ESG | Društvo | Raznolikost, jednakost i inkluzija.


 

Raznolikost, jednakost i inkluzija

U kompaniji Cummins, raznolikost, jednakost i inkluzija su poslovni imperativ.

Zaposleni kompanije Cummins dolaze iz različitih sredina i imaju različita iskustava i mi težimo tome da naša radna snaga na svim nivoima predstavlja zajednice u kojima Cummins posluje širom sveta. Svaki od naših zaposlenih je jedinstven u svojim perspektivama i strastima i ima različita iskustva i lične motive koji ga pokreću. Ujedinjeni su u svojoj neumoljivoj želji da vide svet, radno mesto i tim u kojem su svi ljudi prihvaćeni onakvi kakvi su i sa onim čemu teže.

Raznolika, ravnopravna i inkluzivna radna mesta omogućavaju Cumminsu da privuče i zadrži istinski globalnu radnu snagu. Raznolikost, jednakost i inkluzija omogućavaju Cumminsovoj sposobnosti da napravi pravu kombinaciju perspektiva, uvida i veština za rešavanje izazova današnjice i sutrašnjice. Kao deo Cummins-ove globalne posvećenosti raznolikosti, pravičnosti i inkluziji, mi preduzimamo proaktivne mere za reviziju sistema upravljanja talentima i odgovornostima kako bismo smanjili pristrasnost i obezbedili pravično pronalaženje i napredovanje svih talenata.

Pristupačnost

U Cummins-u gajimo duboko ukorenjenu posvećenost različitosti i inkluziji i želimo da svi koji posete naše veb stranice imaju prijatno i korisno iskustvo. Cilj nam je da omogućimo korisnicima da u potpunosti nezavisno razumeju, da pronalaze svoj put i komuniciraju sa tehnološkim funkcijama i karakteristikama lako i efikasno.

Smernice

Smernice

Da bi maksimalno iskoristili svoj angažman na internet stranicama kompanije Cummins, molimo sledite smernice u nastavku. Linkovi će vas odvesti do vanjskih internet stranica sa savetima i preporukama kako optimizirati svoju tehnologiju, u zavisnosti od operativnog sistema ili uređaja kojim se služite.
Microsoft korisnici
Apple korisnici
Android korisnici
Ability Net - Moj računar, moj način (za opšti vodič za optimizaciju funkcija pristupačnosti vašeg računara i funkcionalnost)
 

Zahtevi za smeštaj

Zahtevi za smeštaj

Cummins je Poslodavac jednakih mogućnosti (EOE) koji će pružiti razuman smeštaj da bi omogućio osobama sa invaliditetom da se prijave i konkurišu za mogućnosti zaposlenja za koje su kvalifikovane. Da bi zatražili smeštaj, pošaljite e-mail Ljudskim resursima na [email protected] za dalju pomoć.

Više o održivosti u Cumminsu

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.