Holset pogon. Preuzmite vođstvo.

Ispravna zamena Holset turbopunjača znači manje zastoja, bolje performanse snage i bolja ekonomičnost goriva u godinama koje dolaze.

Originalni Holset turbopunjači i delovi su napravljeni tako da zadovoljavaju ili prevazilaze originalne specifikacije vašeg motora u pogledu performansi, pouzdanosti i izdržljivosti u zahtevnom okruženju.

 
Ne rizikujte sa bilo čim što nije autentični Holset.


Slika brošure za Holset snagu pogona
Preuzmite brošuru

Stavljamo Holset na probu

Stavljamo Holset na probu kako bi dokazali rizike od uklapanih, ponovno pravljenih, popravljanih ili reproizvedenih turbina. Ne igrajte se sa korišćenjem neautentičnih turbopunjača. Kada ukažete poverenje autentičnim Holset turbopunjačima, uvereni ste da su ugrađeni kvalitet, pouzdanost i standardizacija. Dokaz je u inženjerskom ispitivanju, postavljanju originalnih Holset turbopunjača i komponenti za razliku od neautentičnih delova.

Testiranje je uključivalo ispitivanja materijala, hemijsku analizu delova i detaljne vizuelne preglede
na turbopunjaču B-serije srednjeg opsega i na ISB6.7 VGT™ aktuatoru. Rezultati vam pokazuju zašto uvek treba da izaberete autentične Holset proizvode.


Izbegavajte skrivene opasnosti. Uvek kupujte autentične Holset turbine.

Točak turbine Holset pruža veći sadržaj nikla i veću zateznu čvrstoću i tečljivost na ekstremnim temperaturama
Kućište ležaja Autentični Holset pruža 30% veću zateznu čvrstoću od neautentičnih delova i onih sa manjim sadržajem ugljenika
Rukavac ležaja Autentični Holset rukavac ležaja koristi posebnu metalnu leguru, smanjujući habanje na ležajevima, i odgovarajuću reakciju na čestice zagađivača koje se nalaze u prljavom ulju

Imajte poverenja u pravi turbopunjač

Holsetovo ulaganje u tehnologiju osigurava da vaši kupci dobiju precizne specifikacije turbine, dizajnirane za njihove motore.

Autentični Holset pruža:

  • Bolju ekonomičnostt goriva goriva
  • Povećanu snagu motora
  • Produžen životni vek motora
  • Izdržljivost i pouzdanost

Aktivirajte najznačajnije oblasti na slici da saznate više.

Poverenje uz autentične Holset turbopunjače

Slika za preuzimanje članka o kupcu Holset proizvoda za pomorsku upotrebu
Preuzmite priču korisnika
Korisnikov osvrt iz prve ruke o tome zašto nikada ne bi trebalo da kupite neautentičnu turbinu

Holset® turbopunjači su kompleksne mašine sa brzinama poput mlaznih motora. Trajnost i pouzdanost Holset proizvoda počivaju na pažnji posvećenoj detaljima i preciznim specifikacijama. Kritični delovi poput pravilnosti otvora i vratila se mere sa tolerancijom manjom od mikrona (pramen kose je 75 mikrona, acrveno krvno zrnce je pet mikrona). Tehnologija i stručnost uključeni u zamenu Holset turbopunjača za OE ne mogu se lako ponoviti bilo kakvim popravkama, ponovnim pravljenjem ili uklapanjem na tržištu.

Da biste shvatili važnost posedovanja pouzdanog turbopunjača, pročitajte kako se putovanje Ricka Renfroea do Ki Vesta i Bahama brzo iskomplikovalo zbog kupovine od neovlašćenog prodavca.

Preuzmite vođstvo i odlučite se za zamenu samo autentičnim Holset® turbopunjačima i komponentama putem naše stručne mreže ovlašćenih distributera Holset.


Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.