogledajte kako naša rešenja za putnički trajekt rade pod pritiskom.

 

Huckins 38 Sportsman Hybrid

38 Sportsman je 459-ti trup kompanije Huckins Yachts i prvi brod koji je proizvela kompanija.  Ovo plovilo polu-izgrađeno po meri pruža vlasniku broda moderne i štedljive po potrošnji goriva pogonske opcije koje odgovaraju nizu individualnih načina krstarenja na hibridni dizel ili električni pogon.​​​​​​​  Pritiskom na dugme, dvostruki Cummins QSB 6.7L dizel motori pokreću ovo plovilo od 38-stopa do 39 milja na čas.

Pročitajte studiju slučaja

 

 

Powerplay​​​​​​​: Katamarani i Cummins

Sa osobljem od oko 52-je ljudi, Powerplay Catamarans mogu da proizvedu, od početka do završetka jahte, 20-metara sa 8,2 metra luksuzni katamaran za otprilike 12 meseci.  Šta ga pokreće? Dvostruki Cummins QSC8.3-litarski glavni motori, svaki proizvodeći 600 HP, dajući novom plovilu brzinu od  od 25 čvorova tokom proba na moru.

Pročitajte studiju slučaja

 

 

Vanquish

14,95 sa 4,5-metra Vanquish VQ48 jahta je dizajnirana za lakoću upravljanja sa zapanjujućom snagom, ubrzanjem i okretnošću bez ugrožavanja pomorskih sposobnosti.  Par Cummins QSC8.3 Zeus, od kojih svaki isporučuje 600 MHP je odabran za pogon svih 14 tona ovog luksuznog plovila. 

Pročitajte studiju slučaja

 

 

Lokalno prisustvo. Globalni doseg.

Kroz globalnu mrežu ​​​​​​​500 distributera i 7.500 prodajnih lokacija naše dalekosežno prisustvo garantuje interakciju oči-u-oči bez obzira gde se nalazite. Naši motori i sistemi za prečišćavanje izduvnih gasova imaju punu garanciju potpomognutu snagom naše servisne mreže, obezbeđujući brz pristup podršci i inženjerskoj pomoći kada vam je potrebna. 

 

Cummins je tu da pomogne

 

 

Izvucite maksimum iz svog broda!

Prijavite se za najnovije vesti o pomorskoj industriji, lansiranju proizvoda, tehnologijama i još mnogo toga.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.