Cummins proizvodi za pomorstvo

Generatori za pomorsku upotrebu Onan

Zatražite ponudu

Generatori za pomorsku upotrebu Cummins Onan obezbeđuju pouzdano napajanje morskim plovilima za rekreaciju. Dizajnirani za udobnost i mir, bez obzira provodite li dan u sportskom ribolovu u Meksičkom zalivu ili istražujete idilična ostrva Grčke na luksuznoj jahti, agregati Cummins Onan napravljeni su da zadovolje visoke zahteve rekreativnih čamaca.

 

PREĐITE NA: Generatori | Pogodnosti | Zaštita od paljenja | Cummins na delu | Kontakt

 

Tiho briljantno

Sa savremenim rekreativnim brodovima koji uživaju sve veći broj pogodnosti, ključna je potreba za pouzdanim, neprekidnim izvorom napajanja. Generatori Cummins Onan rade tiho u pozadini, napajajući sva kritična opterećenja, tako da se vi - mornar - možete usredsrediti na uživanje. A šta više treba od naše široke palete agregata i nenadmašne servisne mreže?

 

Zaštita od paljenja

U skladu sa zahtevima obalske straže SAD-a 33 CFR183, naš asortiman zaštićen od paljenja pruža vam sigurno i bez stresa iskustvo na vašem rekreacijskom plovilu. Saznajte viš o tome kako zaštita od paljenja može tiho i sigurno obezbediti napajanje za vaše putovanje.

 

Dodatna zaštita za duševni mir

Cummins ima najbolju garanciju i dugotrajne planove pokrivenosti u industriji, podržane od najveće i najsposobnije mreže za podršku u Severnoj Americi. Možete biti sigurni, Cummins nudi najbolju zaštitu za vaše generatotore.
 

Izvucite maksimum iz svog broda!

Prijavite se za najnovije vesti o pomorskoj industriji, lansiranju proizvoda, tehnologijama i još mnogo toga.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.