Motori za odobalno pomorstvo napravljeni da traju

Voda je možda nepredvidiva, ali postoji jedna stvar na koju uvek možete da računate da vam pomogne da bezbedno i brzo transportujete ljude i zalihe sa obale: Cummins.

Vi znate vodu. Mi znamo vas.

Maksimalno produženje ispravnog rada

Optimizovanje filtriranja sa Fleetguard-om

Bez obzira da li optimizirate svoju postojeću flotu, vraćate starije plovilo u službu ili razmišljate o novom plovilu, možete računati na Cummins - i to ne samo na motore. Naš Fleetguard SeaPro® objedinjeni Filter za gorivo/Separator vode sa NanoNet® medijem smanjuje faze filtriranja, poboljšava performanse motora i štedi novac.

Saznajte više o Fleetguard

Isplovite – i ostanite tamo.

qsk95

Istaknuti motor

QSK95

Najsnažniji motor za velike brzine ikada napravljen za pomorska plovila, QSK95 je V-16 cilindara, 4-taktni dizel motor koji isporučuje 2386-3132 kW | 3200-4200 ks.

Pogledajte odmah
qsk60 motor

Istaknuti motor

QSK60

Naša rešenja za čistu energiju pomažu vam da ispunite EPA nivo 4 Final i IMO nivo III standarda emisija - bez žrtvovanja ijedne konjske snage.

Pogledajte odmah

Cummins u akciji

+

Snaga četiri pogona

Pogledajte kako se forma i upotrebna vrednost efikasno spajaju kod MHO Ekbjerg i MHO Gurli - dva danska broda za podršku vetroparkovima, svaki od njih sa pogonom od četiri Cummins motora.

Naš rad
+

Veliki

Sagrađen u kompaniji Hitachi u Japanu, Ariake je 333 x 60- metarski tanker za prevoz sirove nafte koji pokreće jedan od naših najvećih motora.

Naš rad
+

Moderno Čudo

Pružalac podmorskih usluga Oceanica razvio je 43 x 9.3-metarsko plovilo dizajnirano da smanji troškove i poveća fleksibilnost rada. Pogodite ko obezbeđuje pogon.

Naš rad

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.