Fleksibilnost za istraživanje vaših strasti

Pretražite sve mogućnosti

Snaga za vaš potencijal

U Cummins-u osnažujemo svakoga da razvija svoju karijeru kroz značajan rad, treniranje, razvoj i mogućnosti da naprave promene i utiču na svet. U celoj našoj organizaciji pronaći ćete inženjere, programere i tehničare koji prave inovacije, dizajniraju, testiraju i grade. Takođe ćete pronaći računovođe, trgovce, kao i stručnjake za proizvodnju i specijaliste za kvalitet i lanac snabdevanja koji rade sa tehnologijom koja je jednako inovativna i napredna.

Mi smo istinski globalna kompanija gde možete naći svoje mesto i napraviti ozbiljne doprinose. Od stažiranja do visokih rukovodećih uloga, privlačimo, zapošljavamo i nagrađujemo najbolje i najpametnije iz celog sveta i tražimo od njih nove ideje i sveže perspektive.

STUDENTSKE
ŠANSE

 

Pretražite studentske šanse

ČEKA VAS SVET OTKRIĆA

Bilo da se radi o stažiranju u Indiji, saradnji u Konektikatu, letnjem stažu u Velikoj Britaniji ili vašem prvom danu na poslu, pridružiti se Cumminsu u bilo kom svojstvu znači raditi, učiti i razmenjivati ideje sa nekim od najboljih i najsjajnijih umova. Naši studentski programi omogućavaju vam da neprestano rastete, doprinosite, otkrivate i učite - sve dok obavljate smislen posao koji utiče na naše poslovanje i pomaže u pokretanju sveta.

U Cumminsu, imaćete šanse da probate nove stvari - bilo da se radi o novom projektu ili umrežavanju. Vaš rukovodilac će vas ohrabriti da uzmete budućnost u svoje ruke. A radićete sa iskusnim mentorima koji cene vaš enuzijazam, kreativnost i ambicije. Ovo je uzbudljivo vreme gde imate celu svoju karijeru pred sobom. Želite da izaberete inovativnu i progresivnu kompaniju koja razvija veštine i iskustvo koji su vam potrebni da biste uspeli, postigli ciljeve i istakli se - kako danas, tako i u budućnosti. U CUmminsu ćete pronaći sve ovo i još više

PRIPRAVNIČKI PROGRAM

Pripravnički program kompanije Cummins pruža značajnu priliku studentima da realizuju projekte iz stvarnog sveta u profesionalnom okruženju. Ovde ćete tesno sarađivati sa svojim menadžerom za zapošljavanje kako biste završili unapred utvrđeni obim posla i prezentovali svoja otkrića našem timu na kraju vaše analize. Tokom prakse stajaćete pred izazovom da primenite svoje najbolje znanje i pokažete svoju snagu da zajedno sa kolegama postignete našu poslovnu strategiju.

PRETRAŽITE ŠANSE ZA PRIPRAVNIKE

PROGRAM KOOPERACIJE

SAD, KANADA, SREDNJI ISTOK I JUŽNA AMERIKA

Cummins Program kooperacije za studente univerziteta i fakulteta prilika je da poboljšate svoje veštine kroz kombinaciju učionice i stalnog zaposlenja. Spojićete svoje razumevanje teorije i praktične primene neprestanim radom na stvarnim projektima. Kako vaše razumevanje bude prerastalo tradicionalnu praksu, uživaćete u rotacijskim iskustvima koja vam pomažu da jasno definišete gde ćete napredovati u karijeri.

PRETRAŽITE ŠANSE ZA KOOPERACIJU

12-MESEČNA POZICIJA

UJEDINJENO KRALJEVSTVO I EVROPA

Naša 12-mesečna šema industrijskog zapošljavanja za dodiplomske studente je uspostavljena više od 20 godina i redovno je istaknuta u vodiču Ocenite moje mesto za najboljeg poslodavca. Izbor Cummins-a otvoriće mnoge šanse za vas. Uz raspoloživa radna mesta u svim funkcionalnim oblastima, nudimo širok spektar obuke u veštinama koje su i tehničke i prenosive. Zajedno sa godišnjim mentorom, dobićete stvarnu odgovornost, kao i šansu da vodite sopstvene projekte u okviru vaše funkcije.

