Klubovi i roba

Povezivanje sa kupcima i obožavateljima

U kompaniji Cummins, zahvalni smo milionima ljudi koji koriste naše proizvode svaki dan, i još više onih koji se identifikuju sa našom kulturom, vrednostima i brendom. Oni daju vrednost našem radu, i čast nam je biti pokretač njihovog uspeha. Cummins nudi nekoliko internet zajednica za nagrađivanje i povezivanje sa ovim vernim obožavateljima.

 


Cummins klub visoke kilometraže

Za vlasnike raznih vozila sa Cummins pogonom i sa 100,000 pređenih milja ili više. Članovi zarađuju značke visoke kilometraže i dele svoje Cummins priče na internetu. Od svog osnivanja 2010}, klub je primio više od 27,000 članova.

Cummins klub visoke kilometraže

 


Cummins klub sa milion milja

Za vlasnike teških kamiona sa Cummins pogonom i 1 miliona pređenih milja ili više. Članovi primaju certifikat i poklon paket brenda Cummins. Članovi dobivaju priznanje u štampi kao i na specijalnim skupovima.

Saznajte više o Cummins Klubu od milion milja

 


Kanali društvenih medija

Cummins ima bogato prisustvo na društvenim medijima, uključujući razne račune na Instagramu ,Twitteru, Facebooku i YouTubeu. Pratite nas radi korporativnih vesti, ažuriranja proizvoda, informacija o karijeri i još više.


Roba kompanije Cummins

Tražite Cummins opremu za svoju garderobu, vozilo ili dom? Treba vam savršen poklon za svog omiljenog Cummins obožavatelja? Naša prodavnica robe ima baš ono što vam treba, od majica i kapa do šolja i ukrasnih naljepnica.

Posetite Cummins Powerstore prodavnicu

 

Takođe imamo izbor Cummins kapa, majica, kapa, hauba, noževa i pretvarača snage dostupnih na Amazonu. Pogledajte naš izbor prodavnice Amazon za robu brendiranu kompanije Cummins.

Pogledajte Cummins robu na Amazonu

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.