Confidențialitate și aspecte juridice

Politica privind confidențialitatea

Această politică de confidențialitate descrie modul în care Cummins Inc. și filialele și companiile noastre afiliate (în mod colectiv, "Cummins", "al nostru", "noi" sau "noi") colectează, utilizează și dezvăluie date cu caracter personal despre dvs. și furnizează informații cu privire la drepturile dvs. Uneori, datele cu caracter personal sunt denumite și date cu caracter personal, date de identificare personală sau alți termeni asemănători, ceea ce înseamnă orice date care vă identifică în mod direct sau indirect sau sunt în mod rezonabil capabile să fie asociate cu dvs. sau cu casa dvs. Această politică de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal pe care le colectăm online și offline și se aplică în următoarele situații:

  • SIte-uri web: Utilizarea acestui sau a altor site-uri web Cummins care postează sau se leagă de această Politică de Confiedențialitate:
  • Produse și Servicii: Interacțiunile dvs. cu Cummins în relație cu produsele noastre și/sau servicii care fac referire la sau se leagă de această Politică de Confidențialitate:
  • Parteneri de afaceri și furnizori: Interacțiunile dvs. cu noi dacă ne vizitați unitățile sau comunicați altfel cu noi în calitate de reprezentant vânzător, furnizor, furnizor de servicii sau al unei entități care desfășoară activități comerciale cu noi; Şi
  • Instrumente digitale: Folosirea unei varietăți de instrumente digitale (inclusiv aplicații) oferite de Cummins în legătură cu serviciile noastre de diagnoză și reparații pentru vehicule și echipamente comerciale, precum Guidanz®, INSITE™, INLINE™, QuickServe® Online, etc.

Este posibil să furnizăm notificări diferite sau suplimentare cu privire la practicile noastre de confidențialitate cu privire la alte practici de colectare a datelor cu caracter personal care nu intră în domeniul de aplicare al prezentei politici de confidențialitate, caz în care această politică de confidențialitate nu se va aplica. De exemplu, dacă solicitați un loc de muncă pe site-urile noastre web, nota de informare pentru solicitanții de locuri de muncă se aplică practicilor noastre de tratare a datelor cu caracter personal, în loc de această politică de confidențialitate.

Cuprins

Sursă și tip de date cu caracter personal pe care le colectăm
Este posibil să ne vizitați site-ul web, fără a ne furniza niciun fel de date despre dvs. Cu toate acestea, pentru ca Cummins să vă furnizeze anumite servicii web sau să vă permită să introduceți anumite secțiuni ale site-ului nostru web, vă solicităm să furnizați unele date cu caracter personal referitoare la tipul de interacțiune sau serviciu. De exemplu, este posibil să colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs. atunci când înregistrați un produs, trimiteți o solicitare, achiziționați un articol, aplicați pentru un loc de muncă, participați la un sondaj, desfășurați relații comerciale cu noi. De asemenea, este posibil să colectăm datele dvs. cu caracter personal de la alte părți, cum ar fi furnizorii noștri de servicii, contractorii, procesatorii și altele.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm pot include:

  • Identificatorii dvs., cum ar fi numele, numele companiei, funcția, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală, adresa protocolului de internet, identificatorul personal unic și alți identificatori similari;
  • Relația dvs. comercială cu noi, cum ar fi dacă sunteți client, partener de afaceri, furnizor, furnizor de servicii sau furnizor;
  • Informații comerciale, cum ar fi istoricul achizițiilor, istoricul plăților și facturilor, informații financiare, interesul pentru produsele sau serviciile noastre specifice, informații despre garanție, istoricul serviciilor, interesul pentru produse sau servicii, numărul VIN de motoare/generatoare pe care le-ați achiziționat și identificarea comerciantului și/sau a centrelor de service;
  • Înscrierea dvs. în oricare dintre programele noastre, cum ar fi buletinul informativ, înscrierea la e-mailuri, participarea la un sondaj sau alte servicii similare pe care le oferim;
  • Interacțiunile dvs. online sau offline cu noi, cum ar fi "place" și feedback-ul prin intermediul site-urilor de socializare, interacțiuni cu centrele noastre de apel;
  • Utilizarea de către dvs. a vehiculelor comerciale sau a echipamentelor care conțin dispozitive telematice activate care transmit informații către Cummins în legătură cu funcționarea și întreținerea corespunzătoare a vehiculului/echipamentului pe care este instalat, cum ar fi identificatorii vehiculului sau echipamentelor, codurile de eroare și informațiile de funcționare similare, datele și orele aplicabile, date precise de geolocare (pentru evaluarea condițiilor rutiere și factori similari cu impact asupra performanței), informații despre frânare și viteză. Pentru a afla mai multe, consultați nota noastră telematică privind protecția datelor pentru Vehicule și echipamente sau Generatoare.
  • Datele dvs. cu caracter personal limitate prin utilizarea instrumentelor și aplicațiilor noastre digitale care sunt oferite de Cummins în legătură cu serviciile noastre de diagnosticare și reparații pentru vehicule și echipamente comerciale, cum ar fi numele și datele de contact, instrumentele și/sau aplicațiile pentru care alegeți să le utilizați online și/sau prin aplicații, vehicule și/sau identificatori de echipamente, date precise de geolocare (pentru asistență pentru reparații, asistență și programare), detalii de plată. Pentru a afla mai multe, consultați nota noastră de mai jos privind protecția datelor cu ajutorul instrumentelor digitale.

Noi și alte persoane care controlăm colectarea datelor cu caracter personal utilizăm tehnologii de urmărire, cum ar fi module cookie și balize web, pentru a colecta informații despre dvs. Pentru mai multe informații despre modulele cookie și cum să le dezactivați, consultați nota site-ului nostru web privind modulele cookie și declarația de divulgare.

