Raznolikost, jednakost i inkluzija

Naša posvećenost
raznolikosti, jednakosti i inkluziji

Raznolikost, jednakost i inkluzija pokreću inovacije i uspeh naših zaposlenih, pomažu nam da steknemo konkurentsku prednost, usmeravaju naše akcije i doprinose zajednicama širom sveta. Naša kompanija, timovi i društvo napreduju kada su svi uključeni i poštovani, a mi smo nepokolebljivi u našoj posvećenosti stvaranju jačeg okruženja kome svi pripadaju.

 

Raznolikost, jednakost i inkluzija omogućavaju inovativna i raznovrsna rešenja

Koristeći različite perspektive, veštine i inovacije svake osobe, pružamo vrhunska rešenja našim kupcima i pokrećemo inovativni inženjering, najbolji kvalitet u klasi, efikasnost proizvodnje, prodaju i usluge svetske klase i još mnogo toga. Sa međunarodnom radnom snagom od skoro 60.000 zaposlenih koji rade u 59 zemalja, raznolikost, jednakost i inkluzija su uvek bili ključni za naš uspeh globalnog lidera na polju energije. Činjenice i statistika o globalnoj raznolikosti nam pokazuju da kompanije bolje funkcionišu kada se ističu u raznolikosti i inkluziji. Inkluzivna okruženja omogućavaju nam da bolje radimo u različitim kulturama, funkcijama i jezicima kako bismo rešili izazove i iskoristili mogućnosti globalne baze klijenata i stalnog razvoja demografskih promena. Ispunjavajući potrebe naše međunarodne radne snage koje se razvijaju, neprestano poboljšavamo svoje prakse za talente kako bismo pokrenuli sistemske promene u kulturi kompanije i osigurali fer i pravične rezultate za sve zaposlene. Mobilišući raznolike timove mi pokrećemo uspeh naših kupaca, gde god da se nalazimo.

 

Raznolikost, jednakost i inkluzija osnažuju naše zajednice

RJI je takođe sastavni deo načina na koji se ponašamo kao korporativni građanin i prihvatamo svoje nasleđe i odgovornost da budemo pozitivna sila vođena vrednostima u društvu. Shvatamo da smo jaki onoliko koliko su jake zajednice u kojima poslujemo i namerno preduzimamo akcije koje se fokusiraju na podizanje onih koji su i dalje nepravedno u nepovoljnom položaju.

Naši lideri i zaposleni omogućavaju pozitivne promene rušenjem barijera, iskazivanjem empatije i stvaranjem jednakih šansi. Pravimo razliku u životu mnogih jer bez obzira gde idemo, u kojim zajednicama poslujemo, koji filantropski poduhvat biramo, donosimo svoju želju da vidimo prosperitetniji svet u kojem su svi ljudi prihvaćeni onakvi kakvi su i šta teže da postignu.

 

Na primer:

Cummins osnažuje žene je višemilionska investicija dizajnirana da napravi velike promene u životu žena i devojaka širom sveta. Za devojke širom sveta je manja verovatnoća da će završiti srednju školu, verovatnije će biti udate i manja je verovatnoća da će imati šanse za karijeru ili da dobiju poštenu platu kada odrastu. Međutim, kada žene i devojke imaju jednake mogućnosti za obrazovanje, razvoj veština, platu, brigu o deci i zdravstvenu zaštitu, devojke, žene, porodice i privrede napreduju. Naša partnerstva sa uglednim, globalnim neprofitnim organizacijama koje se fokusiraju na rodnu ravnopravnost nam pomažu da napravimo promene.

Cummins se zalaže za rasnu jednakost nastoji da ostvari održivi uticaj u ukidanju institucionalnog rasizma i stvaranju sistemske jednakosti dajući primer našim vrednostima. Kroz ovu posvećenost rasnoj jednakosti, Cummins preduzima akciju kako bi napravio promene za crnačku zajednicu u oblasti krivičnog pravosuđe, ekonomskog osnaživanja i socijalne pravde. Kao odgovoran partner u zajednici u potpunosti smo posvećeni okončanju institucionalnog rasizma jer on oslabljuje naše zajednice u svakom pogledu, a borba protiv nepravde je deo onoga što smo mi kao kompanija.

Globalna strategija inkluzije osoba sa invaliditetom ima za cilj stvaranje pristupačnih, inkluzivnih radnih mesta i zajednica u kojima je osobama sa invaliditetom omogućeno da ostvare svoj puni potencijal. Kroz obrazovanje, strateška partnerstva i finansijska ulaganja u poboljšanje pristupačnosti naše tehnologije i postrojenja - da navedemo samo nekoliko - nastojimo da postanemo poslodavac koga biraju osobe sa invaliditetom i radimo u našim zajednicama na smanjenju prepreka za zaposlenje osoba sa invaliditetom.

Obuka za LGBTQ+ sigurne lidere je globalni program za razvoj veština koji je kreirala i koju više od decenije vodi grupa za resurse zaposlenih Cummins Prajd. Program je dostupan našim zaposlenima i deli se sa spoljnim organizacijama kroz profesionalne mreže i poslovna partnerstva. Obuka uključuje nijansirani pregled kako se efikasno baviti temama vezanim za lezbejke, gejeve, biseksualne, transrodne, queer i druge identitete koji obuhvataju dimenzije različitosti seksualne orijentacije i rodnog identiteta (LGBTQ+) gde se može ispoljiti svesna ili nesvesna pristrasnosti na radnom mestu. U psihološki sigurnim prostorima, učesnici se uključuju u interaktivne aktivnosti igranja uloga kako bi primenili naučeno.

Naša robustna Strategija za veterane je dizajnirana da izgradi jaka partnerstva i da uloži naše ljude, energiju i finansijska sredstva kako bi oblikovala programe zapošljavanja i zadržavanja vojnih lica i da bi unapredila inicijative koje se fokusiraju na poboljšanje života i blagostanja veterana i njihovih porodica.

  

Pristupačnost

U Cummins-u gajimo duboko ukorenjenu posvećenost različitosti i inkluziji i želimo da svi koji posete naše veb stranice imaju prijatno i korisno iskustvo. Cilj nam je da omogućimo korisnicima da u potpunosti nezavisno razumeju, da pronalaze svoj put i komuniciraju sa tehnološkim funkcijama i karakteristikama lako i efikasno.

Smernice

Smernice

Da bi maksimalno iskoristili svoj angažman na internet stranicama kompanije Cummins, molimo sledite smernice u nastavku. Linkovi će vas odvesti do vanjskih internet stranica sa savetima i preporukama kako optimizirati svoju tehnologiju, u zavisnosti od operativnog sistema ili uređaja kojim se služite.
Microsoft korisnici
Apple korisnici
Android korisnici
Ability Net - Moj računar, moj način (za opšti vodič za optimizaciju funkcija pristupačnosti vašeg računara i funkcionalnost)
 

Zahtevi za smeštaj

Zahtevi za smeštaj

Cummins je Poslodavac jednakih mogućnosti (EOE) koji će pružiti razuman smeštaj da bi omogućio osobama sa invaliditetom da se prijave i konkurišu za mogućnosti zaposlenja za koje su kvalifikovane. Da bi zatražili smeštaj, pošaljite e-mail Ljudskim resursima na [email protected] za dalju pomoć.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.