PRETRAŽITE ŠANSE ZA POZICIJU

 

Zaposleni Cummins-a se osmehuje ispred moderne sive pozadine.

Program RePower

CUMMINSOV PROGRAM REPOWER ZA POVRATAK NA RADNO MESTO

Kao iskusnom profesionalcu koji je napravio pauzu od rada, ovo je prilika da ponovo angažujete svoje veštine i ojačate svoju karijeru. Kosponzorisan od strane Udruženja Žena Inženjera (SWE) i Inicijative za ponovno uključenje bivših zatvorenika iRelaunch STEM, program će učesnicima dati priliku da iskoriste svoja posebna znanja, interesovanja i sposobnosti dok učestvuju u obuci, podučavanju, razvoju i skupovima umrežavanja. Po završetku programa uspešni polaznici mogu imati pravo na zaposlenje sa punim radnim vremenom.

PRIJAVITE SE ODMAH

Saznajte više o kriterijumima za naše programe u SAD i UK tako što ćete preuzeti brošure u nastavku

Kriterijumi za program u SAD Kriterijumi za program u UK

PROGRAMI ZA
ŠEGRTE

 

PRETRAŽITE SVE ŠANSE ZA ŠEGRTE

IZVANREDNOJ TEHNOLOGIJI SU POTREBNI IZVANREDNI TEHNIČARI

Šegrti kompanije Cummins dobijaju izvanrednu priliku da rade zajedno i uče od Cumminsovih najistaknutijih tehničara na tom polju, ali i da steknu obrazovanje u isto vreme. Uz šanse u rasponu od fokusa na teški dizel do proizvodnje energije i svega između, sigurno ćete dobiti praktično obrazovanje podržano najsavremenijom tehnologijom.

Program obuke varira u zavisnosti od regije i lokacije. Saznajte više o programima u:

severnoj americi južnom pacifiku

PROGRAM SERVISNOG TEHNIČARA

Učićete i pomagati u servisiranju, održavanju, rešavanju problema i dijagnostikovanju naših motora u znak podrške našim kupcima. Ovaj pripravnički program fokusira se na razvoj vaših analitičkih, ličnih i tehničkih veština. U svakoj godini programa dobićete obuku na licu mesta i na mreži (do 300 sati godišnje) u partnerstvu sa akreditovanim regionalnim i/ili tehničkim školama.

PROGRAM INŽENJERSKOG TEHNIČARA

Učićete i pomagati u ispitivanju proizvoda, prototipovima komponenti i podršci za naučni i inženjerski razvoj novih platformi i tehnologije motora. Program za šegrte fokusira se na razvoj vaših inžinjerskih, ličnih i tehničkih veština.

SNAGA ZA VAŠU BUDUĆNOST

Pored obuke na poslu, dobićete i onlajn, praktičnu obuku u učionici koja će vas staviti u prvi plan tehnologije. Svakodnevno ćete raditi sa iskusnim tehničarima na širokom spektru motornih platformi i opreme.

Za našu izvanrednu tehnologiju potrebni su izvanredni tehničari - a to ćete postati kroz naše programe za šegrte.

SERVISNI
TEHNIČARI

 

šanse za servisne tehničare

OBUKA TEHNIČARA ZA MOTORE I PROIZVODNJU STRUJE

Vrhunski studenti na odobrenim tehničkim fakultetima ili jaki kandidati sa srodnim radnim iskustvom, uključujući vojnu obuku, mogu svoje tehnološke veštine podići na viši nivo na Univerzitetu tehničara Cummins. Naši programi obuke su dizajnirani da obezbede rigoroznu, detaljnu obuku o mnogim proizvodima koje nudi Cummins podržanih našom mrežom servisnih lokacija. Oba programa se trenutno nude studentima tehnologije dizel motora koji su završili kvalifikovani program dizel tehnologije u odobrenoj instituciji.