Este posibil să deducem informații sau să tragem deducții despre dvs. pe baza informațiilor pe care le colectăm. De exemplu, putem deduce despre locația dvs. aproximativă pe baza adresei IP sau să deducem că doriți să achiziționați anumite produse pe baza comportamentului dvs. de navigare și a achizițiilor anterioare.

Scopurile și utilizarea datelor cu caracter personal
Cummins poate utiliza categoriile de date cu caracter personal identificate mai sus în următoarele scopuri:

  • Pentru a gestiona și susține interacțiunile cu noi, cum ar fi răspunsul la întrebările dvs. despre produsele sau serviciile noastre, procesarea comenzilor sau retururilor, înscrierea dvs. în programe la cererea dvs., sau activități similare care răspund solicitării dvs. sau se referă la activitățile noastre comerciale;
  • Pentru a gestiona și îmbunătăți calitatea produselor, serviciilor, site-urilor web, interacțiunilor cu rețelele sociale și ofertelor noastre;
  • Pentru a gestiona și îmbunătăți serviciile pe care le oferim în legătură cu activitatea noastră telematică;
  • Pentru a gestiona și îmbunătăți serviciile pe care le furnizăm în legătură cu instrumentele noastre digitale;
  • Pentru a sprijini și îmbunătăți relațiile noastre cu clienții, cum ar fi prin colectarea de informații și interacțiunea cu dvs. în raport cu alte produse și servicii care pot fi de interes, pe baza preferințelor dvs.;
  • Pentru a desfășura relații comerciale cu partenerii noștri și furnizorii de servicii;
  • Pentru a vă trimite notificări tehnice, alerte de securitate și mesaje de asistență și administrative;
  • Pentru a monitoriza și analiza tendințele, utilizarea și activitățile în legătură cu serviciile noastre;
  • Pentru a detecta, investiga și preveni incidentele de securitate și alte activități rău intenționate, înșelătoare, frauduloase sau ilegale și pentru a proteja drepturile și bunurile Cummins și ale altor persoane;
  • Pentru a depana pentru a identifica și repara erorile din serviciile noastre;
  • Pentru a respecta și îndeplini obligațiile legale, de conformitate, financiare, de export și de reglementare aplicabile; Şi
  • Pentru a îndeplini orice alt scop descris dvs. la momentul colectării datelor cu caracter personal.

Divulgarea datelor cu caracter personal

Dezvăluim date cu caracter personal în următoarele circumstanțe sau așa cum este descris altfel în această politică:

  • Furnizorii noștri de servicii, contractorii și procesatorii noștri: Este posibil să dezvăluim datele dvs. cu caracter personal furnizorilor, contractorilor și prelucrătorii noștri de servicii, cum ar fi celor care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici; și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii. Cummins îi evaluează, în prealabil, pe acei furnizori de servicii, contractori și prelucrători pentru a se asigura că sunt capabili să mențină un nivel similar de protecție a datelor și le solicită, de asemenea, să încheie un acord scris care să le confirme înțelegerea faptului că li se interzice în mod explicit utilizarea datelor cu caracter personal în orice alte scopuri sau de la vânzarea sau partajarea datelor.
  • Vânzarea datelor cu caracter personal către terțe părți: Nu vindem datele dvs. cu caracter personal terților.
  • Partajarea datelor cu caracter personal pentru publicitate vizată: Nu partajăm datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți pentru publicitate vizată.
  • Divulgări legale: Este posibil să dezvăluim date cu caracter personal dacă considerăm că divulgarea este conformă sau cerută de orice lege aplicabilă sau proces legal, inclusiv solicitări legale din partea autorităților publice de a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii. De asemenea, este posibil să dezvăluim date cu caracter personal dacă considerăm că acțiunile dvs. nu sunt în concordanță cu acordurile sau politicile noastre de utilizare, dacă considerăm că ați încălcat legea sau dacă considerăm că este necesar pentru a proteja drepturile, proprietatea și siguranța Cummins, a utilizatorilor noștri, a publicului sau a altor persoane.
  • Divulgare către consilieri și avocați: Este posibil să dezvăluim date cu caracter personal avocaților noștri și altor consilieri profesioniști, acolo unde este necesar, pentru a obține consultanță sau pentru a proteja și gestiona altfel interesele noastre comerciale.
  • Divulgarea datelor cu caracter personal în timpul schimbării proprietății: Este posibil să dezvăluim date cu caracter personal în legătură cu sau în timpul unor negocieri cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziționarea tuturor sau a unei părți a activității noastre de către o altă companie.
  • Printre familia noastră de companii afiliate și altele: datele cu caracter personal sunt divulgate între și între Cummins și părinții noștri actuali și viitori, afiliații și filialele și alte companii aflate sub control și proprietate comună. Atunci când datele cu caracter personal sunt divulgate companiilor noastre din cadrul grupului sau partenerilor terți care ne asistă, le solicităm acestora (precum și oricăruia dintre subcontractanții acestora) să mențină un nivel substanțial echivalent de protecție pentru acele date cu caracter personal.
  • Cu consimțământul dvs.: Dezvăluim date cu caracter personal cu consimțământul dvs. sau la adresa dvs.
  • Divulgarea datelor fără caracter personal: Este posibil să dezvăluim informații agregate sau dezidentificate care nu pot fi utilizate în mod rezonabil pentru a vă identifica.

Temeiul juridic pentru prelucrarea informațiilor personale
Temeiul legal pentru prelucrarea informațiilor personale diferă în funcție de scopul pentru care sunt colectate. Acestea pot include:

  • Consimțământ, cum ar fi gestionarea serviciilor noastre sau răspunsul la solicitările utilizatorului site-ului web;
  • Executarea unui contract, cum ar fi gestionarea accesului la contul dvs. de client sau furnizor, procesarea și urmărirea solicitărilor și comenzilor de service;
  • Îndeplinirea obligațiilor comerciale sau legale, cum ar fi atunci când prelucrarea este cerută prin lege, cum ar fi păstrarea facturilor de achiziții sau de service); Sau
  • Interesele noastre legitime, cum ar fi îmbunătățirea produselor, serviciilor sau site-ului nostru web; prevenirea utilizării abuzive sau a fraudei; să ne securizăm site-ul web sau alte software-uri sau proprietăți Cummins sau să ne adaptăm comunicațiile.

