Cummins motori

Pogon za uspeh misije

Proizvođači motora širom sveta ugrađuju Cummins komponente kako bi njihovi proizvodi premašili očekivanja efikasnosti.

Širok asortiman Cummins-ovih proizvoda kao pogon za vojno tržište

Dobrodošli u Cummins Odbranu. Želimo da budemo vaš omiljeni dobavljač pogona za sve odbrambene primene na kopnu i moru. Fokusirani smo na to da obezbedimo uspeh vaše misije korišćenjem Cummins-ovog pogona. Dozvolite da zaslužimo odobrenje vaše kompanije preko našeg trenutnog portfolija i naprednih rešenja za tehnologije električnih motora i onih sa unutrašnjim sagorevanjem.​

Pronađite svoju primenu

Od lanca snabdevanja do borbenih linija, na kopnu i na moru, Cummins ima proizvode koji pružaju neuporedivu pouzdanost, efikasnost, trajnost i kvalitet. Ako želite da razgovarate sa članom našeg tima za odbranu o različitim primenama koje nudimo, molimo pošaljite e-poštu na [zaštićena e-pošta].

+

Pitajte stručnjake za odbranu

Cummins ima dugu istoriju podsticanja inovacija koje pokreću uspeh kupaca širom sveta. Dozvolite našim stručnjacima da podele neka od naših najboljih saznanja o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Cummins Odbrane.

Saznajte o Cummins Odbrani od stručnjaka
+

Cummins isporučuje ACE vojsci SAD

Vojska SAD dodeljuje ugovor vredan $87M kompaniji Cummins Inc. za isporuku naprednog borbenog motora.

Pročitajte saopštenje za štampu

Pouzdani motori za primene u odbrani

prikaz motora b6.7

Istaknuti motor

ISB6.7

Cummins ISBe nastavlja da gradi svoju reputaciju pouzdanosti ISBe ima samo Cummins i nijedan drugi proizvođač ne može da ponudi iste prednostima dizajna.

Pogledajte ISB6.7

Prilagođavanje određenoj primeni

Cummins nudi širok izbor standardnih motora i generatora za vojne primene. Ali dok se za vozila očekuje da ispune nove zahteve, da imaju veću gustinu snage i bolju ekonomičnost goriva, Cummins se lako prilagođava.​ Cummins može da pomogne u svakoj fazi, od davanja smernica o početnim specifikacijama ponude do rada sa proizvođačima originalne opreme (OEM) na ugradnji, testiranju na terenu i proizvodnji.

Prednosti prilagođavanje standardnih komercijalnih modela u dostupnosti, pouzdanosti i zahtevima za prostorom.​

Možemo da kreiramo i potpuno novi dizajn motora u zavisnosti od vaših potreba i specifikacija. Motor ACE je nastao na zahtev kupca za dizajn sa suprotstavljenim klipovima.​

Kontaktirajte prodaju
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.