Zajedno pokrećemo svet

Pretražite sve mogućnosti

Raznolikost, jednakost i inkluzija

U kompaniji Cummins, raznolikost i inkluzija su suštinske vrednosti kompanije. Naši lideri već dugo veruju da raznolikost stvara jače i konkurentnije radno okruženje i na kraju nam pomaže da privučemo i zadržimo vrhunske talente. Pročitajte više o našem poslovnom slučaju za raznolikost.

Naš najbolji rad je timski rad

Naši zaposleni svakodnevno prihvataju našu filozofiju inkluzije i ravnopravnosti radeći na različitim kulturama, funkcijama, jezičkim barijerama i vremenskim zonama kako bi rešili tehničke i logističke izazove stvorene složenošću našeg rastućeg, globalnog poslovanja.

Cummins se zalaže za rasnu jednakost

U kompaniniji Cummins se već dugo zauzimamo za ono što je ispravno, čak i kada smo suočeni sa nedaćama. Naši lideri su podržavali pokret za građanska prava 1960., a mi smo ustali protiv Aparthejda 1980. Ipak, boli nas što još uvek imamo tako duboko ukorenjenu rasnu i strukturnu nejednakost u našim zajednicama. I rastužuje nas to što uprkos višedecenijskim raspravama i obećanjima o promenama, Amerika nije postigla dovoljan napredak.

Da bismo se pozabavili ovim i mnogim drugim stvarima, stvorili smo Cummins Grupu revizije upravljanja (MRG) za Podršku rasnoj jednakosti (CARE) koja je posvećena korišćenju naše moći, resursa, glasova i naših uloga kao poslovnih lidera za stvaranje promena.

Saznajte više o care 

"Ja sam crnkinja. Ja sam majka."

"Vidimo svoje sinove i ćerke u Džordžu Flojdu, Dreasjonu Ridu, Breoni Tejlor i i mnogim drugim. Na drugoj strani naše tuge, ljutnje i očajanja, kopamo duboko da bismo oslobodili svoju neumoljivu posvećenost borbi protiv nepravde, da ispričamo svoje priče i izgradimo saveznike."

Sharon Barner
Podpredsednica i Glavni savetnik, Cummins Inc.

"Ne možemo više ćutati ili sediti po strani"

Prema rečima Toma Linebargera, predsednika i izvršnog direktora kompanije Cummins Inc., „Svatko od nas mora imati svoju ulogu u pozivanju na veću odgovornost naše vlade, zakona, naših komšija i nas samih. Moramo da podignemo letvicu i da se držimo višeg standarda. Ono što imamo danas jednostavno nije dovoljno. Moramo zajedno raditi da iskorenimo mržnju i zamenimo je dubokim i trajnim uvažavanjem različitosti, jednakosti i inkluzije. To počinje sa nama. I ne možemo da čekamo."

TOM LINEBARGER
Direktor i Glavni izvršni referent, Cummins Inc.

Rodna ravnopravnost u Cummins-u

Kreiranje boljih radnih mesta rušenjem barijera

U kompaniji Cummins posvećeni smo osnaživanju žena i pružanju platformi i prilika za njihov uspeh i isticanje. Donosimo brojne inicijative za povećanje zastupljenosti žena u našem poslu i uvođenje veće rodne ravnoteže i ravnopravnosti u našu radnu snagu i zajednice na svim nivoima. Neki primeri uključuju:

 • Žene kompanije Cummins u Tehnološkoj inicijativi i Konferenciji
 • Fokus na rodnoj ravnoteži tokom upošljavanja
 • Smanjenje razlike u platama među polovima
 • Inspirisanje sledećih generacija inženjera nizom STEM programa dizajniranih za devojčice
 • Osnaživanje žena putem Mreže za osnaživanje žena kompanije Cummins, grupe resursa za zaposlene (ERG)
 • Pružanje različitih fleksibilnih radnih aranžmana i povećanih roditeljskih naknada, uključujući proširenu politiku očinstva
 • Nagrađivani pogoni / radna mesta pogodna za dojenje

Cummins-ova inicijativa Žene u tehnologiji

Tehnička inicijativa žena kompanije Cummins neguje raznoliko i inkluzivno okruženje za sve tehničare i nastoji da inspiriše buduće generacije žena u STEM poljima.

Žene čine samo 20 procenata američkih inženjera. U drugim delovima sveta, ovaj broj može biti čak i manji. Cummins ulaže posebne napore i čini korake ka poboljšanju rodne raznolikosti u polju inženjerstva.