Păstrarea datelor cu caracter personal
Stocăm datele dvs. cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat inițial și pentru alte scopuri comerciale legitime, inclusiv pentru a ne îndeplini obligațiile legale, de reglementare sau de altă natură. Puteți găsi mai multe detalii despre păstrarea datelor noastre cu caracter personal contactând [email protected].

Protejarea datelor dvs. cu caracter personal
Cummins a pus în aplicare practici fizice, electronice și manageriale adecvate, care să contribuie la protejarea și securitatea datelor pe care le colectăm online, împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare, modificării, accesului neautorizat sau furtului. Aceasta include garanții adecvate pentru clienții care cumpără prin site-urile noastre, precum și pentru cei care se înscriu în programele noastre. Măsurile de securitate pe care le-am adoptat sunt proporționale cu sensibilitatea informațiilor și sunt actualizate și adresarea riscurilor de securitate ce evoluează.

Copii
Acest site web nu este destinatsau nu este destinat copiilor cu vârsta sub 13 ani. În plus, nu colectăm cu bună știință date cu caracter personal de la copiii sub 13 ani. Dacă aflăm că am colectat în mod eronat orice date de la orice persoană sub vârsta de 13 ani sau vârsta limită de vârstă în țara relevantă în care locuiește copilul, le vom șterge imediat, cu excepția cazurilor cerute de lege.

Transferurile transfrontaliere ale datelor cu caracter personal
În calitate de organizație prezentă la nivel global, Cummins transferă și stochează unele dintre datele cu caracter personal pe care le colectează, în afara țării de origine. Acest aspect poate include transferuri către terți care ne oferă sprijin în alte țări, cât și stocarea datelor în cloud. Dacă locuiți în afara Statelor Unite, ar trebui să fiți conștienți de faptul că legislația privind confidențialitatea datelor aplicabilă datelor cu caracter personal, este diferită de la o țară la alta, și nu asigură întotdeauna un nivel consecvent de protecție ca cel asigurat la nivel național. Cu toate acestea, Cummins a adoptat măsuri concepute pentru a se asigura că transferurile transfrontaliere de date cu caracter personal au loc în conformitate cu legile și cerințele aplicabile privind protecția datelor. Măsurile includ evaluări ale importatorului de date, precum și a legislației aplicabile a țării gazdă, pentru a se asigura că destinatarul este capabil să mențină un nivel adecvat de protecție a datelor și să încheie acorduri scrise adecvate cu importatorul de date, care să confirme acest angajament. Cummins se bazează pe prevederile contractuale standard sau pe un mecanism echivalent de transfer de date pentru respectivele transferuri și a pus în aplicare mecanisme asemănătoare pentru transferuri între companiile ce fac parte din grupul nostru de companii.

Certificarea Scutului UE-SUA  privind confidențialitatea 
Cummins aderă la principiile cadrului Scutului UE-SUA privind confidențialitatea Departamentului de Comerț al SUA pentru resursele sale umane și datele cu caracter personal ale clienților. Cu toate acestea, în lumina hotărârii Curții de Justiție a Uniunii Europene în cauza C-311/18 („Schrems II”), Cummins și-a încetat dependența de cadrul Scutului privind confidențialitatea, ca temei legal pentru transferul datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, Cummins continuă să rămână certificat pentru acest cadru, ca parte a angajamentului general al companiei de a asigura practici de protecție a datelor conforme și responsabile, în țările în care activăm. Pentru a afla mai mult despre programul „Scutul privind confidențialitatea” și pentru a ne vizualiza certificarea, vă rugăm să vizitați site-ul web al Scutului privind confidențialitatea, al Departamentului de Comerț al SUA la adresa: https://www.privacyshield.gov/list sau, vă rugăm să consultați Nota de informare despre Scutul privind confidențialitatea.

Corectitudinea datelor cu caracter personal
Cummins ia măsuri rezonabile pentru a se asigura că datele dvs. cu caracter personal înregistrate la noi sunt corecte și actualizate. De asemenea, încurajăm persoanele care ne-au furnizat datele să se asigure că sunt actualizate (în cazul în care vă schimbați adresa de e-mail sau numărul de telefon) și să mențineți actualizate modurile preferate de a fi contactați (ca de exemplu, în raport cu produsele sau serviciile noastre și frecvența cu care să fiți contactat), astfel încât să avem informațiile dvs. corecte, pentru a ne putea adapta serviciile la așteptările și nevoile dvs. Vă invităm să ne contactați la care.cummins.com pentru a vă actualiza informațiile sau preferințele.

Drepturile persoanelor cu diabilități
Cummins oferă mai multe moduri de comunicare cu noi, pentru a oferi asistență persoanelor cu dizabilități și pentru a permite fiecărei persoane să comunice eficient. Pentru a afla mai mult, vă rugăm să accesați www.cummins.com/cummins-care.

Respectarea și punerea în aplicarea a fiecărui drept
Conform legislației în vigoare, Cummins are procese pentru a asigura respectarea drepturilor persoanelor în raport cu datele cu caracter personal colectate cu privire la acestea. Acestea includ, de exemplu, dreptul de a știi care dintre datele dvs. le stocăm și de a obține o copie a acestora și drepturile limitate de a modifica datele dvs., cererea de a le șterge sau de a obiecta împotriva prelucrării datelor. În final, le oferim persoanelor dreptul de a-și retrage în orice moment consimțământul cu privire la programele noastre comerciale și de marketing și oferte. Pentru a face asta, sau pentru a-și exercita orice alte drepturi, ne puteți contacta trimițând un email la [email protected], sau o notificare la adresa Cummins Inc. Global Headquarters, 500 Jackson Street, Columbus, IN USA 47201. Cummins vă poate solicita o verificare suplimentară, cât și informații mai detaliate cu privire la interacțiunile dvs. cu compania, pentru a procesa sau răspunde la solicitarea dvs., fără a furniza date cu caracter personal unei persoane neautorizate.

