Tehnička podrška

Kompanija Cummins pruža stručne usluge za postavljanje, rešavanje problema, delove, popravku i održavanje sistema za pogon za sve modele dizel motora, motora na gas i kompleta generatora. Uz podršku fabričkih inženjera i tehničara, naša mreža distributera širom sveta vodi računa o tome da stručna pomoć bude dostupna svuda.

Mi takođe pružamo usluge koje dodaju vrednost kao što su obuka, iznajmljivanje alata i nadogradnje sistema u cilju podrške rada vašeg postrojenja za proizvodnju električne energije.

Tehničke usluge

Kompanija Cummins ima tehničare za motor i komplete generatora, kontrolne inženjere i stručnjake za električne sisteme koji će vam pomoći da pokrenete postrojenje i da ono nastavi sa radom. Možemo da dizajniramo, dostavimo, postavimo i servisiramo sve komponente sistema za pogon, kao i da modifikujemo postojeće sisteme za pogon.

Tehnička obuka

U ponudi imamo brojne kurseve obuke za naše kupce, kao i za Cummins distributere. Obuka za naše inženjere, operatere i tehničare je dostupna na licu mesta u vašem postrojenju ili kancelariji, na lokacijama naših distributera širom sveta, ili u trening centrima naše kompanije u SAD, UK i Singapuru. Kursevi su različitih nivoa, od opšteg pregleda do detaljnog održavanja i rešavanja problema proizvoda kompanije Cummins. Za više informacija kliknite na link koji najbolje opisuje vaše potrebe u pogledu obuke:

Ugovori o održavanju i radu

Naši ugovori o servisu mogu da zadovolje neke ili sve vaše potrebe u pogledu rada i održavanja, što vam daje priliku da se koncentrišete na osnovni posao. Možemo da garantujemo vreme ispravnog rada sistema za pogon, delove, održavanje i troškove za rad i održavanje tokom jedne godine ili 15 godina apsolutnog spokoja.

Obuka

Nudimo brojne kurseve obuke u našim fabričkim postrojenjima u Fridliju, Minesota, SAD; Deventriju, Ujedinjeno Kraljevstvo; i Singapuru. Takođe su u ponudi na lokacijama naših distributera širom sveta, a moguće je i da ih organizujemo u vašem postrojenju ili kancelariji. Kursevi su dostupni za komplete generatore na dizel i prirodni gas i povezane proizvode na tri nivoa: upoznavanje, korisnik i tehničar. Na primer, nudimo kurs „Elektrika za mehaničke inženjere” u cilju podrške vašim inženjerima na terenu i „Obuka kogeneracije” da bismo upoznali vaše osoblje sa recipročnim sistemima sa motorom za kombinovanu proizvodnju toplote i električne energije. Za više informacija o dostupnim obukama posetite našu stranicu kontinuirana edukacija.

Iznajmljivanje alata

Oprema za proizvodnju električne energije nekada zahteva posebne alate za servis ili remont. Možemo da vam iznajmimo alate koji su vam potrebni za deo sume koji biste dali za kupovinu sopstvenih alata.

Usluge nadogradnje i obnavljanja

Često se obavljaju fabričke nadogradnje električnih, mehaničkih i kontrolnih sistema da bi se obezbedilo da vaš sistem za pogon nastavi da radi punom parom. Ova unapređenja često mogu da se ugrade naknadno na postojeće sisteme za pogon da biste produžili njihov radni vek.

Studija Slučaja Akcije

Performanse agregata na HVO gorivu: QSK95 Sažetak izveštaja o testiranju

Videti

Bolnica u Austin-u je spremna za svaku vanrednu situaciju jer poseduje tri Cummins generatora

Videti

Farmer smanjuje troškove korišćenjem Cummins-ovog generatora koji štedi gorivo

Videti

Isključivo domaći gasni projekat pokreću Cummins-ovi generatori na industrijski gas

Videti


Da biste pogledali sve studije slučaja, kliknite ovde.
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.