Snaga sa svrhom

Svrha je motor napretka. Ništa izazovno, važno ili vredno se nikada ne postiže bez svrhe. Svrha nas pokreće da budemo pioniri pogonske tehnologije koja će nam pomoći da održivo pokrećemo prosperitetniji svet. Za sve.

UVEK INOVATIVNI

0 miliona povezanih motora širom sveta

0 patenata usmerenih na efikasne tehnologije i smanjenje ugljenika u 2022. godini

0 milijardi dolara godišnje investicija u inovacije

0 gigatona je naš cilj izbegavanja ugljenika

Evo zašto verujem u pogon sa svrhom

Svrha, ljudi i uticaj

„Cummins pokreće neke od najzahtevenijih i ekonomski najznačajnijih primena na svetu i mi imamo ključnu ulogu u širem prelazu na čistu ekonomiju. Imamo jedinstvenu priliku da uradimo nešto što niko drugi ne može: da pomognemo našim raznovrsnim krajnjim korisnicima da budu uspešni tokom energetske tranzicije zato što imamo široki portfelj energetskih rešenja, globalnu uslugu, stručnost, razumevanje i sposobnost da optimizujemo performanse primena naših kupaca i smanjimo naš uticaj na planetu. Ovo je neverovatna šansa i moćna svrha."

- Jennifer Rumsey, predsednica i izvršna direktorka

Cilj je nula

Budućnost zahteva novo razmišljanje

Znamo zašto. Takođe znamo kako. Odredišta Zero je strategija koja mapira naše putovanje da bude posao sa nula ugljenika do 2050. godine. U srcu naše misije je da održivo pokrećemo prosperitetniji svet pomažući kupcima u uspehu kroz tehnologiju

Saznajte više

Velika energetska tranzicija

U partnerstvu sa kompanijom Intelligence Squared, okupili smo profesionalace, poslovne rukovodioce, kreatore politike i mnoge druge na čelu energetske tranzicije. Cumminsovi lideri su razgovarali o merama koje se preduzimaju kako bi se osiguralo dramatično smanjenje emisija do 2030. godine, tehnološkim inovacijama koje će nam pomoći da do 2050. godine ostvarimo neto nultu emisiju i o ključnoj ulozi koju korporacije moraju da imaju u borbi protiv klimatskih promena.

""

Šta će se dešavati od sada do 2030. godine kako bi se postigla neto nulta emisija?

Jonathan Wood, potpredsednik kompanije New Power Engineering, govori o strategiji Destination Zero kompanije Cummins i tranziciji kompanije ka tehnologiji održivog pogona.

Pogledajte sada

""

Šta treba da se dogodi između 2030. i 2050. godine da bi se postigla neto nulta emisija?

Srikanth Padmanabhan, potpredsednik kompanije Cummins i predsednik odeljenja za motore, govori šta treba da se dogodi sada da bi se postigla neto nulta emisija do 2050. godine.

Pogledajte sada

""

Koja je uloga korporacija u energetskoj tranziciji?

Dženifer Ramzi, predsednica i izvršna direktorka kompanije Cummins, govori o jedinstvenom položaju korporacija u borbi protiv klimatskih promena.

Pogledajte sada

Pogon sa svrhom na delu

+

Obnovljivi prirodni gas

Koristimo prednosti obnovljivog prirodnog gasa za naše motore, naše kupce i našu planetu.

saznajte više
+

Gorivo za vaše putovanje ka dekarbonizaciji

Naši motori omogućavaju alternativnim gorivima da pokreću niz proizvoda. Saznajte više o prednostima i nedostacima različitih goriva.

saznajte više
+

Uloga vodoničnih motora u održivosti životne sredine

Prelaz na vozila sa vodoničnim motorima može pružiti brojne prednosti u brojnim primenama.

saznajte više

Pronađite svoju svrhu

""

Cummins vesti o tehnologiji

Budite u toku sa najnovijim vestima iz kompanije Cummins tako što ćete se prijaviti za bilten kompanije Cummins Technology.

Pošaljite mi najnovije vesti, ažuriranja i drugi sadržaj (označite sve na ša se odnosi)
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.