Vă rugăm să consultați mai jos secțiunile specifice țării sau regiunii pentru drepturi suplimentare care vi se pot aplica în funcție de locația dvs.

Dezvăluire pentru persoanele din Europa

Dacă vă aflați în Zona Economică Europeană (SEE), Regatul Unit sau Elveția, aveți anumite drepturi și protecții în temeiul legii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (acestea sunt numite "date cu caracter personal" în temeiul legislației privind confidențialitatea a acestor țări și regiuni), iar această secțiune vi se aplică. Cummins este operatorul datelor dvs. cu caracter personal. Datele noastre de contact pot fi găsite în secțiunea Contactați-ne.

Solicitări ale persoanei vizate

Sub rezerva anumitor limitări, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a fi informat: aveți dreptul să fiți informat pentru a obține informații clare, transparente și ușor de înțeles cu privire la modul în care vă folosim datele cu caracter personal și cu priivre la drepturile dvs.;
  • Dreptul la acces: aveți dreptul de acces la datele dvs. cu caracter personal, pe care Cummins le stochează;
  • Dreptul de rectificare: aveți dreptul să rectificați datele dvs. cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt incorecte sau nu mai sunt valabile și /sau să le completați, în cazul în care sunt incomplete;
  • Dreptul la ștergere / dreptul de a fi uitate: aveți dreptul să solicitați eliminarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal. Vă rugăm să luați notă de faptul că aceste nu este un drept absolut, deoarece putem avea temeiuri legale sau legitime pentru a vă păstra datele dvs. cu caracter personal;
  • Dreptul la restricție a prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți sau să solicitați restricționarea anumitor prelucrări;
  • Dreptul la opoziție în raport cu campaniile de marketing direct: vă puteți dezabona sau puteți decide să nu mai participați la comunicarea de marketing directă. Puteți face acest lucru făcând clic pe linkul „dezabonare” ce se regăsește în orice email sau comunicare pe care vi-o transmitem. Puteți solicita, de asemenea, să primiți comunicări nepersonalizate referitoare la produsele și serviciile noastre;
  • Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment pentru datele prelucrate pe bază de consimțământ: vă puteți retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor, atunci când o astfel de prelucrare are la bază consimțământul; și
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul să mutați, copiați sau să transferați datele din baza noastră de date, într-o altă bază de date. Acest drept se aplică datelor pe care le-ați furnizat, atunci când prelucrarea are la bază un contract sau consimțământul dvs., iar prelucrarea este realizată în moduri automate.

Vă rugăm să ne contactați la [email protected] pentru a vă exercita aceste drepturi și dacă aveți întrebări sau plângeri cu privire la procesarea datelor cu caracter personal.

Întrebări sau reclamații
Dacă aveți o preocupare cu privire la prelucrarea de către noi a datelor cu caracter personal pe care nu le putem rezolva, este posibil să aveți dreptul de a depune o reclamație la Autoritatea pentru Protecția Datelor în care locuiți. Datele de contact pentru autoritatea dvs. de protecție a datelor pot fi găsite utilizând linkurile de mai jos:

Pentru persoanele din SEE: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en
Pentru persoanele din Regatul Unit: https://ico.org.uk/global/contact-us/
Pentru persoanele din Elveția: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/the-fdpic/contact.html

Dezvăluiri pentru persoane fizice din California, Colorado, Virginia, Utah și Connecticut

Această secțiune conține informații suplimentare de la rezidenții din California, Colorado, Virginia, Utah și Connecticut cu privire la practicile noastre de tratare a datelor cu caracter personal și drepturile dvs. privind confidențialitatea datelor.

California: Sumar al practicilor anterioare de manipulare a datelor cu caracter personal de 12 luni
Redăm în graficul de mai jos un rezumat al practicilor noastre anterioare de gestionare a datelor cu caracter personal pe 12 luni. Puteți afla mai multe despre informațiile pe care le colectăm la sau înainte de punctul de colectare de mai sus, în secțiunea Sursă și tip de date cu caracter personal, scopul și utilizarea datelor cu caracter personal și divulgarea acestora. Vă rugăm să rețineți că practicile noastre anterioare de 12 luni sunt similare cu practicile noastre actuale de tratare a datelor cu caracter personal.

Categorie de date cu caracter personal

Surse

Scopul comercial al prelucrării, divulgării și destinatarului datelor cu caracter personal

Identificatori, cum ar fi numele, numele companiei, funcția, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală, adresa protocolului de internet, identificatorul personal unic și alți identificatori similari.

Dvs. sau compania dvs.

Vândute

Nu am vândut aceste date cu caracter personal terților.

Partajate pentru publicitate vizată

Nu am împărtășit aceste informații cu terțe părți pentru publicitate vizată

Furnizori de servicii/contractori/procesatori

Este posibil să fi divulgat aceste date cu caracter personal furnizorilor noștri de servicii, contractorilor și prelucrătorii care ne furnizează anumite servicii, cum ar fi cele care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici; și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii.

Scopul prelucrării

Scopul pentru care am prelucrat datele dvs. cu caracter personal depinde de contextul în care acestea ne-au fost furnizate (de exemplu, dacă desfășurați relații comerciale cu noi sau utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi Telematică și Soluții conectate și instrumente digitale). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați scopul și utilizarea informațiilor cu caracter personal și divulgarea secțiunilor privind datele cu caracter personal.

Orice date cu caracter personal descrise în Codul Cal. Civ. § 1798.80(e), cum ar fi numele, semnătura, adresa, numărul de telefon și informațiile financiare.

