Kontrole agregata

Cummins dizajnira paralelna rešenja generatora još od 1960., i pionir je u prvoj ugrađenoj mikroprocesorski baziranoj kontroli generatora u ranim 1990-im.

Sa stotinama hiljada jedinica u upotrebi širom sveta, PowerCommand® kontrole paralelnog skupa generatora imaju utvrđenu i dokazanu pouzdanost i poverenje.

PowerCommand® Kontrola 3300

 

Cumminsove PowerCommand® Kontrole proizvodnje energije su digitalne paralelne kontrole agregata odgovorne za sinhronizaciju, podelu opterećenja, zaštitu, merenje i nadgledanje koje su pogodne za potrebe bilo koje primene elektroenergetskog sistema.

Oni obezbeđuju potpunu kontrolu i integraciju autonomnog agregata, preciznu regulaciju frekvencije i napona, AmpSentry™ zaštitu, detekciju kvarova, obaveštenje o alarmu i usaglašeni su sa NFPA 110 standardom nivoa 1.

Sve kontrole su dizajnirane sa distribuiranom logičkom arhitekturom i odgovorne su za sve paralelne funkcije kao što su arbitraža pri prvom pokretanju, sinhronizacija, podela opterećenja i upravljanje i opremljene su sofisticiranim zaštitnim elementima za potpunu integraciju sistema i pouzdanost.

Pronađite lokalnog prodavca
dva radnika gledaju u laptop

Totalna sistemska integracija

Integracijom više sofisticiranih kontrolnih komponenti u jedan kontrolni paket, PoverCommand® kontrole obezbeđuju pouzdanu paralelnu kontrolu za ceo integrisani sistem napajanja, omogućavajući jednostavno podešavanje sistema i rad tokom celog životnog ciklusa sistema.

Saznajte više i sistemima Integrisane snage
fabrički radnik sa šlemom

Dizajnirano za pouzdanost

Sve PowerCommand® kontrole su dizajnirane, proizvedene, testirane i sertifikovane da budu u skladu sa trenutnim UL, NFPA, ISO, IEC, CSA i CE standardima. Uz podršku Cummins AmpSentry™, kontrole će uvek zaštititi sebe i sistem pre nego što izazovu bilo kakvo unutrašnje oštećenje.

Saznajte više o AmpSentry™
krupni plan laptopa

Moć podataka

Cummins PowerCommand Cloud™ rešenje za daljinsko nadgledanje vam omogućava da proverite status vašeg sistema i pristupite kritičnim obaveštenjima u bilo koje vreme sa bilo kog mesta.

Saznajte više o Cummins PoverCommand Cloud™

Izgradili stručnjaci za električnu energiju za stručnjake za električnu energiju

Sve glavne komponente naših sistema - motor, alternator, generatorski setovi, prekidači za prenos i kontrolni sistemi - proizvodi Cummins. Ovo obezbeđuje optimizovane performanse svih komponenti, projektovanih da rade u sinergiji. Integrisani dizajn omogućava pojednostavljenu instalaciju i proces servisiranja koji se oslanja na jedan izvor za sve vaše zahteve.

Tim Cummins Advanced Electrical Services sarađuje sa posvećenim menadžerima projekata i servisnim tehničarima kako bi obezbedio globalnu mrežu naprednih usluga električnog sistema, uključujući usluge nakon isporuke i mehaničke i električne nadogradnje.

Cummins serviser

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.