Prenosivi izvor električne energije

 

Industrijska brošura

Naša stručnost usredsređena je na pružanje kompletnih rešenja za prenos snage koja rešavaju vaše - i najveće izazove vaših kupaca.

Gledajte na nas kao na vaš jedini izvor pouzdanih proizvoda, prilagođenih konfiguracija, jednostavnih instalacija i odlične lokalne podrške.

Osetite moć rešenja za prenos napajanja „Kad god, gde god“

Bilo da posao zahteva osnovnu, rezervnu ili rezervnu/vršnu snagu, Cummins je stekao globalnu reputaciju prenosnih sistema pogona i usluga koji zadovoljavaju bilo koju kratkoročnu ili dugoročnu potrebu. Iz dobrog razloga: razumemo poslovanje s prenosivom električnom energijom i možemo isporučiti sve što vam treba, gde god vam je potrebno, širom sveta.


Tier 4 Odgovori 

U kompaniji Cummins znamo da složenost ovih regulatornih pitanja EPA Tier 4 može biti teško shvatljiva. Zbog toga smo od početka preuzeli vodeću ulogu u emisijama. Imate pitanja o Tier 4. Imamo odgovore o Tier 4.

Imate pitanja o Tier 4...

Propisi EPA Tier 4 često su izvor zabune kod onih koji se oslanjaju na velike stacionarne generatore za korišćenje rezervnih i osnovnih izvora električne energije. Vlasnici i operatori ovih generatora imaju mnogo pitanja u vezi sa EPA standardima emisije i njihovim implikacijama...


Koja je razlika između sertifikovanog i usklađenog Tier 4i? Da li mi treba Tier 4i- ili Tier 4 - sertifikovan ili 4- podoban agregat? Koja su prihvatljiva vremena rada za vanrednu u odnosu na ne-vanrednu upotrebu? Kako mogu da ispunim strožije zahteve lokalnih ograničenja i rizičnih zona i kako se to razlikuje od nacionalnih standarda emisija?

Cummins ima odgovore.

Blisko sarađujemo sa EPA-om kako bismo u potpunosti razumeli svaku sledeću promenu njihovih propisa pošto oni primenjuju sve čistije standarde vazduha. Cummins je bio prvi proizvođač koji je na tržište uveo generatore EPA Tier 2 i Tier 3, znatno ispred regulatornog roka. Naša posvećenost da vam pružimo potpunu operativnu fleksibilnost u načinu na koji odaberete da koristite snagu generatora je ono što nas tera da budemo korak ispred.


Bili smo prvi proizvođač koji je ponudio čitav niz Tier 4i-sertifikovanih agregata i prvi koji je dobio Tier 4F sertifikat kada je EPA u januaru počela da izdaje sertifikate 2014.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.