 

Dvs. sau compania dvs.

 

Vândute

 

Nu am vândut aceste date cu caracter personal terților.

Partajate pentru publicitate vizată

Nu am împărtășit aceste informații cu terțe părți pentru publicitate vizată

Furnizori de servicii/contractori/procesatori

Este posibil să fi divulgat aceste date cu caracter personal furnizorilor noștri de servicii, contractorilor și prelucrătorii care ne furnizează anumite servicii, cum ar fi cele care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici; și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii.

Scopul prelucrării

Scopul pentru care am prelucrat datele dvs. cu caracter personal depinde de contextul în care acestea ne-au fost furnizate (de exemplu, dacă desfășurați relații comerciale cu noi sau utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi Telematică și Soluții conectate și instrumente digitale). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați scopul și utilizarea informațiilor cu caracter personal și divulgarea secțiunilor privind datele cu caracter personal.

 

Informații comerciale, cum ar fi istoricul achizițiilor, istoricul plăților și facturilor, interesul pentru produsele sau serviciile noastre specifice, informații despre garanție, istoricul serviciilor, interesul pentru produse sau servicii, numărul VIN de motoare/generatoare pe care le-ați achiziționat și identificarea comerciantului și/sau a centrelor de service.

Dvs. sau compania dvs.

Vândute

Nu am vândut aceste date cu caracter personal terților.

 

Partajate pentru publicitate vizată

Nu am împărtășit aceste informații cu terțe părți pentru publicitate vizată

 

Furnizori de servicii/contractori/procesatori

Este posibil să fi divulgat aceste date cu caracter personal furnizorilor noștri de servicii, contractorilor și prelucrătorii care ne furnizează anumite servicii, cum ar fi cele care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici; și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii.

 

Scopul prelucrării

Scopul pentru care am prelucrat datele dvs. cu caracter personal depinde de contextul în care acestea ne-au fost furnizate (de exemplu, dacă desfășurați relații comerciale cu noi sau utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi Telematică și Soluții conectate și instrumente digitale). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați scopul și utilizarea informațiilor cu caracter personal și divulgarea secțiunilor privind datele cu caracter personal.

Informații despre activitatea pe internet sau alte rețele electronice, cum ar fi istoricul de navigare, istoricul căutărilor și informații privind interacțiunea consumatorului cu site-urile și serviciile noastre.

Dvs. sau compania dvs.

Vândute

Nu am vândut aceste date cu caracter personal terților.

 

Partajate pentru publicitate vizată

Nu am împărtășit aceste informații cu terțe părți pentru publicitate vizată

 

Furnizori de servicii/contractori/procesatori

Este posibil să fi divulgat aceste date cu caracter personal furnizorilor noștri de servicii, contractorilor și prelucrătorii care ne furnizează anumite servicii, cum ar fi cele care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici; și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii.

 

Scopul prelucrării

Scopul pentru care am prelucrat datele dvs. cu caracter personal depinde de contextul în care acestea ne-au fost furnizate (de exemplu, dacă aplicați relații comerciale cu noi sau utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi Telematică și Soluții conectate și instrumente digitale). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați scopul și utilizarea informațiilor cu caracter personal și divulgarea secțiunilor privind datele cu caracter personal.

Date geolocale.

Dvs. sau vehiculul sau echipamentul dvs.

Vândute

Nu am vândut aceste date cu caracter personal terților.

 

Partajate pentru publicitate vizată

Nu am împărtășit aceste informații cu terțe părți pentru publicitate vizată

 

Furnizori de servicii/contractori/procesatori

Este posibil să fi divulgat aceste date cu caracter personal furnizorilor noștri de servicii, contractorilor și prelucrătorii care ne furnizează anumite servicii, cum ar fi cele care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici; și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii.

 

Scopul prelucrării

Scopul pentru care am prelucrat datele dvs. cu caracter personal depinde de contextul în care acestea ne-au fost furnizate (de exemplu, dacă desfășurați relații comerciale cu noi sau utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi Telematică și Soluții conectate și instrumente digitale). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați scopul și utilizarea informațiilor cu caracter personal și divulgarea secțiunilor privind datele cu caracter personal.

Deducțiile extrase din oricare dintre informațiile identificate aici.

Dvs.

Vândute

Nu am vândut aceste date cu caracter personal terților.

Partajate pentru publicitate vizată

Nu am împărtășit aceste informații cu terțe părți pentru publicitate vizată

Furnizori de servicii/contractori/procesatori

Este posibil să fi divulgat aceste date cu caracter personal furnizorilor noștri de servicii, contractorilor și prelucrătorii care ne furnizează anumite servicii, cum ar fi cele care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici; și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii.

Scopul prelucrării

Scopul pentru care am prelucrat datele dvs. cu caracter personal depinde de contextul în care acestea ne-au fost furnizate (de exemplu, dacă desfășurați relații comerciale cu noi sau utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi Telematică și Soluții conectate și instrumente digitale). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați scopul și utilizarea informațiilor cu caracter personal și divulgarea secțiunilor privind datele cu caracter personal.

Date sau date sensibile cu caracter personal, cum ar fi date financiare.

Dvs. sau compania dvs.

Vândute

Nu am vândut aceste date cu caracter personal terților.

 

Partajate pentru publicitate vizată

Nu am împărtășit aceste informații cu terțe părți pentru publicitate vizată

Furnizori de servicii/contractori/procesatori

Este posibil să fi divulgat aceste date cu caracter personal furnizorilor noștri de servicii, contractorilor și prelucrătorii care ne furnizează anumite servicii, cum ar fi cele care ne asistă cu site-urile noastre web; Securitate IT; centre de date sau servicii cloud; servicii de comunicații; rețele sociale; cele care colaborează cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, cum ar fi distribuitorii, centrele de service și partenerii telematici și cele care ne asistă cu alte tipuri de servicii.

