Odredište je nula uz Cummins-ov pogon

Klimatske promene su egzistencijalna kriza. Našem svetu će uvek trebati pogon. Napravili smo rešenja za ove dvostruke izazove naše odgovornosti. Odredište nula je put koji smo utrli ka budućnosti sa nultim emisijama štetnih gasova u kojoj nastavljamo da obezbeđujemo pogon koji je potreban našem svetu.

pogledajte video

Planeta 2050

Odredište nula je naša strategija za postizanje nultih emisija. Planeta 2050 postavlja teške ciljeve, uključujući kratkoročne ciljeve za 2030. godinu.

0 % smanjenja emisija nestabilnih organskih jedinjenja iz rada sa farbom i premazima

0 % smanjenja emisija obima 3 apsolutnog veka trajanja novoprodatih proizvoda

0 % smanjenja apsolutnih emisija gasova staklene bašte (GHG) iz objekata i rada u njima

0 M smanjenja metričkih tona emisija gasova staklene bašte opsega 3 iz proizvoda na terenu

Brz napredak, mnogo puteva

Dok se krećemo ka budućnosti sa nultom emisijom ugljenika, čekanje nije opcija. Ali svet se ne može transformisati preko noći. Zbog toga napredujemo i integrišemo najširi spektar pogonskih tehnologija - jer nas svaka vodi bliže budućnosti.

+

Tehnologije sa nižom i nultom emisijom ugljenika

Tehnologije motora sa unutrašnjim sagorevanjem (ICE) su važan prelazni korak za industriju kamiona. Fokusirani smo na kombinaciju napredovanja ka nuli i poboljšanju današnjih proizvoda na bazi motora.

Saznajte više
+

Tehnologije održivog pogona

Zahvaljujući decenijama istraživanja i inovacija, kompanija Cummins je lider u oblasti tehnologija sa niskim sadržajem ugljenika.

Saznajte više
+

Kako Cummins smanjuje emisije

Ugljen-dioksid je primarni gas staklene bašte. Cummins-ovo smanjenje emisija CO2 iz komercijalnog transporta je deo naše strategije odredište je nula.

Saznajte više

Akcija od bušotina do točkova

Kretanje ka budućnosti bez štetnih emisija

Ovo je šire od samo motora. Svuda gde postoji ugljenik u lancu vrednosti, radimo sve što je potrebno da bismo ga smanjili i eliminisali. Dekarbonizacija vađenja nafte, prirodnog gasa ili sirovina iz zemlje. Dekarbonizacija u trenutku upotrebe.

Saznajte više o emisijama od bušotine do točka
Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.