Cummins Generator Technologies

Stamford | AvK alternatori

Posetite stamford-avk.com

Osnovana 1904. godine, kompanija Cummins Generator Technologies proizvodi alternatore pod renomiranim brendovima STAMFORD® i AvK® postavljajući industrijski standard, opsegom koji se proteže od 7,5 do 11.200kVA, što odgovara svim konfiguracije generatora.

Iako se naši proizvodi koriste za različite namene, zajednički faktor je to što Cummins Generator Technologies rade po jedinstvenom standardu za sve proizvode i usluge bez obzira gde se nalazite u svetu. Sa šest proizvodnih pogona, sa sedištem u Evropi, Aziji i Indiji, mi radimo po globalnom standardu, tako da svaka od naših fabrika proizvodi proizvode sa istim zahtevima za kvalitet po čemu su naši alternatori poznati u industriji.

Svi naši pogoni koriste iste sofisticirane proizvodne tehnologije, napredne sisteme, uobičajene prakse i rigorozne tehnike testiranja kako bi se osiguralo da su STAMFORD i AvK alternatori napravljeni da traju.

Kompanija Cummins Generator Technologies je deo kompanije Cummins Inc. koja je globalni lider sa liste kompanija Fortune 500 koja dizajnira, proizvodi i distribuira motore i srodne tehnologije, uključujući sisteme za gorivo, kontrole, sisteme za cirkulaciju vazduha, filtriranje, rešenja za smanjenje emisija gasova i sisteme za proizvodnju električne energije.

Pronađite STAMFORD i AvK onlajn.

Saznajte sve o svetski poznatim alternatorima kompanije Cummins Generator Technologies. Pronađite proizvode, referentne materijale i još mnogo toga.

Posetite stamford-avk.com
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.