Cummins osnažuje žene

Izgradnja uspešnih zajednica je bio deo onoga što mi jesmo od osnivanja naše kompanije. Ponosno nastavljamo ovo nasleđe sa "Cummins osnažuje žene", našom najambicioznijom društvenom inicijativom ikada. Globalna donacija od 11 miliona (i koja raste) namenjena inženjerskim rešenjima za rodnu nejednakost, podržava čitav niz efikasnih programa, uključujući osnovno obrazovanje i mentorstvo, finansijski napredak kroz preduzetništvo, obuku za vođstvo i strateško vođenje za neprofitne lidere.

U prve dve godine, Cummins osnažuje žene uticao je na više od 100,000 ljudi, što je rezultiralo sa osam zakona ili politika koji promovišu rodnu ravnopravnost - i tu se ne zaustavljamo.

Saznajte više


 

 

Veterani

Delimo vaše vrednosti i cenimo vaš rad

Želja da dobro obavite posao i napravite stvarnu razliku - imali ste je u vojsci, a možete je imati i ovde. Verujemo da je upošljavanje ratnog veterana jedna od najboljih odluka koju jedna organizacija može doneti. Brzo učite, timski ste igrači, i znate kako voditi i služiti sa strašću i ponosom.

 

Spremni da vidite kako se vaše vojno iskustvo prenosi na ulogu u Cumminsu?

Pretražite sve šanse
 

Glavni razlozi zašto veterani biraju Cummins i napreduju

 • Slična kultura i vrednosti - vođstvo, disciplina, prilagodljivost promenama i vođenje misijom dobro su vam poslužili u vojsci i služiće vam i ovde
 • Direktno povezane i prenosive veštine i mogućnosti - pređite od tehnički najnaprednije vojske na svetu do globalnog lidera koji razvija tehnologiju koja pokreće svet
 • Raznolikost ljudi i šansi
 • Timsko i saradničko radno okruženje
 • Svrha, ponos i unapređenja - obavljaćete smislen, izazovan i zanimljiv posao i bićete prepoznati i nagrađeni za svoj trud i dostignuća
 • Uticaj, integritet i etika - posvećeni smo svojim zajednicama, životnoj sredini i radimo ispravno
 • ERG Veterani - povežite se sa ostalim veteranima, podelite svoje ideje i promovišite svesnost u našim zajednicama i našoj organizaciji

Osnaženi službom

Cummins se ponosno obavezao da će priznati, poštovati i sprovoditi Zakon o zapošljavanju i preusmeravanju na uniformisane službe i obezbediti da naši menadžeri i nadzornici imaju alate koji su im potrebni za efikasno upravljanje članovima tima koji služe u Nacionalnoj gardi i rezervi SAD-a.

Saznajte više

Takođe smo ponosni što smo uključeni u listu poslodavaca koji podržavaju vojsku 2023. godine. Listu čini 240 američkih kompanija koje su investirale u značajne programe za regrutovanje, zadržavanje i napredovanje veterana u svojim organizacijama.

Saznajte više

Čujte naše veterane

U kompaniji Cummins cenimo sve što su naši pripadnici oružanih snaga učinili za našu zemlju i smatramo da nam je čast da im pružimo značajne mogućnosti za karijeru kada se demobilišu. Evo šta su neki od naših zaposlenih veterana imali da kažu o kompaniji Cummins i svojim karijerama:

„Posle služenja u vojsci, zaista sam želela da budem deo kompanije i okruženja koje dele iste vrednosti i zaista ih demonstriraju u stvarima koje rade. Vrednosti kompanije Cummins nisu samo reči na plakatu; one zaista nešto znače."

Jill Weiler
Menadžer za komunikacije

"I Cummins i vojska zahtevaju naprednu tehnologiju da bi ostali najbolji u svojoj branši. Usvajanje i sticanje znanja o novim tehnologijama je istovremeno izazovno i uzbudljivo “.

Matthew Munger
Integrator dizajna
 

„U vojsci sam naučila da budem fleksibilna, spremna za rast i da se brzo prilagođavam promenama. Cummins nudi istu takvu vrstu raznolikosti u vašoj karijeri. Možete biti angažovani na jednoj poziciji i završiti u potpuno drugačijoj ulozi i odeljenju. "

Genevieve Curry
Vođa tima za koordinaciju zaposlenja

„Pomorska akademija naučila me je da je u vođstvu najvažnije stavljati druge na prvo mesto. A moje vreme i iskustva u toku službe kao mornarički ronilac učvrstili su moju strast da služim drugima u svim delovima mog današnjeg života - ne samo mojim kolegama na poslu, nego i našim kupcima, ljudima u zajednici i mojoj porodici “.

