Rezervni sistemi napajanja

Ključne radnje zahtevaju neprekidno napajanje i pouzdanog partnera koji to može da garantuje. Zbog toga je Cummins prvi izbor sistema rezervnog napajanja koji pružaju neprekidnu energiju za maksimiziranje uspeha, minimizovanje rizika i postizanje usaglašenosti sa životnim i bezbednosnim kodeksima.

Istražite naša rešenja za rezervni izvor električne energije

Doživite neprekidno rezervno napajanje

Rezervno napajanje u vanrednim situacijama je obavezno za sve primene u kojima radnje ključne za uspeh zadatka zahtevaju neprekidnu isporuku napajanja. Bez obzira na to da li se ovo napajanje koristi za bezbedne finansijske transakcije, ispunjavanje zahteva za neprekidnim radom velikih centara za obradu podataka ili podršku procedurama za spašavanje života u zdravstvenim ustanovama, neprekidno napajanje omogućuje uspeh u mnogim industrijama.

Cummins je sinonim za rezervno napajanje

Ovo su samo neki od razloga zbog čega su PowerCommand® sistemi kompanije Cummins lideri u industriji rezervnog napajanja:

 

Cummins Centum Serija™ rezervnih generatora za proizvodnju električne energije

Vizuelni prikaz proizvoda Centum

Naša nova linija rezervnih agregata koji će zadovoljiti vaše potrebe za odgovarajućom veličinom napajanja i smanjenim emisijama.

Otkrijte Centum Seriju rezervnih napajanja

Budite sledeća generacija pogona

Produbite svoju stručnost; prijavite se za vesti o industriji, lansiranju proizvoda, tehnologijama i još mnogo toga.Da biste pristupili našoj celokupnoj biblioteci brošura, kliknite ovde.


Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.