Scopul prelucrării

Scopul pentru care am prelucrat datele dvs. cu caracter personal depinde de contextul în care acestea ne-au fost furnizate (de exemplu, dacă desfășurați relații comerciale cu noi sau utilizați produsele și serviciile noastre, cum ar fi Telematică și Soluții conectate și instrumente digitale). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați scopul și utilizarea informațiilor cu caracter personal și divulgarea secțiunilor privind datele cu caracter personal.

Vânzarea sau partajarea datelor cu caracter personal
Nu vindem și nu partajăm datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți. De asemenea, nu vindem, partajăm, nu folosim cu bună știință pentru publicitatea vizată și nu dezvăluim datele cu caracter personal ale copiilor cu vârsta sub 16 ani. Vă rugăm să rețineți că nu plasam module cookie sau alte dispozitive de urmărire care ar constitui o vânzare de date cu caracter personal sau schimbul de date cu caracter personal pentru publicitate vizată pentru utilizatorii din California, Colorado, Virginia, Utah și Connecticut.

Date sensibile cu caracter personal
Conform legislației privind confidențialitatea datelor, anumite tipuri de date cu caracter personal sunt considerate date sau date cu caracter personal "sensibile" și necesită drepturi și obligații suplimentare privind confidențialitatea datelor. Cummins colectează geolocalizări precise și informații financiare, care pot fi considerate date sensibile cu caracter personal în temeiul legislației privind confidențialitatea. Acolo unde legea ne obligă, vă vom obține consimțământul înainte de a vă procesa datele sensibile cu caracter personal. De asemenea, vom utiliza datele dvs. sensibile cu caracter personal numai în scopuri limitate, cum ar fi pentru a efectua serviciile sau pentru a furniza bunurile sau serviciile la care vă așteptați; pentru a preveni, detecta și investiga incidentele de securitate; să se opună acțiunilor rău-intenționate, înșelătoare, frauduloase sau ilegale îndreptate către companie și să-i urmărească penal pe cei responsabili pentru aceste acțiuni; sau pentru a verifica sau menține calitatea sau siguranța produselor, serviciilor sau dispozitivelor noastre.

Drepturile dvs.
Legislația privind confidențialitatea datelor permite consumatorilor care locuiesc în California, Colorado, Virginia, Utah și Connecticut anumite drepturi cu privire la datele lor cu caracter personal, cu anumite excepții. Dacă sunteți rezident într-unul dintre aceste state, această secțiune vi se aplică. Sub rezerva anumitor limitări, puteți avea următoarele drepturi:

  1. Dreptul de ștergere. Aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele cu caracter personal pe care le-am colectat despre dvs.
  2. Dreptul la corectare. Aveți dreptul să ne solicitați să corectăm datele cu caracter personal incorecte pe care le păstrăm despre dvs.
  3. Dreptul de a cunoaște și accesa. Aveți dreptul să confirmați prelucrarea și să cunoașteți și să accesați datele cu caracter personal pe care le-am colectat despre dvs., inclusiv categoriile de date cu caracter personal, categoriile de surse din care sunt colectate datele cu caracter personal, afacerea sau scopul comercial pentru colectarea, vânzarea sau partajarea datelor cu caracter personal, categoriile de terțe părți cărora le dezvăluim date cu caracter personal, și piesele specifice de date cu caracter personal pe care le-am colectat despre dvs. Aveți dreptul de a primi aceste informații într-un format, în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic, care este portabil, utilizabil și vă permite să transmiteți datele cu caracter personal unei persoane fără impedimente, în cazul în care prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.
  4. Dreptul de a renunța la profilare. Aveți dreptul de a renunța la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru crearea de profiluri în completarea deciziilor care produc efecte juridice sau similare semnificative asupra consumatorului, inclusiv acces la tehnologia automată de luare a deciziilor și la crearea de profiluri de către Cummins.
  5. Drepturi legate de partajarea pentru publicitate sau vânzare vizată. Nu partajăm datele dvs. cu caracter personal pentru publicitate vizată și nu vă vindem datele cu caracter personal. Cu toate acestea, ca o asigurare suplimentară, puteți contacta Cummins pentru a solicita adăugarea dvs. într-un jurnal de vânzare sau partajare, astfel încât datele dvs. cu caracter personal să nu fie (din greșeală) supuse unei vânzări sau partajări în avans. Puteți să vă exercitați acest drept dând clic aici sau prin e-mail la [email protected].
  6. Drepturi legate de date sensibile cu caracter personal sau date. Legislația privind confidențialitatea datelor poate oferi protecție suplimentară pentru datele sensibile cu caracter personal sau date. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Date sensibile cu caracter personal.
  7. Dreptul la nediscriminare. Aveți dreptul să nu fiți discriminat pentru exercitarea niciunuia dintre drepturile dvs. de confidențialitate. Acestea nu ne includ pe noi: (a) negarea bunurilor sau serviciilor dvs. (b) perceperea de prețuri sau rate diferite pentru bunuri sau servicii, inclusiv prin utilizarea reducerilor sau a altor beneficii sau prin aplicarea de penalizări; (c) vă oferă un nivel sau o calitate diferită a bunurilor sau serviciilor; (d) sugerându-vă că veți primi un preț sau o rată diferită pentru bunuri sau servicii sau un alt nivel sau calitate a bunurilor sau serviciilor; și (e) represaliile împotriva dvs. pentru exercitarea drepturilor dvs. de confidențialitate.
  8. Dreptul la recurs. Dacă refuzăm să luăm măsuri ca răspuns la exercitarea de către dvs. a unui drept de confidențialitate, vă vom informa cu privire la motivul respingerii solicitării dvs. și vă vom oferi instrucțiuni cu privire la modul în care puteți face apel împotriva hotărârii.