Zach Gillen
Izvršni direktor globalnog tržišta rudarstva

„Imao sam mentora koji je razumeo vrednost koju mogu da donesem Cumminsu i pomogao mi da govorim njihov jezik. Sada pomažem drugim veteranima da planiraju svoju biografiju i govorim im zašto ovde mogu da naprave razliku “.

Matt Weilhamer
Direktor za Globalnu Bezbednost

Osobe sa invaliditetom

Inkluzija osoba sa invaliditetom

U kompaniji Cummins imamo duboko ukorenjenu posvećenost osnaživanju svojih zaposlenih da ostvare svoj puni potencijal radeći na tome da osiguramo zaista raznoliko, dostupno, ravnopravno i inkluzivno okruženje. Svim kandidatima nudimo integrisani balans izazovnog profesionalnog radnog iskustva, izloženosti globalnim projektima i prilike da se ostvari trenutni uticaj. Stalno smo fokusirani na pronalaženje boljih načina za vođenje našeg poslovanja koji uključuju razvijanje inkluzivnijih iskustava i sistema koji će omogućiti osobama sa invaliditetom da doprinesu i uspeju.

Programi i inicijative

Cumminsova vizija je da postane poslodavac koji je izbor osoba sa invaliditetom i da radi u zajednicama kako bi smanjio prepreke u zapošljavanju osoba sa invaliditetom. Nedavni programi i inicijative uključuju:

 • Formiranje Odbora za inkluziju osoba sa invaliditetom, uključujući članove ključnih poslovnih i funkcionalnih rukovodstava
 • Dodatak linkova za izjavu o pristupačnosti i smernicama na našim unutrašnjim i vanjskim internet stranicama
 • Razvoj i primena planova za pristupačnost i druga poboljšanja na radnom mestu u vezi sa raznolikošću
 • Pridruživanje istaknutim organizacijama podrške, uključujući Invaliditet IN, Forum za poslovni invaliditet i Vrednih 500
 • Svake godine obeležavamo Međunarodni dan osoba sa invaliditetom skupovima širom sveta

Cummins je proglašen kompanijom sa najboljom ocenom na 2020® Indeksu ravnopravnosti osoba sa invaliditetom (DEI), nacionalnom, transparentnom alatu za ocenjivanje koji nudi preduzećima priliku da samostalno podnesu izveštaj o svojoj politici i praksi inkluzije osoba sa invaliditetom. Pored toga, proglašeni smo za 2021 najboljeg poslodavca za osobe sa invaliditetom.

Saznajte više

Fokusirani na budućnost

U narednom periodu naš rad će biti usmeren na poboljšanje tehnologije i internet pristupačnosti, dizajniranje i primenu sistema globalnog prilagođavanja radnom okruženju i podršku naporima za inkluziju osoba sa invaliditetom specifičnim za lokaciju. Zaposleni se takođe podstiču da se pridruže ERG-u Cummins inkluzija invaliditeta, čija je misija „unapređenje Cumminsovog inkluzivnog kulturnog okruženja promovisanjem vrednosti različitosti koju u našu organizaciju donose osobe sa invaliditetom“.

Povezane priče

ZAPOSLENI IZ LGBTQ+ POPULACIJE

PODRŠKA ZAPOSLENIM IZ LGBTQ+ POPULACIJE ŠIROM SVETA

U kompaniji Cummins, radimo na tome da se svi naši LGBTQ+ zaposlenici osećaju sigurno, dobrodošlo i poštovano u 11 država i na preko 55 različitih lokacija.

