Kontrole na nivou sistema
i razvodni uređaj

Vaš pristup totalnoj kontroli sistema napajanja

Kompanija Cummins Power Generation od ranih 1960-tih dizajnira pouzdana rešenja za paralelno napajanje za širok spektar primena.

Ove decenije iskustva znače duboko poznavanje prostora za kontrolu sistema napajanja, filozofije rada i hiljada mogućih načina pojave kvarova.

Bilo da se radi o jednostavnim ili složenim sistemima, ili integraciji obnovljivih izvora energije i novih energetskih tehnologija, mi uklanjamo složenost iz sistema za napajanje tako da možete da se fokusirate na širu sliku, dok Cummins-ovi stručnjaci isporučuju svaki detalj od koncepta, preko dizajna, do testiranja, instalacije i servisa - za bilo koju primenu, bilo gde.

Digital Master kontrole paralelnog rada agregata

proizvodi za digitalnu master kontrolu

Naš paket potpuno integrisanih sistema sa kontrolama za nadzor pruža više funkcionalnosti i robustnije kontrole od bilo koje druge kontrole na nivou sistema koja je dostupna na tržištu.


Funkcije i kontrole uključuju ugrađene ekrane osetljive na dodir, pristup na licu mesta sa više nivoa bezbednosti, daljinski pristup sa tekstualnim obaveštenjima i putem e-pošte kao i izveštavanje.


PowerCommand® Digitalne Master kontrole su dizajnirane, proizvedene, testirane i sertifikovane od treće strane za UL891, IEC 61439-2, CSA 22.2, Seismic i CE i pružaju funkcionalnost svetske klase, pouzdanost i kvalitet.

Pogledajte proizvode za Digitalnu Master Kontrolu

Razvodni uređaj

proizvod razvodni uređaj

Kompanija Cummins Power Generation je vodeća u industriji u dizajniranju najpouzdanijih i najnaprednijih paralelnih razvodnih uređaja i konrola na nivou sistema. Koristeći najsavremeniju PowerCommand tehnologiju i arhitekturu za preciznu kontrolu i upravljanje izvorima energije kako bi se osiguralo njeno isporučivanje potrošačima.


Naša ponuda razvodnih uređaja će zadovoljiti sve vaše potrebe za niskim i srednjim naponima, od pojedinačnih jedinica sa sabirnicom opterećenja do više jedinica sa sabirnicama opterećenja raspoređenih u bilo kojoj topologiji kao što su:

  • Izolovana sabirnica
  • Izolovana sabirnica sa mrežnim priključkom generatora
  • Zajednička sabirnica
  • Jedan par za prenos
  • Glavna veza na mrežu
  • Višestruki parovi za prenos
  • ili bilo koja druga prilagođena topologija
     
Pogledajte stranicu proizvoda razvodni uređaj

Istražite naš asortiman kontrola na nivou sistema

Potpuna integracija sistema

Sve komponente Cummins sistema za pogon je u potpunosti dizajnirao i napravio Cummins i fabrički su testirani kako bi se obezbedila najveća pouzdanost u industriji.

Od agregata i paralelnog upravljanja, preko kontrola na nivou sistema, menjača i prekidača za prenos, do komponenti koje čine mikro mrežu i digitalnih rešenja koja omogućavaju daljinski monitoring, Cummins je sa vama na svakom koraku, od planiranja i dizajna, do puštanja u rad i nadogradnje usluga za radni ciklus sistema.

Saznajte više i sistemima Integrisane snage
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.