Vozila za stanovanje i kamp vozila

Izuzetna ekonomičnost potrošnje goriva, niski operativni troškovi i legendarna pouzdanost čine Cummins dizel motore vrhunskim izborom za RV (Vozila za rekreaciju).

Vlasnici kamp vozila koje pokreće Cummins uživaju u miru, znajući da mogu sa sigurnošću da vuku vozilo i savladavaju strma brda. Osim toga, dugovečnost i performanse Cummins motora se rutinski prevode na mnogo veću vrednost preprodaje od uporedivih RV vozila na benzinski pogon.

Cummins motori u opsegu snaga od 300 do 605 hp i više omogućavaju snažan i pouzdan rad svih vrsta kamp vozila na tržištu.

 

X15

X15 je najpopularniji motor za zahtevne primene u Severnoj Americi, sposoban za pokretanje kamp vozila vrhunskih karakteristika i svih veličina, u opsegu snaga do 605 hp i maksimalnim obrtnim momentom od 1950 lb-ft. X15 takođe ima najbolju efektivnu snagu kočenja u svojoj klasi, omogućavajući bolju kontrolu nad vozilom.

X12

X12 je najlakši motor u svojoj klasi, sa opsegom snaga do 500 hp i maksimalnim obrtnim momentom od 1695 lb-ft. Idealno za veća luksuzna vozila za stanovanje, sa najvećim odnosom snage i težine, tako da možete lako ubrzati na kratkim uključenjima na autoput, čak i dok vučete automobil, čamac ili prikolicu.

L9

L9 je rezultat 30 godina stalnog usavršavanja. XPI sistem za gorivo omogućuje tih rad i dobar odziv dok zamenljive mokre košuljice cilindara, valjkasti ležajevi, zaobiđena filtracija ulja i i ciljano hlađenje klipa ima za rezultat produženi vek trajanja i veću vrednost kod preprodaje.  Karakteristike snage L9 se kreću u opsegu od 330-450 hp, uz maksimalni obrtni momenat od 1250 lb-ft.

B6.7

B6.7 sadrži sistem ubrizgavanja goriva pod Visokim Pritiskom Common Rail (HPCR)  koji omogućuje višestruke događaje ubrizgavanja po ciklusu, za čistije, tiše i potpunije sagorevanje.  VGT Turbopunjač vlasništvo proizvođača pruža snažan odziv pri dodavanju gasa i pouzdanost  dok potpuno integrisani Cummins motori i sistem za prečišćavanje izduvnih gasova osiguravaju emisije blizu nule.  

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.