Pogoni za protivpožarne pumpe

Cummins je prvi izbor vodećih proizvođača originalne opreme, preduzetnika i inženjera u protivpožarnoj industriji.

Naši motori za pogon protivpožarnih pumpi su projektovani za pomoć u slučajevima nesreća na objektima.  Bilo da je u pitanju manji požar na kancelarijskom  fotokopir aparatu ili požar većih razmera na naftnoj platformi, sa našim pouzdanim proizvodima možete da budete spokojni.  Naš tim vam nudi personalizovanu ekspertsku podršku renomiranog i pouzdanog svetskog lidera u tehnologiji motora.

Veliki broj naših motora za pogon protivpožarnih pumpi je UL-sertifikovan (UnderWriters Laboratories) i FM-atestiran (Factory Mutual) (detaljniji podaci se mogu dobiti u tehničkoj specifikaciji ili kontaktiranjem kompanije). Svi Cummins motori za pogon protivpožarnih pumpi se proizvode u skladu sa standardima Bureau Veritas sertifikata kojim se potvrđuje da je naš menadžment sistem u skladu sa ISO 9001:2015.

Sigurna zaštita u nesigurnom svetu

Cummins je dokazani proizvođač sklopova dizel motora specijalne i prilagodljive izrade koji se koriste za pogon protivpožarnih pumpi. Specijalizovani smo za projektovanje, razvoj i distribuciju motora za pogon protivpožarnih pumpi sa FM atestom i UL sertifikatom, i u skladu sa NFPA20 standardima.

 

Želite da saznate više o Cummins motorima za protivpožarne pumpe?

Za nove narudžbe, zahteve za servis i informacije o prodaji možete nas kontaktirati na

 

Prodaja    Narudžbe    Delovi & servis

 

Dodatni resursi

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.