Školski autobus

Sa Cummins B6.7, L9 ili Cummins Westport B6.7N i L9N kao prvim izborom, ne možete pogrešiti kada je u pitanju pružanje visoko pouzdanog, čistog izvora energije.

Svi motori su izgrađeni u pogonima motora Columbus, Indiana ili Rocky Mount, Severna Karolina, u skladu su sa Buy-America i ispunjavaju ili nadmašuju propise Američke agencije za zaštitu životne sredine (EPA) i stakleničke gasove (GHG) standarde emisije za 2017.

Upoznajte asistenta profesora sa Connected Diagnostics

Vozači školskih autobusa imaju dovoljno toga na šta moraju obratiti pažnju, a da ih ne brinu kodovi kvara motora. U retkim slučajevima pojave problema u radu u toku rada autobusa, problem se može dijagnostikovati bežično, upotrebom Connected Diagnostics.  U autobusima za prevoz učenika koji su opremeljeni telematskim sistemom, Cummins Connected Diagnostics daje analizu koda greške motora u realnom vremenu, sa mogućim uzrocima problema i preporukama za njegovo otklanjanje.

NAJBOLJA POKRIVENOST 

Cummins motori imaju najkopletniju osnovnu garanciju u industriji, a naši prošireni planovi pokrića sa pokrivanjem do 10 godina dokaz su našeg potpunog poverenja u njihov robustan dizajn i kvalitetnu proizvodnju.

Vodeća podrška u klasi

Autobusi sa pogonom Cummins podržani su od strane najveće i najsposobnije mreže delova i servisa u Severnoj Americi, sa više od 3.500 lokacija. Naši ovlašteni serviseri su u potpunosti osposobljeni za servisiranje svih motora iz naše ponude, i imaju svu potrebnu opremu i originalne Cummins delove za efikasno otklanjanje svih vrsta problema u radu. Prednosti Connected Diagnostics daju mir voznom parku školskih autobusa. Pozovite 1-800-CUMMINS™ (1-800-286-6467) za informacije i lokacije servisa.

Korisne publikacije:

DPF održavanje za belu knjigu školskog autobusa:Bela knjiga o najboljim praksama DPF-a pruža kombinaciju opštih i tehničkih saveta za produžavanje životnog veka DPF-a i smanjenje učestalosti događaja regeneracije. Uz korisne informacije o tipovima ruta, elektronskim podešavanjima motora i karakteristika, kao i detalje o prednostima programa DPF Exchange i proširenog pokrivanja sistema za prečišćavanje izduvnih gasova, praćenje vodiča je prvi korak u uklanjanju problema sa sistemom za prečišćavanje izduvnih gasova DPF-a.

DPF najbolje prakse: U saradnji sa Belom knjigom o najboljim praksama, DPF lista za proveru pruža praktični vodič za dokumentovanje i merenje podešavanja navedenih u Beloj knjizi o najboljim praksama. Naličje kontrolne liste pruža dodatne informacije o tome kako efikasno koristiti kontrolnu listu.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.