ODRŽALI SMO PARADE PONOSA U:

 

 • WINNIPEG (VINIPEGU)
 • VANCOUVER (VANKUVERU)
 • COLUMBUS (KOLUMBUSU)
 • INDIANAPOLISU
 • DENVERU
 • CHARLESTON (ČARLSTONU)
 • NASHVILLE (NEŠVILU)
 • MINNEAPOLIS (MINEAPOLISU)
 • GUARULHOS (GUARULOSU)

 

 • EDMONTONU
 • FORT MCMURRAY (FORT MEK MAREJU)
 • MADRIDU
 • LEEDS (LIDSU)
 • PUNE (PJUNU)
 • CALGARY (KALGARIJU)
 • MELBOURNE (MELBURNU)
 • BRISBANE (BRIZBEJNU)
 • ADELAIDE (ADELAIDI)

 

 

NAŠA PONOSNA ISTORIJA

Imamo istoriju zalaganja za ono što je ispravno, čak i kad smo u nedaćama. Naši lideri su vodili Pokret građanskih prava 1960. Ustali smo protiv Aparthejda 1980. i 2000. Cummins je počeo da nudi beneficije za domaće partnere, uprkos protivljenju. Ukratko, Cummins teži ka tome da se svi pojedinci tretiraju sa dostojanstvom i poštovanjem.

PRE-1998

 • Nema pomena LGBTQ+ populacije u politici kompanije

1998

 • Dodana "seksualna orijentacija" u politiku Međusobnog tretiranja na poslu

2000

 • Predstavljene povlastice za partnera u domaćinstvu i date izjave o njima

2005

 • Formirana Grupa afiniteta LGBTQ+ populacije
 • Dodan "rodni identitet i/ili izraz" u Politiku tretmana

2007 

 • Dodane smernice i povlastice za transrodne osobe
 • Obraćanje Predstavničkom domu države Indiana (Indijana) u znak neslaganja sa zakonom o neravnopravnom braku
 • Učešće u federalnim zakonima

2011 

 • Obraćanje Senatu države Indiana (Indijana) u znak neslaganja sa zakonom o neravnopravnom braku

2012 

 • Suprotstavljanje ustavnom amandmanu države Minnesota (Minesota) o neravnopravnom braku

2015

 • Potpisan podnesak Vrhovnom sudu kojim se ukidaju zabrane istorodnih brakova
 • Suprotstavljanje Zakonu o obnovi religijske slobode države Indiana (Indijana)
 • Postignuto 100% na indeksu korporativne ravnopravnosti kampanje za ljudska prava (HRC) po 10-i put
 • Pokrenuta dobrovoljna inicijativa LGBTQ+ Samoidentifikacije
 • Podržano formiranje Indiana Compete

2017

 • Nastavilo je da se postiže 100% na indeksu korporativne ravnopravnosti
 • Učešće na OSTEM-u, konferenciji LGBTQ+ populacije

2018

 • Za 13. godinu postigao je savršen rezultat za Indeks korporativne ravnopravnosti 2018 od strane HRC Pride
 • ERG primio Nagradu za uticaj direktora, jedno od naših najviših internih priznanja, za izvršenje Obuke sigurnog lidera LGBTQ+ populacije
 • Učestvovao u O4U - Engineering, LGBTQ + konferenciji

2019 

 • Primljena BEQ Pride LGBTQ Nagrada za korporativnu eminentnost

2020

 • Formiranje naše grupe resursa zaposlenika PRIDE Ally

GRUPE RESURSA ZAPOSLENIKA PRIDE

Naša Pride ERG poglavlja podržavaju LGBTQ+ ciljeve, inicijative, svesnost, zaposlene, partnere i saveznike širom sveta, uključujući lokacije u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi, Indiji i Australiji. Pride poglavlja organizuju nekoliko internih skupova tokom cele godine, poput LGBTQ+ Obuke za sigurne lidere, ručkova i sesija učenja, i brojnih društvenih događaja za proslavu LGBTQ + različitosti. U kompaniji Cummins, naši LGBTQ+ zaposlenici mogu biti sigurni da rade u okruženju u kojem je sigurno biti svoj.

PROGRAM PRIDE ALLY (SAVEZNIK PONOSA)

Program Pride Ally je zajednički napor između Pride ERG-a i Vodeće inkluzije za tehnički program. Ciljevi su povećati vidljivu podršku zaposlenima iz LGBTQ+ populacije, stvoriti sigurnije okruženje i angažovati ljude koji žele da pomognu da se nešto promeni. Saveznik je neko ko preduzima mere da podrži članove nedovoljno zastupljene grupe, iako oni nisu član grupe.