Program obuke varira u zavisnosti od regije i lokacije.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA, OBUKA I TIMOVI

U kompaniji Cummins prednjačimo kada je reč o tehnologiji motora i komponenata. Ažuriranja tehnologije proizvoda znače novu obuku, nove izazove i dosta raznolikosti. Tek što smo dizajnirali novi vodeći proizvod na tržištu, za voz, generator energije, čamac ili ogromnu rudarsku bušilicu, odmah tražimo načine da ga poboljšamo.

Naši tehničari na terenu i u prodavnicama uživaju u stabilnosti koja dolazi sa radom za lidera u industriji i fleksibilnosti raznovrsnog radnog okruženja. Vaš dan može uključivati otpremanje i testiranje najnovijih ECM kodova, podešavanje praznog hoda na RV generatoru ili ponovnu izgradnju 30-litarskog motora. Bez obzira da li ste u radionici ili na terenu, bićete deo tima koji se okuplja kako bi našim kupcima pružio najbolju uslugu - svaki put.

CUMMINS FLEXTECH

Cummins i WorkMarket udružili su se kako bi tehničarima za dizel motore i generatore pružili priliku da sami odrede svoje radno vreme i raspored, zarađujući poštenu naknadu kao nezavisni izvođač radova.

Spremni ste da počnete?

Saznajte više

POČETNIČKE
ŠANSE

 

istražite šanse početnog nivoa

PODESITE SVOJ GPS NA USPEH

Koledži i univerziteti su odlično mesto za upoznavanje talentovanih kandidata koji traže mogućnosti za rast svoje karijere, kao i svojih zajednica. Upošljavamo diplomce u programe tehničkih diploma kako bi podržali našu strategiju „unajmi za razvoj“. Ali takođe tražimo kandidate iz drugih disciplina poput finansija, ljudskih resursa, poslovanja i marketinga. Vaš put u karijeri ovde može biti praktično neograničen, istražujući širok spektar mogućnosti koje se nastavljaju razvijati kako globalno širimo svoje poslovanje.

Svakodnevno težimo da budemo mesto na kojem ljudi mogu da grade karijeru, a ne samo stanica na njihovom putu. Početak rada na vašem lokalnom tržištu omogućiće vam da steknete veliko iskustvo koje jača vaš lični i profesionalni razvoj. Kako vaše profesionalne veštine vremenom napreduju, možete da menjate poslovne jedinice, prihvatate posebne zadatke, preuzimate vođstvo i otkrivate neverovatne mogućnosti karijere širom sveta. U kompaniji Cummins, globalna šansa znači da ćete nas naći skoro svugde.

ISKUSTVO NOVOG UPOSLENIKA

NAĐITE SVOJE MESTO U CUMMINSU

Od vašeg prvog dana u Cummins-u, fokusirani smo na razumevanje vaših talenata, trenutnih veština i budućih ciljeva - i stvaranje plana koji će vas tamo odvesti. Vaše putovanje započinje planiranjem vašeg razvoja i povezivanjem sa različitim iskustvima dizajniranim da prošire vaše granice. Dobićete povratne informacije tima o vašim budućim težnjama i akcioni plan izazova da proširite svoje vidike.

Takođe radimo sa uverenjem da je svačiji radni sto u stvari radni sto za pomoć. To znači da ćete raditi sa talentovanim inovatorima koji nisu samo vrhunski na svom polju – oni su pristupačni, druželjubivi i srećni da odvoje vreme za mentorstvo, podučavanje i prenošenje svog iskustva.

PROFESIONALNI RAZVOJ

U kompaniji Cummins, vaš razvoj počinje od momenta kada uđete na vrata. Uz mogućnosti napredovanja, obuku na poslu, ličnu i virtuelnu obuku, vaš rast je neograničen. Takođe imamo nekoliko formalnih razvojnih programa koji nude mogućnosti za usavršavanje ključnih veština.

ANGAŽMAN

Ohrabrujemo svoj tim da se uključi u naše Grupe resursa uposlenika (ERG). Sa više od 150 ERG-ova globalno, brzo ćete se povezati sa našom kulturom, kompanijom, misijom i vrednostima.

