ReCon™ za pomorsku upotrebu

Vratite se brzo na vodu, po pristupačnoj ceni, uz bezbrižnost koja dolazi sa Cummins rešenjima.

ReCon™ motori nude kombinaciju pouzdanosti, performansi, servisne mreže, garancije i cene koja jednostavno nema premca.

Svaki ReCon motor je u potpunosti rastavljen do poslednje matice i vijka, temeljno očišćen, pregledan i opremljen novim delovima po potrebi. Kritični habajući delovi poput prstenova, ležajeva, pečata i zaptivki su zamenjeni novim originalnim Cummins delovima.

Nakon završne montaže, kompjuterizovane testne ćelije motora garantuju potpuno nove performanse.

  • Primena motora u komercijalne i rekreativne svrhe
  • Širok izbor motora na lageru za brzi zaokret
  • 100% Originalni novi ili prerađeni Cummins delovi za najviši kvalitet
  • Zamenski paketi za zamene Cummins jedinica, Repower paketi za zamenu BILO KOJE marke u gotovo svakom brodu
  • Prihvatanje jezgra bez muke
  • Dvogodišnja 2000-časovna garancija za sve modele (takođe su dostupni prošireni planovi pokrivenosti)

Omogućite svom brodu novi život: više snage, čistije emisije i bolju ekonomičnost goriva. Da biste u svoj čamac ubacili ReCon motore, obratite se lokalnom Cummins dileru ili distributeru.

Prednost Cummins-ovog iskustva u pružanju podrške pomorskim kupcima je u tome što shvatamo vrednost dugog životnog veka do remonta motora na ukupne operativne troškove plovila. Cummins je uložio velika sredstva u lokalne kapacitete za preradu, koji omogućavaju kupcu da maksimalno iskoristi životni vek svakog motora.  Blisko sarađujemo sa kupcima kako bismo proaktivno zakazivali remonte i na taj način smanjili zastoje.

Cummins centri za preradu koriste niz strategija osmišljenih da osiguraju neuporediv kvalitet proizvoda i životni vek motora. Kada zamenjeni motor stigne u centar za preradu, rastavlja se do poslednje komponente, očisti i pregleda.

Originalni Cummins novi i obnovljeni delovi uključuju u svoje komplete komponente koje su spremne za upotrebu u procesu prerade. Nakon Cummins-ovog procesa kvalitetne proizvodnje, obnovljeni motori se testiraju prema standardima za originalne proizvode vrućim testiranjem kako bi se osiguralo da zadovoljavaju ili premašuju fabričke standarde. Obnovljeni motori kompanije Cummins isporučuju se pomorskim kupcima sa istim kvalitetom performansi, pouzdanošću i izdržljivošću koju biste očekivali od kompanije Cummins. To je razlog zbog kojeg nudimo potpunu garanciju na 1 godinu-/ neograničeno sati na delove za svaki motor iz naših Cummins Rebuild centara.

 

Pomorac pomorcu

Prijavite se za najnovija pomorska dešavanja, bezbednosne savete, tehnologije i još mnogo toga.

Prijavite se

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.