GRUPE RESURSA ZAPOSLENIKA (ERG-i)

ERG-i kompanije Cummins

Grupe resursa zaposlenika (ERG-i) u Cumminsu otvorene su za sve zaposlene i organizovane su u različitim aspektima različitosti kao što su pol, generacija, seksualna orijentacija, rasno i etničko nasleđe i invaliditet. To su dobrovoljne grupe vođene zaposlenicima koje služe kao resurs za članove i kompaniju pomažući u negovanju raznolikog, inkluzivnog radnog mesta usklađenog sa Cumminsovom misijom, vizijom i vrednostima.

Sa više od 150 ERG-ova širom sveta, ove grupe pružaju široke mogućnosti za obuku lidera, međukulturalno učenje i profesionalni razvoj. Osnovane grupe uključuju Cummins Crnu Mrežu, Resursnu Grupu za Osnaživanje Žena, Resursnu Grupu za Inkluziju Invalida, Cummins-ove Mlade Profesionalce, Grupo Organizado de Afinidad Latina i naš Millennial ERG.

 

PROŠLE ERG INICIJATIVE SU UKLJUČIVALE SLEDEĆE

""

Mentorski krugovi

Naša mreža za osnaživanje žena uspostavila je mentorske krugove koji su uparili zaposlenice sa manje od dve godine iskustva sa ženama liderima kako bi razgovarali o razvoju karijere.

zaposleni razgovara telefonom

Višejezične mogućnosti

Naši časovi sponzorisani od strane Istočnoazijskog ERG-a za kineski jezik i kulturu.
 

zaposleni stoji ispred autobusa

Sigurna obuka

Naš PRIDE ERG je razvio Obuku za sigurnog lidera i nastavlja pružati obuku u celom svetu.
 

KONFERENCIJSKA PARTNERSTVA

NACIONALNO DRUŠTVO CRNIH INŽENJERA (NSBE)

NSBE podržava i promoviše težnje kolegijalnih i predkolegijalnih studenata i tehničkih stručnjaka u inženjerstvu i tehnologiji. Misija NSBE-a je „povećati broj kulturno odgovornih inženjera crnaca koji se akademski ističu, profesionalno uspevaju i pozitivno utiču na zajednicu“. Cummins i NSBE su uspostavili rastuće partnerstvo 2006. godine.

NSBE I PROFESIONALNI RAZVOJ

Danielle, članica Cumminsovog Programa inženjerskog razvoja, govori o tome kako je NSBE doprineo njenom profesionalnom razvoju u Cumminsu.

 

Čujte više od našeg tima u ovom videu

DRUŠTVO PROFESIONALNIH LATINOAMERIČKIH INŽENJERA (SHPE)

Društvo latinoameričkih profesionalnih inženjera osnažuje ovu zajednicu da prihvati STEM svesnost, pristup, podršku i razvoj. Cummins se udružuje sa SHPE kako bi gajio raznolikost i inkluziju u našim zajednicama.

SHPE VEZA: ILIO

Čujte šta Ilio kaže o tome kako su ga mentorstvo i razvoj u SHPE doveli do karijere u Cumminsu.

 

Čujte više od našeg tima u ovom videu

GREAT MINDS IN STEM - SJAJNI UMOVI U STEM-U (HENAAC)

Great Minds in STEM su ulazna vrata za latinoamerikance u nauci, tehnologiji, inženjerstvu i matematici. Osnovan 1989. kao HENAAC, Great Minds in STEM™ se fokusira na programe edukacije o STEM obrazovanju za učenike od vrtića do karijere. Cummins je partner sa Great Minds in STEM skoro celu deceniju.

HENAAC I CUMMINS: SILVANINA VEZA

Čujte šta Silvana kaže o tome kako ju je HENAAC odveo do karijere za koju gaji strast u Cumminsu.

 

Čujte više od našeg tima u ovom videu

DRUŠTVO ŽENA INŽENJERA (SWE)

Cummins se udružuje sa Društvom žena inženjera od 2005., nudeći SWE kandidatima integrisanu ravnotežu izazovnog profesionalnog radnog iskustva, ravnoteže između poslovnog i privatnog života, izloženosti globalnim projektima i mogućnosti trenutnog uticaja. Kandidati mogu započeti svoju karijeru na mnogim različitim pripravničkim mestima i mogućnostima sa punim radnim vremenom na našim lokacijama širom SAD-a i širom sveta.

SWE I CUMMINS: PRONALAŽENJE SVOG MESTA I RAZVOJ KARIJERE

Čujte od Joan o tome kako je pronašla ispunjenu, uzbudljivu tehničku karijeru u Cumminsu.

