Energetska rešenja mikro mreže

Cummins-ove sofisticirane tehnologije su dizajnirane da podrže integrisana rešenja mikro mreža širom sveta, od udaljenih lokacija i lokacija van mreže do urbanih primena i onih koje spašavaju živote. Naša rešenja u potpunosti integrišu sve komponente mikro mreže, uključujući generatore na dizel i prirodni gas, vodonične tehnologije, obnovljive izvore energije, sisteme za baterijsko skladištenje, kontrole na nivou sistema, prekidače za prenos i mogućnosti daljinskog nadzora.

Šta je mikro mreža?

Generator Cummins HSK78

Gasni i dizel generatori za mikro mreže

Naš asortiman generatora na dizel i prirodni gasodgovara svim zahtevima proizvodnje energije putem mikro mreže, u rasponu od 15 - 3.750 kVA.

Kontrolna tabla Cummins MGC300

Kontroleri sistema mikro mreže

Napredne kontrole mikro mreža podržavaju višestruke konfiguracije i rešenja za primenu dizajna kako bi se prilagodile vašim rastućim zahtevima mikro mreža. Preko jednog interfejsa, ova kontrola podržava potpuno integrisani energetski sistem mikro mreže.

PowerCommand Cloud™ na laptopu i mobilnom telefonu.

Mogućnosti daljinskog nadzora

PoverCommand Cloud™, potpuno integrisani sistem u oblaku, omogućava vam da proverite status vašeg sistema, identifikujete greške ili daljinski pristupite kritičnim obaveštenjima. Izračunajte trendove prikupljanjem podataka tokom vremena radi optimizacije resursa, balansiranja opterećenja i donošenja informisanih odluka o svojoj mikro mreži zbog optimizacije rada.

""

Inovacije za zeleniju budućnost

Naš Centar za integraciju električne energije (PIC) je laboratorija za mikromreže posvećena konfiguraciji, ispitivanju i proveri sistema za napajanje mikro mreže. Sagrađen od strane vodećih inženjera i savetnika za mikromreže kompanije Cummins, PIC je zajednički prostor u kojem kupci mogu da donose informisane odluke o optimizovanim rešenjima za mikromreže koja najbolje podržavaju njihov put ka održivosti.

Čovek sa zaštitnom opremom ispituje gorivnu ćeliju.

Nove tehnologije za energiju

Cummins nudi najnapredniju tehnologiju vodonične gorive ćelije, koja obezbeđuje energiju za neprekidan kontinuirani rad, na zahtev ili kao rezervno napajanje.

Kada proizvode čistiji, obnovljivi vodonik, Cummins-ovi elektrolizeri isporučuju vodonik visoke čistoće sigurnim, jednostavnim radom, malim održavanjem i podrškom širom sveta od ugradnje do pokretanja.

Takođe po potrebi sarađujemo sa nezavisnim dobavljačima da bismo uključili baterijsko skladištenje i solarnu fotonaponsku opremu. Cummins nastavlja da ulaže u tehnologije i proizvode budućnosti kako bi ispunio zahteve emisija širom sveta, podržavajući koncept dekarbonizacije.

Za najbolje dizajne mikro mreža, postanite partner Cummins-a:

Mi smo više od dobavljača - ponosni smo što smo vaš partner. Uz vas smo od dizajna projekta do servisa i podrške.

Kontaktirajte jedan od naših timova za mikro mreže danas kako bismo saznali više o vašem projektu i razgovarali o cenama i opcijama.

Kontakt

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.