Instrucțiuni privind modul de exercitare a drepturilor dvs. de confidențialitate
Vă puteți exercita drepturile de confidențialitate apelând numărul nostru de telefon gratuit la 1-800-CUMMINS, prin e-mail la [email protected], sau completând formularele web de mai jos. În unele cazuri, va trebui să vă verificăm identitatea înainte de a vă respecta cererea de respectare a confidențialității. Vă vom verifica identitatea solicitându-vă să furnizați date cu caracter personal referitoare la interacțiunile dvs. recente cu noi. Vă vom respecta solicitarea privind drepturile de confidențialitate în termen de 45 zile calendaristice de la primirea solicitării, cu excepția cazului în care solicităm o prelungire conform legislației privind confidențialitatea datelor.

Apelând la o negare a unei solicitări privind dreptul la confidențialitate
Puteți face apel la o negare a solicitărilor dvs. privind dreptul la confidențialitate apelându-ne la numărul nostru de telefon gratuit la 1-800-CUMMINS sau ne trimiteți un e-mail la [email protected]. În termen de 45 zile de la primirea unei căi de atac, vă vom informa în scris cu privire la orice acțiune întreprinsă ca răspuns la apel, inclusiv o explicatie scrisă a motivelor deciziilor. Dacă respingem recursul dvs., puteți depune o reclamație la procurorul general al statului dvs.

Agenți autorizați
Vă puteți exercita drepturile privind confidențialitatea prin intermediul unui agent autorizat. Dacă am primit solicitarea dvs. de la un agent autorizat, putem solicita dovezi că i-ați furnizat unui astfel de agent o împuternicire sau că agentul are o autoritate scrisă valabilă pentru a depune cereri de exercitare a drepturilor în numele dvs. Dacă sunteți un agent autorizat care caută să facă o cerere, vă rugăm să sunați la numărul nostru de telefon gratuit la 1-800-CUMMINS sau să ne trimiteți un e-mail la [email protected].

Modificări aduse acestei Politici de Confidențialitate
Pe măsură ce continuăm să oferim servicii suplimentare și pe măsură ce legile și reglementările privind confidențialitatea evoluează, poate fi necesară revizuirea sau actualizarea politicii noastre de confidențialitate. Dacă decidem să ne schimbăm politica, vom posta aceste modificări pe pagina noastră de pornire, astfel încât utilizatorii noștri să fie întotdeauna conștienți de ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă există, le dezvăluim. Dacă, în orice moment, am dori să utilizăm date cu caracter personal într-un mod diferit și care nu poate fi deducabil în mod rezonabil față de cel menționat în politicile noastre în momentul în care au fost colectate, vom notifica utilizatorii în prealabil și le vom solicita consimțământul, dacă este necesar din punct de vedere legal.

Contactați-ne
Dacă aveți întrebări despre politica de confidențialitate a Cummins sau considerați că informațiile dvs. au fost gestionate greșit, ne puteți contacta prin e-mail la [email protected], sau scriindu-ne la sediul cummins Inc. Global, 500 Jackson Street, Columbus, IN 47201. Cummins a instituit un proces de soluționare a litigiilor pentru orice litigii legate de confidențialitate sau de securitate și nu ripostează împotriva oricărei persoane care ne contactează cu un litigiu pe care îl consideră legitim. Persoanele care consideră că disputa lor nu a fost soluționată de către companie pentru satisfacția lor au, de asemenea, dreptul de a depune reclamații la agențiile de supraveghere relevante pentru protecția datelor.

© 14 decembrie 2022 Cummins Inc. Toate drepturile rezervate.


Instrumente digitale pentru Notificări de Protecție a Datelor

Scopul colectării: Instrumentele noastre digitale includ instrumente și aplicații online care sunt concepute pentru a ajuta clienții cu evenimentele legate de service de vehicule și echipamente. Înțelegem inconvenientele și pierderile de timp asociate cu timpul de nefuncționare și întreținere și ne străduim să minimizăm inconvenientele prin intermediul acestor instrumente. Printre altele, instrumentele vă ajută să localizați rapid serviciul de reparații din apropiere (sau să vă aducă serviciul aproape), simplificând procesul de diagnoză pentru a identifica cauza defecțiunii sau a nefuncționării și readucându-vă înapoi în afaceri cât mai repede posibil.

Informații personale colectate:Elementele de date specifice colectate prin instrumentele digitale Cummins variază în funcție de instrument și de nevoile specifice ale clienților. Acestea includ, dar nu se limitează la, numele și detaliile dvs. de contact, informații referitoare la vehiculul sau echipamentul comercial în cauză, datele despre locație (în legătură cu localizarea unui centru de reparații din apropiere sau cu furnizarea serviciului la dvs.), evaluări de diagnoză referitoare la coduri de eroare sau reparații, inclusiv cauza principală și factorii potențiali care influențează defecțiunea, informațiile de plată pentru orice reparații sau abonamente la aceste servicii și feedback-ul clienților prin sondaje (dacă este cazul).

Prelucrarea informațiilor colectate: Cummins prelucrează datele colectate în legătură cu instrumentul sau aplicația digitală specifică în care vă înscrieți și în funcție de nevoile dvs. Asta include efectuarea de diagnoze necesare pentru vehiculul sau echipamentul dvs. comercial, îndeplinirea solicitărilor dvs. de reparație și service, furnizarea de informații despre locațiile de service din apropiere, programarea programărilor și venirea la locația dvs. pentru a efectua diagnoza și reparațiile. Datele pot fi, de asemenea, utilizate în scopuri înconjurătoare, cum ar fi îmbunătățirea produsului și a calității, feedback și asistență clienți și în scopuri de reglementare, legale și de conformitate.

Alte informații: Vă rugăm să consultați alte secțiuni ale acestei Politici de confidențialitate pentru informații suplimentare despre practicile Cummins referitoare la instrumentele sale digitale (și alte) date personale, cum ar fi în legătură cu securitatea, transferurile transfrontaliere, informații specifice pentru anumite regiuni, drepturi individuale, păstrarea datelor și orice dispute.

