Cummins-ov klub mnogo pređenih milja

Pozivamo sve vlasnike Cummins-ovih motora! Da li ste prešli 100.000 milja ili više svojim Cummins motorom? Imamo ekskluzivni klub samo za vas!

Vlasnici Cummins motora su neki od najodanijih, najentuzijastičnijih i najobrazovanijih ljudi na drumu. Znamo da vredno radite koristeći svoje Cummins motore i zato očekujemo da oni nadžive druge dizel motore na drumu, jer od njih zavisite u svom svakodnevnom životu.

Inspirisani smo pričama koje čujemo o kupcima koji su svojim Cummins motorom prešli stotine hiljada milja, a posebno smo ponosni na one koji su prešli granicu od milion milja.

Ako je vaš RAM sa Cummins pogonom, Kamionet TITAN XD, Cummins-ov remontovani motor u sanduku vaše vozilo, kamp vozilo ili drugo vozilo sa Cummins-ovim pogonom prešlo granicu od 100.000 milja, bila bi nam čast da budete u Cummins-ovom klubu mnogo pređenih milja.

Od svog osnivanja 2010. godine Cummins-ov klub mnogo pređenih milja je primio više od 20.000 članova.

Kao član, nakon svakih 100.000 milja, moći ćete da naručite novi liveni Cummins-ov bedž za rešetku kako biste ponosno prikazali svoje granice pređenih milja. Uskoro: Pošaljite nam fotografiju bedža sa rešetke hladnjaka vašeg vozila sa velikom kilometražom i podelite svoju priču o kompaniji Cummins da postanete istaknuti član.

Naručite značku za rešetku već danas

Prikazani članovi kluba mnogo pređenih milja

""

Tim T.

1992 Dodge RAM 2500

Tim ima Dodge RAM 2500 1. generacije koji je prešao preko 520.000 milja! Turbo Dizel 5,9L je prevezao Tima hiljade milja i njegov Cummins-ov motor će nastaviti da ga prevozi čak i dalje.

""

Brad W.

2006 Dodge RAM 3500

Pogledajte Bredovu 3. generaciju 2006 Dodge RAM 3500, „Big Red“. Cummins-ov 5.9L Turbo Dizel motor pokreće Big Red već skoro 500.000 milja.

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.