Pouzdani motori za plovne puteve u unutrašnjosti

Trgovina zavisi od motora čiji pogon omogućuje vaš rad na unutrašnjim plovnim putevima i na rekama. Verujte našoj inovativnoj tehnologiji i sveobuhvatnoj podršci kako biste bili u pokretu.

Uverite se da ste spremni za misiju

Maksimalno povećajte produktivnost

Optimizovanje filtriranja sa Fleetguard-om

Fleetguard FIT je naš napredni separator goriva/vode koji smanjuje faze filtracije, poboljšava performanse motora i štedi novac. Pogledajte šta on može učiniti za vaš rad.

Saznajte više o Fleetguard

Isplovite – i ostanite tamo

X15 motor

Istaknuti motor

X15 Stage V

Uz više od dva miliona koji se danas koriste u širokom spektru primena, X15 ima rezultat bez premca po snazi i performansama. Pogledajte šta možete da uradite sa do 600 ks.

Pogledajte odmah
qsk60 motor

Istaknuti motor

QSK60

Dizajniran za najteže komercijalne pomorske primene, pouzdana snaga QSK60 je sada dostupna sa IMO III i Tier 4 sertifikatima.

Pogledajte odmah
b4.5l motor

Istaknuti motor

B4.5L

Motor B4.5 pruža veliku snagu u najmanjem paketu za pomorsku upotrebu u oblasti pogona i pomoćnog izvora napajanja.

Pogledajte odmah
kta38 motor

Istaknuti motor

KTA38

Dokazujući nasleđe izgrađeno tokom 25 godina u teškim komercijalnim pomorskim okruženjima, KTA38 isporučuje do 1500 ks u dizel paketu V-12 cilindara, 4-takta.

Cummins u akciji

+

Dug životni vek, puno radnih sati

Seaspan Cavalier izgrađen je u 1974. zajedno sa tri sestrinska broda. Mi smo obezbeđivali pogon za ovu porodicu plovila od prvog dana. Bili smo tu i da obezbedimo pogon nakon nedavnih nadogradnji motora.

Naš rad
+

Novo partnerstvo, novi pogon

Međunarodno partnerstvo za izgradnju novog tankera za reku u unutrašnjosti sa Cumminsovim brodskim pogonom dokazuje da pravi partneri mogu postići neverovatne rezultate.

Naš rad
+

Generacije na vodi

Hermina koristi za rad drugu generaciju iste porodice a najnoviji operateri biraju Cummins kada je vreme za nadogradnju.

Naš rad
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.