 

Čujte više od našeg tima u ovom videu

PREPOZNAVANJE RAZNOLIKOSTI I NAGRADE

Imamo ponosnu istoriju zalaganja za ono što je ispravno, čak i suočeni sa nedaćama - i ta tradicija traje i danas.
Evo nekih od naših najnovijih priznanja i nagrada za različitost, pravičnost i inkluziju.

""

2021

Dobili smo savršenu ocenu Korporativnog indeksa ravnopravnosti od strane Kampanje za ljudska prava, najveće američke organizacije za građanska prava za lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne zaposlenike.

""

2020

KAMPANJA LJUDSKIH PRAVA

Dobili smo savršenu ocenu Korporativnog indeksa ravnopravnosti od strane Kampanje za ljudska prava, najveće američke organizacije za građanska prava za lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne zaposlenike.

ŽENE NA IZVRŠNIM FUNKCIJAMA

Prvih 70 kompanija za žene rukovodioce prema Nacionalnom udruženju žena rukovodilaca ŠAMPION RAZLIČITOSTI.

RAZNOLIKOST DOBAVLJAČA

Nacionalni odbor za ženska poslovna preduzeća, jedna od najboljih američkih korporacija za ženska poslovna preduzeća, prepoznaje kompanije sa programima raznolikosti dobavljača svetske klase.

""

2019

ŠAMPION RAZNOLIKOSTI

Dodeljena nagrada Roosevelt Thomas za Šampiona različitosti koju dodeljuje Američko udruženje za pristup, jednakost i različitost (AAAED) za negovanje jednakih mogućnosti kao i za pokazivanje izuzetne posvećenosti različitosti.

KAMPANJA LJUDSKIH PRAVA

Dobili smo savršenu ocenu Korporativnog indeksa ravnopravnosti od strane Kampanje za ljudska prava, najveće američke organizacije za građanska prava za lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne zaposlenike.


NAGRADA DIREKTORA NSBE-A

Dobitnik nagrade predsednika Nacionalnog društva crnih inženjera (NSBE) kojom se odaje priznanje najuspešnijim partnerima NSBE-a koji pokazuju posvećenost misiji grupe.
 

""

2018

KAMPANJA LJUDSKIH PRAVA

Dobili smo savršenu ocenu Korporativnog indeksa ravnopravnosti od strane Kampanje za ljudska prava, najveće američke organizacije za građanska prava za lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne zaposlenike.

DIVERSITYINC

Svrstao se na 12. mesto na listi najboljih kompanija za raznolikost u časopisu DiversityInc, koja je obuhvatala više od 1,000 kompanija koje učestvuju: br. 9 za vodeće kompanije sa raznolikošću dobavljača, br. 7 za najbolje kompanije sa ženskim rukovodiocima, br. 20 za najbolje kompanije za izvršna veća za različitost.

 

""

2017

DIVERSITYINC

DiversityInc ga je svrstao u najboljih 50 kompanija za raznolikost. Časopis. Br. 3 Najveće kompanije za napredak. Br. 4 Najbolje kompanije za globalnu raznolikost. Br. 3 za najbolje kompanije za žene rukovodioce.

KAMPANJA LJUDSKIH PRAVA

Dobili smo savršenu ocenu Korporativnog indeksa ravnopravnosti od strane Kampanje za ljudska prava, najveće američke organizacije za građanska prava za lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne zaposlenike.

POSLODAVAC PRIJATELJSKI NASTROJEN PREMA VOJSCI

Navedeni smo kao Poslodavac prijateljski nastrojen prema vojsci (Military Friendly® Employer) od strane Victory Media Association.
 

""

2016

KAMPANJA LJUDSKIH PRAVA

Dobili smo savršenu ocenu Korporativnog indeksa ravnopravnosti od strane Kampanje za ljudska prava, najveće američke organizacije za građanska prava za lezbejke, gejeve, biseksualne i transrodne zaposlenike.

DIVERSITYINC

DiversityInc ga je svrstao u najboljih 50 kompanija za raznolikost.

POSLODAVAC PRIJATELJSKI NASTROJEN PREMA VOJSCI

Navedeni smo kao Poslodavac prijateljski nastrojen prema vojsci od strane izdavača časopisa G. I Jobs i Military Spouse.
 

Preusmerenje na
cummins.com

Informacija koju tražite je na
cummins.com

Trenutno pokrećemo tu stranicu za vas.

Hvala vam.