Cummins generatori i sistemi za proizvodnju električne energije

Kogeneracija
Snaga
Rešenja

Zbog rastuće potrebe za smanjenjem gasova staklene bašte (GHG), potreban je sistem za proizvodnju energije na licu mesta koji proizvodi i električnu i toplotnu energiju za grejanje, paru ili klimatizaciju. Cummins-ova rešenja za kogeneraciju mogu pomoći objektima da postignu svoje ciljeve smanjenja emisije gasova staklene bašte, poboljšaju pouzdanost, smanje troškove i poboljšaju efikasnost.

S obzirom na decenije iskustva sa sistemima za kogeneraciju, Cummins će rešiti vaš projekat kombinovane proizvodenje toplote i električne energije.

sadnica prikazana ispred sunca koje izlazi iznad zelenog polja

Dobijte najbolje od oba sveta

Kod sistema koje pokreće prirodni gas ili dizel generatori, "otpadna toplota" koja bi inače bila raspršena kroz sistem za hlađenje može da se uhvati i iskoristi za neophodne procese u objektu. Korišćenjem ove toplote i vodeći računa da ne propadne, troškovi goriva i proizvodnja CO2 mogu se prepoloviti, a istovremeno uštedeti do 35 procenata na ukupnim troškovima energije.

hsk78g generator

Primena kogeneracije sa osiromašenom smesom gasa

HSK78G Gas serija generatora

  • Električna efikasnost-do 43,5%
  • Toplotna efikasnost-do 45,4%

Serija HSK78 nudi celokupan paket mogućnosti generatora gasa i inovativnu gasnu tehnologiju za primene glavne i vršne snage. Dizajnirana za izdržljivost u ekstremnim vremenskim uslovima, serija nudi najduži ciklus remonta u industriji od 80.000 sati.

Pogledajte detalje o proizvodu
qsk60g proizvod serije gasnih generatora

Primena kogeneracije sa osiromašenom smesom gasa

Serija generatora QSK60G Gas

  • Električna efikasnost-do 43,8%
  • Toplotna efikasnost-do 46,5%

Serija QSK60G je energetski efikasna serija gasnih generatora koja nudi ukupan paket mogućnosti gasnih generatora i inovativnu tehnologiju gasa za osnovne, vršne i rezervne primene korišćenjem kogeneracije.

Pogledajte detalje o proizvodu

Cummins prednost

Udružite se sa Cummins-om za najbolja rešenja za kogeneraciju


Mi smo više od dobavljača - ponosni smo što smo vaš partner. Uz vas smo od dizajna projekta do servisa i podrške. Naše iskustvo u kogeneraciji i kompleksnim rešenjima osiguravaju da vam možemo pružiti podršku od samog početka do integrisanja kogeneracijskih rešenja u našim objektima.

Kontaktirajte naš tim kako bismo saznali više o vašem projektu i razgovarali o cenama i opcijama.


Kontakt

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.