Centar za Integraciju Energije

Inovacije zeleniju budućnost

solarni paneli postavljeni na farmi

Kontinuirane inovacije

Cummins-ov Centar za integraciju Energije (PIC) je mikromrežna laboratorija koju su dizajnirali Cummins-ovi vodeći inženjeri i savetnici za konfiguraciju, testiranje i validaciju mikromrežnih elektroenergetskih sistema.


Zauzimajući prostor od preko 20.000 kvadratnih stopa Cummins-ovog postrojenje za proizvodnju električne energije u Minesoti, PIC je namenjen tehničarima za pristup svim elementima potencijalnog mikromrežnog sistema i saradnju sa tehničkim partnerima i Cummins-ovim inženjerima na dizajniranju optimalnog mikromrežnog rešenja za bilo koje poslovanje.

Testiranje mikromreža

PIC se sastoji od četiri glavne oblasti: laboratorijskog prostora uključujući prostor za testiranje na otvorenom, glavne prostorije sa razvodnim uređajima, elektro međusprata i inženjerske kontrolne sobe. Laboratorija može da integriše i testira mikromrežne konfiguracije koje se sastoje od generatora na dizel ili prirodni gas, fotonaponskih (PV) solarnih panela, sistema za skladištenje baterija, gorivnih ćelija, razvodnih uređaja i kontrola na nivou sistema, omogućujući:
 

Posvećenost održivosti

Cummins je posvećen pokretanju prosperitetnijeg sveta. Nastavljamo da unapređujemo tehnologiju i energetska rešenja koja su ključna za našu budućnost. Naši ciljevi održivosti su da do 2050. godine dostignemo neutralnu emisiju ugljenika – da ništa ne bacamo i da imamo neto pozitivan uticaj u svakoj zajednici u kojoj poslujemo.

 

Planirajte svoju posetu
 

U Cumminsu verujemo da pomažemo našim klijentima da donesu informisane odluke na svom putu ka zelenijoj budućnosti. Ponosni smo što pomažemo u dizajniranju optimizovanih rešenja koja će zadovoljiti vaše potrebe dostizanja ciljeva održivosti. Kontaktirajte nas već danas da isplanirate posetu Centru za integraciju energije.
 

Kontakt

 

Tehnološke inovacije su u središtu onoga što radimo. Cummins je globalni tehnološki lider sa širokim portfeljem energetskih rešenja. Nastavićemo sa inovacijama kako bismo osigurali uspeh naših kupaca.

- Tom Linebarger, izvršni predsednik

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.