Rudarska energetska rešenja

Cummins je podržao rudarske operacije širom sveta - od Saudijske Arabije do Dominikanske Republike - kako bi se maksimalizovalo vreme rada čak i u najzahtjevnijim energetskim i ekološkim uslovima.

Otkrijte pouzdanu snagu

Rudarska industrija opterećena je brojnim operativnim opasnostima: velike nadmorske visine; niske temperature okoline; i lokacije koje ponekad prelaze 200 milja od najbliže električne mreže. Po prirodi industrije, rudarski projekti mogu se odvijati bilo gde i bilo kada. Iako projekti često zahtevaju efikasne, ponekad 24/7 operacije, pristup pouzdanom napajanju nije uvek konstanta.

Cummins je izabran na osnovu naše reputacije pouzdanih sistema napajanja, brze isporuke i podešavanja, kao i mogućnosti usluge i podrške po sistemu ključ u ruke bilo gde u svetu.

Ako vam je potrebna snaga za pokretanje vaših električnih peći, mlinova, sušara, kompresora, motora i osvetljenja, poverite kompaniji Cummins za prilagođena, pouzdana rudarska rešenja. Naš globalni doseg omogućava neuporedivu podršku sistemima napajanja u nuždi u vašem rudarskom radu, bez obzira na njihovo mesto.

 

 Da biste pristupili našoj celokupnoj biblioteci brošura, kliknite ovde.


Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.