Rešenja za iznajmljivanje napajanja

 

Industrijska brošura

Naša stručnost je fokusirana na pružanje kompletnih rešenja za iznajmljivanje napajanja koja rešavaju najveće izazove vas i vaših kupaca.

Gledajte na nas kao na vaš jedini izvor pouzdanih proizvoda, prilagođenih konfiguracija, jednostavnih instalacija i odlične lokalne podrške.

Osetite snagu rešenja za iznajmljivanje napajanja "Kad god, gde god"

Bez obzira da li posao zahteva osnovno, rezervno ili rezervno napajenje za vršno opterećenje, Cummins je stekao globalnu reputaciju iznajmljivanja sistema za napajanja i pružanja usluge koje zadovoljavaju bilo koju kratkoročnu ili dugoročnu potrebu. Iz dobrog razloga: razumemo poslovanje sa iznajmljivanjem električne energije i možemo isporučiti sve što vam treba, gde god vam je potrebno, širom sveta.


Imate pitanja o Tier 4

Propisi EPA Tier 4 često su izvor zabune kod onih koji se oslanjaju na velike stacionarne generatore za korišćenje rezervnih i osnovnih izvora električne energije. Vlasnici i rukovaoci ovih generatora imaju mnogo pitanja o EPA standardima emisija i šta implikacije znače za njih.

Cummins ima odgovore.

Blisko sarađujemo sa EPA-om kako bismo u potpunosti razumeli svaku sledeću promenu njihovih propisa pošto oni primenjuju sve čistije standarde vazduha. Cummins je bio prvi proizvođač koji je na tržište uveo generatore EPA Tier 2 i Tier 3, znatno ispred regulatornog roka. Naša posvećenost da vam pružimo potpunu operativnu fleksibilnost u načinu na koji odaberete da koristite snagu generatora je ono što nas tera da budemo korak ispred.


Bili smo prvi proizvođač koji je ponudio čitav niz Tier 4i-sertifikovanih agregata i prvi koji je dobio Tier 4F sertifikat kada je EPA u januaru počela da izdaje sertifikate 2014.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.