Ažuriranja softvera

Bez obzira na to da li koristite Power Suite da biste izabrali prave proizvode za proizvodnju električne energije i otkrili dizajn objekta i zahteve u vezi sa instalacijama, ili ste korisnik opcije InPower i koristite softver InCal, posetite ovaj veb-sajt da biste saznali novosti i informacije.


Power Suite™

Idite na Power Suite™

Pogledajte nadograđeni Power Suite™. Popunite kratak registracioni obrazac i dobićete besplatan i trenutni pristup alatima za preporuke za veličinu, primenu i pisanje specifikacija koji su vodeći u industriji.

Nova unapređenja uključuju mogućnost da brzo generišete specifikacije za primene generatora na području Evrope, unapređenu biblioteku i nov izgled i doživljaj aplikacije.

Istražite opcije za prisustvovanje odličnim obrazovnim seminarima i vebinarima za unapređenje vaše tehnologije i ispunjenje zahteva za kontinuiranim stručnim usavršavanjem u vezi sa Power Suite™.

Obratite nam se ako imate bilo kakva pitanja ili komentare u vezi sa Power Suite™.

PowerCommand® iWatch100™ i datoteke za podršku mreže

Idite na PowerCommand®

Za Cummins DFSE, tehničare, mreže/sisteme, grupe i interne inženjere koji koriste LonMaker™ za Windows. Ova stranica sadrži najnovije datoteke za podršku mrežama PowerCommand.

InCal

Idite na InCal™

Vebsajt za distribuciju softvera InCal namenjen je InPower korisnicima na globalnom nivou koji podržavaju Cummins proizvode i usluge.

Ako ste novi korisnik, molimo kliknite ovde da biste započeli proces registracije.

Studija Slučaja Akcije

Cummins slavi dugogodišnje partnerstvo sa Navaho nacijom dok njihovo boravište snabdeva pouzdanom energijom

Videti

Rezervna energija na raspolaganju: Dva Cummins generatora omogućuju da sedište CalBank-a uvek radi

Videti


Da biste pogledali sve studije slučaja, kliknite ovde.
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.