RAZNOLIKOST U AKCIJI

U kompaniji Cummins, znamo da raznoliki timovi bolje napreduju. Kao novi uposlenik, iskusićete Obuku raznolikog spektra koja naglašava kako nas naše razlike čine boljim.

LOKALNI ŽIVOT

Ponosni smo na svoj rodni grad. Kolumbus u Indijani je smešten u srcu Srednjeg zapada sa lakim pristupom okolnim gradskim oblastima. Naša kultura, zajednica i način života samo su početak onoga što znači živeti lokalno.

ISKUSNI
UPOSLENICI

 

Pretražite šanse u Cumminsu

SJAJNE ŠANSE U CELOM SVETU

U kompaniji Cummins proizvodimo najbolje proizvode dizel motora na svetu i tačka. Da bismo zadržali nenadmašan kvalitet i inovacije, angažujemo najbolje i najpametnije iz celog sveta. I uvek tražimo nove ideje i gledišta iz raznolike grupe svežih talenata. To je deo naše posvećenosti izgradnji partnerstva sa našim ljudima, našim kupcima, našim okruženjem i našim zajednicama. Nudimo uzbudljive mogućnosti koje uključuju (ali nisu ograničene na) sledeća područja:

NOVE
TEHNOLOGIJE

 

POMOZITE IZGRADNJI BUDUĆNOSTI SNAGE

Za Cummins, inovacija je deo našeg DNK. Vodili smo naše industrije doslednim izazivanjem nemogućeg i stalnim fokusom na tehnološke inovacije. Od čistih dizel motora i motora sa prirodnim gasom bez emisije, do električnih, hibridnih i tehnologija pogonskih sklopova sa alternativnim gorivom, svet se obraća Cumminsu i našim zaposlenima zbog maksimalne efikasnosti, performansi i domišljatosti.

NAPAJANJE SVETA KOJI UVEK RADI

Niko nema više iskustva u pretvaranju energije u snagu, oblikovanju velikih ideja u stvarna rešenja ili pretvaranju ambicija u trijumfe od nas. Već 100 godina, Cummins-ova tehnologija pokreće uspeh u celom svetu, celo vreme.

NOVA SNAGA

OSETITE ENERGIJU

Nova snaga je važna za našu budućnost jer postajemo globalni lider u elektrifikovanom gorivu i pogonskim sklopovima na vodonične gorivne ćelije. Segment Novi pogon, koji uključuje Cummins-ove portfelje električnog i vodoničnog pogona, predstavlja Cummins-ovu investiciju u buduće tehnologije.

Nova snaga je brzo porasla - u poslednjih pet godina razvili smo i stekli značajne mogućnosti u elektrifikovanim pogonima, dizajnu i sastavljanju baterija, upravljanju baterijama, proizvodnji gorivih ćelija i vodonika.

Danas su nam potrebni inovatori, stručnjaci i oni koji su spremni da uče kroz čitav spektar tehničkih funkcija. Pozicije su dostupne u Kolumbusu, Indijana (SAD), Talentu, Oregon (SAD), Milton Keinesu (UK), te Pekingu i Vuhanu, Kina.

Pretražite poslove nove snage

ELEKTRIFIKACIJA

Sledeća velika novost u tehnologiji motora

DIGITALNI AKCELERATOR I
NAPREDNA ANALITIKA

VAŠA KARIJERA SA UBRZANJEM

Cummins-ov digitalni akcelerator funkcioniše kao naš vlastiti tehnološki početni projekat, sa strateškim pristupom izvorima i talentima grupe Fortune 150. Upravljajući inovacijama novih iskustava za kupce, Digitalni Akcelerator smelo transformiše Cummins u modernu i agilnu tehnološku kompaniju. Kroz koncepciju, izgradnju i lansiranje nadahnjujućih digitalnih rešenja, jedinstveni centar vizije i kreativnosti koristi otvorenu arhitekturu, povezanost, velike podatke, naprednu analitiku, internet stvari, ivično računanje i još mnogo toga, da bi kompaniju odveli na putovanje ka pametnim tehnologijama.

