Ribarski motori i generatori

Bez obzira na to da li imate porodičnu koču za škampe ili upravljate flotom ribarskih brodova, verujte kompaniji Cummins da će vam pomoći da ribu stavite na sto.

Pronađite podršku u blizini

Vi znate vodu. Mi znamo vas.

Povećavanje produktivnosti

Optimizovanje filtriranja sa Fleetguard-om

Uz Fleetguard proizvode za filtriranje poput NanoNet® i Sea Pro®, podržavamo vas sa naprednim rešenjima koja omogućavaju duže intervale između promena filtera i duži životni vek mlaznica. Uštedite vreme i novac sa Fleetguard-om.

Saznajte više o Fleetguard

Isplovite – i ostanite tamo.

x15 motor

Istaknuti motor

X15

Sa više od dva miliona u upotrebi danas, X15 ima nenadmašne rezultate u pogledu snage i performansi. Pogledajte šta možete da uradite sa do 600 ks.

Pogledajte odmah
qsk60 motor

Prikazana rešenja

IMO III i Nivo 4 Rešenja

Naša rešenja za čistu energiju pomažu vam da ispunite EPA nivo 4 Final i IMO nivo III standarda emisija - bez žrtvovanja ijedne konjske snage.

Pogledajte odmah
kta60

Istaknuti motori

KTA19/38/50

Dokazana tradicija izgrađena tokom 25 godina u teškim komercijalnim morskim sredinama, naša KTA linija pruža snagu i pouzdanost potrebnu za rešavanje bilo kog izazova.

Pogledajte odmah

Cummins u akciji

+

Moćan par

Velocity Marine iz države Vashington uradio je morska ispitivanja za svoj najnoviji ribarski brod Pointe Steele. Njegova snaga dolazi od para QSC8.3 motora.

Naš rad
+

Ukus uspeha

Yarmouth Sea Products nisu mogli da pronađu dvorište spremno za izgradnju 15 čamaca za jastoge u jednom redu, pa su to učinili sami uz malu pomoć naše snage.

Naš rad
+

Hibrid za sutra

Norveška firma Skipsteknisk ima odličnu reputaciju po izradi plovila koja integrišu najsavremeniju tehnologiju, uključujući napredne motore Cummins i generatore.

Naš rad
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.