Uprava

Kritična vremena zahtevaju kritičan nadzor. Cumminsov odbor direktora nastavlja da pruža korporativne smernice potrebne za suočavanje sa globalnim izazovima.

Vođstvo - U brojevima

0 direktorki i 4 etnički različitih direktora

0 vodećih etičkih principa

0 + hiljada zaposlenih je završilo kurs etike 2021. godine na 10 različitih tema

0 od naših 14 članova odbora su nezavisni

dženifer ramzi dočekuje goste u sedištu distribucije

Promene liderstva

Tada predsednica i operativna direktorka Dženifer Ramzi se pridružila upravnom odboru Cummins-a u februaru 2022. godine a šest meseci kasnije je imenovana za predsednicu i izvršnu direktorku pošto je Tom Linebarger završio svoju deceniju dugu funkciju izvršnog direktora Cummins-a. Linebarger će nastaviti da bude predsednik Upravnog odbora i služiće kao izvršni predsednik kompanije.

Pročitajte priču
Upravni odbor

Istorija

Etika: dugogodišnja tradicija

Održivost kompanije Cummins je izgrađena na temeljima etičkog ponašanja od njenog osnivanja pre više od 100 godina. Principi upravljanja kompanijom i danas su u skladu sa tom tradicijom i Cumminsovom vizijom, misijom i vrednostima. Kompanija se odavno prepoznaje kao lider u poslovnoj etici.

Pogledajte našu ocenu Ethisphere-a
Dokumenti o upravljanju

Dokumenti o upravljanju

Svi snosimo odgovornost

Efikasnom vođstvu je potreban mehanizam koji će obezbediti sprovođenje etičkih kodeksa. Zaposleni na svim nivoima kompanije Cummins su ovlašćeni da pomognu u identifikaciji mogućih kršenja Cumminsovog Kodeksa poslovnog ponašanja, što omogućava Cumminsova etička linija za pomoć. Kada je u pitanju održavanje etike, svi u Cumminsu su deo rešenja.

Istražite dokumente upravnog odbora
slika centra za dustribuciju u indijanapolisu

Kako se kotira Cummins

Deo izgradnje prosperitetnijeg sveta je zauzimanje stava o pitanjima koja utiču na kompaniju i zajednice u kojima posluju i gde naši zaposleni žive i rade. Cummins je zauzeo stavove o pitanjima koja se kreću od klimatskih promena do prava LGBTQ+ populacije.

Pogledajte politički stav Cummins-a

Cummins u akciji

Cummins u akciji

Liderstvo

Martin Luter King mlađi ga je nazvao „najprogresivnijim biznismenom u Americi“.

Niko nije imao veći uticaj na Cumminsovu korporativnu kulturu, posebno u pogledu etike i odgovornosti, od našeg bivšeg predsednika, J. Irvina Millera (1909-2004). Upoznajte čoveka koji nastavlja da inspiriše sve što radimo.

Pogledajte video
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.