POMOZITE PRETVORITI PITANJA U REALNOSTI

Cumminsova Napredna analitika koristi najnovije metode i tehnologije u statistici, mašinskom učenju i veštačkoj inteligenciji da bi prihvatila glavne izazove i mogućnosti za Cummins i naše kupce. Pomažemo našim kupcima da postignu duži radni vek opreme i niže troškove rada, istovremeno optimizujući unutrašnje poslovanje kompanije poput inženjeringa i proizvodnje. Naši napredni analitički algoritmi i modeli postaju svakodnevni deo fizičkih i digitalnih proizvoda kompanije Cummins.

STARTOVANJE BUDUĆNOSTI PREVOZA NA KAMPUSU

Leaper X je zajednički eksperiment koji uključuje mobilnu aplikaciju zasnovanu na mreži koju pokreće Cummins i mali probni vozni park vozila i autobusa u kampusu na Univerzitetu Purdue u Indijani. Koristeći aplikaciju, pojedinci mogu sami da odaberu kako, kada i gde će koristiti usluge prevoza u kampusu Purdue-a.

Saznajte više

„Moja karijera u Cummins-u mi je omogućila da naučim o podacima evidentiranim sa različitih kontrolnih uređaja i kako analiza podataka može pomoći u pružanju uvida za podršku poslovnim odlukama. Tim Napredne analitike pruža platformu za kombinovanje podataka iz različitih izvora, istovremeno pružajući zajedničku poslovnu terminologiju, koja pomaže u donošenju odluka, poboljšanju poslovanja i pruža najveću prednost nad konkurentima. Uzbuđena sam što sam deo ovog tima."

SHIVANI K.
Tehnički specijalista inžinjeringa podataka

„Napredna analitika približila me je Cumminsovoj osnovnoj delatnosti od bilo kog drugog tima u kojem sam radio. Naš rad direktno utiče na donju liniju kompanije rešavanjem složenih poslovnih problema korišćenjem napredne analitike, bilo poboljšanjem kvaliteta proizvoda ili stvaranjem novih prilika za prihod. Slučajevi upotrebe su beskrajni i sjajno je osećati se u stanju da pružimo vrednost obećanjima našeg brenda."

HIMANSHU G.
Tehnički savetnik analitike i upravljanja podacima
 

„Digitalni akcelerator je uzbudljiva prilika za mene da budem pionir, da budem preduzetnik. Radimo kao početni projekat unutar Cumminsa. Digitalni akcelerator mi je omogućio da proširim svoje znanje u digitalnom prostoru. Digital pomaže kompaniji Cummins da poboljša naše proizvode, poboljša efikasnost naših kupaca ili poboljša naše interne procese."


AL B. 
Direktor inovacija
 

SJAJNI UMOVI. BRILJANTNE KARIJERE.

Naši timovi Digitalnog Akceleratora i Napredne analitike traže vrhunske digitalne talente sa kreativnošću, tehnološkom veštinom i strateškim načinom razmišljanja. Da li ste spremni da živite svoju strast prema stvaranju novih digitalnih proizvoda i budete deo tima koji će transformisati budućnost Cumminsa. Bilo da ste vizionar, softverski guru ili stručnjak za komercijalizaciju, uloga u Cummins Digital Technologies nadilazi vašu tipičnu IT karijeru. Ako želite da budete deo sledeće digitalne ere koja će pokretati svet, pretražite sada naše otvorene uloge.

PRIJAVITE SE ODMAH

"Cummins je najbolji kada se industrija menja. Kompanija je ostavila svoj pečat prihvatajući ove promene i iskorišćavajući ih kao mogućnosti za inovacije pravih tehnologija koje su važne na tržištu i za naše kupce. Smetnja rađa inovaciju. Cummins više nije samo kompanija za motore, već raznolika kompanija za proizvodnju pogonskih sklopova koja našim klijentima pruža pravo rešenje za pogon u pravo vreme“

 

JENNIFER RUMSEY
Predsednik i Glavni operativni referent

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.