Motori za Železnicu

Gdegod postoji napredna železnička tehnologija, naći ćete Cummins power.

Ispod poda evropskih brzih putničkih vozova. 20 tona teški vagoni na Dalekom Istoku. Cummins je na pravom putu sa najnaprednijim železničkim kompanijama na svetu, uključujući Bombardier i Siemens.

Nudimo čitav niz nivoa, sa mnogim modelima motora posebno prilagođenim za železničku opremu.

Na primer, motorni vagoni Cummins koriste niskoprofilne dizajne za upotrebu ispod poda kola, sa pristupom servisnim mestima ispod motora, a ne unutar putničkog prostora. KSK 19 sa 750 KS je najnoviji od naših „horizontalnih“ motora i ima kapacitet da pokreće novu generaciju brzih DMU-a, sa predviđenim brzinama do 210 km/h.

Za pogon lokomotiva, Cummins nudi sveobuhvatan niz dizela visokih performansi i niskog održavanja kako bi zadovoljio vaše potrebe. 12 različitih motora dostupni su u širokom spektru konjskih snaga, uključujući V12 i V16 konfiguracije. Sa rejtingom do 2100 o/min, ovi motori štede gorivo i prostor, imaju duže servisne intervale i veći odnos snage i težine od jedinica sa malim brzinama.

Niska cena rada i velika pouzdanost takođe čine Cummins motore idealnim za opremu za održavanje pruge. Znamo da da bi vozovi mogli svakodnevno da saobraćaju na vreme, svakodnevno morate održavati prugu.

Cummins takođe zna da se vozovi ne kreću ukoliko se ljudi ne obuče. Zbog toga u našem međunarodnom centru za obuku u Daventriju u Engleskoj nudimo specijalističku uslužnu obuku za operatere. Za više detalje contact [email zaštićen].

Obuka na  železnici

SCR naspram EGR: Koji je pravi izbor za železničku industriju?

Pročitajte više

 

 

 

Sledeća generacija pogona za železnicu

Produbite svoju stručnost; prijavite se za najnovije vesti o železničkoj industriji, lansiranju proizvoda, tehnologijama i još mnogo toga.

Studija Slučaja Akcije

Cummins & R.J. Corman Railpower Partner kreiraju Eco-Friendly lokomotivu

Videti


Da biste pogledali sve studije slučaja, kliknite ovde.
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.