Persoanele cu întrebări sau îngrijorări cu privire la colectarea datelor cu caracter personal de către Cummins în legătură cu instrumentele noastre digitale ne pot contacta și la [email protected] pentru asistență suplimentară.

© 14 decembrie 2021 Cummins Inc. Toate drepturile rezervate.

Scutul UE-SUA privind confidențialitatea

Această notă de informare a site-ului web privind Scutul privind confidențialitatea este menită să vă informeze cu privire la aderarea și respectarea de către Cummins a UE-SUA. Cadrul Scutului privind confidențialitatea, astfel cum este stabilit de Departamentul de Comerț al SUA.

Aplicare: Cummins și-a certificat și confirmat aderarea la UE-S.U.A. Cadrul Scutului privind confidențialitatea pentru resursa sa umană și datele cu caracter personal ale clienților referitoare la rezidenții din Uniunea Europeană (UE), Spațiul Economic European (E.E.A.). Cu toate acestea, în lumina hotărârii Curții de Justiție a Uniunii Europene în cauza C-311/18 ("Schrems II"), Cummins și-a încetat dependența de cadrul Scutului privind confidențialitatea ca temei juridic pentru transferul datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, Cummins continuă să rămână certificat pentru acest cadru, ca parte a angajamentului general al companiei de a asigura practici de protecție a datelor conforme și responsabile, în țările în care activăm.

Principiile Scutului privind confidențialitatea pe care Cummins le susține în legătură cu certificarea sa privind confidențialitatea sunt: notificare; alegere (consimțământ); responsabilitatea pentru transferul ulterior; securitate; integritatea datelor și limitarea scopului; acces și recurs, executare și răspundere. Pentru a afla mai mult despre programul „Scutul privind confidențialitatea” și pentru a ne vizualiza certificarea, vă rugăm să vizitați site-ul web al Scutului privind confidențialitatea, al Departamentului de Comerț al SUA la adresa: https://www.privacyshield.gov/list sau, vă rugăm să consultați nota de informare despre Scutul privind confidențialitatea.

Conflicte: dacă există conflicte între termenii notei de informare privind confidențialitatea și principiile Scutului privind confidențialitatea, principiile Scutului privind confidențialitatea, astfel cum au fost modificate prin decizia Schrems II a Curții de Justiție a UE vor prevala.

Litigii: n conformitate cu principiile Scutului privind confidențialitatea, Cummins s-a angajat să coopereze cu autoritățile de supraveghere ale UE cu privire la reclamațiile nerezolvate legate de Scutului privind confidențialitatea privind resursele umane ale companiei sau datele cu caracter personal ale clienților. Persoanele care cred că datele cu caracter personal au fost gestionate greșit de către Cummins, în legătură cu angajamentele companiei privind Scutul de confidențialitate, au dreptul de a contacta autoritățile de supraveghere ale UE pentru mai multe informații sau pentru a depune o reclamație și pot face acest lucru gratuit. Persoanele UE/UE cu întrebări sau reclamații cu privire la politicile sau practicile Scutului privind confidențialitatea trebuie mai întâi să contacteze Cummins la:

E-mail: [email protected]
Adresa poștală: Cummins Inc., Law Department - Echipa SCutului privind Confidențialitatea, 301 East Market Street, 5th Floor, Indianapolis, Indiana USA 46204

Cu excepția oricăror circumstanțe neprevăzute, Cummins va răspunde persoanei care depune reclamația în termen de patruzeci și cinci (45) de zile de la primirea acesteia.

Supravegherea și aplicarea reglementărilor: În legătură cu certificarea privind Scutului de confidențialitate, Cummins este subordonată autorității de investigare și aplicare a Comisiei federale pentru comerț din SUA și autorităților europene de supraveghere competente.

Dreptul la un arbitraj obligatoriu: În circumstanțe limitate și în conformitate cu cadrul Scutului privind confidențialitatea, persoanele UE/UE pot solicita, de asemenea, un arbitraj obligatoriu în fața unui comitet al Scutului privind confidențialitatea.

Drepturile persoanelor de a-și accesa datele: Persoanele UE/E.E.A. au dreptul de a accesa date cu caracter personal despre acestea și de a limita utilizarea și divulgarea datelor lor cu caracter personal. În anumite situații, cum ar fi în cazul în care datele sunt incorecte sau au fost colectate necorespunzător, persoanele au, de asemenea, dreptul de a solicita modificarea sau ștergerea datelor lor. Cummins s-a angajat să respecte și să susțină aceste drepturi. Dacă doriți să vă exercitați acele drepturi, ne puteți contacta scriindu-ne la adresa 301 East Market Street, 5th floor, Indianapolis, Indiana USA 46204, sau trimițându-ne e-mail la:[email protected]. Vă rugăm să rețineți că există anumite limitări ale acestor drepturi, astfel cum este descris în cadrul Scutului privind confidențialitatea.

Solicitări de aplicare a legii: Cummins poate fi obligat să dezvăluie date cu caracter personal ca răspuns la solicitări legale din partea autorităților publice, inclusiv respectarea cerințelor de securitate națională sau de aplicare a legii. Procedând astfel și în măsura permisă în raport cu situația particulară, Cummins ia măsuri rezonabile pentru a echilibra drepturile persoanelor cu cele ale agențiilor solicitante.

Actualizări: Această politică poate fi actualizată din când în când, cum ar fi în ceea ce privește modificările aduse cadrului Scutului privind confidențialitatea, așteptările privind reglementările sau modificările din cadrul Cummins. Aceste modificări nu vor avea impact negativ asupra protecțiilor Scutului privind Confidențialitatea, care au fost puse în aplicare de Cummins.

În vigoare: 14 decembrie 2020. Copyright septembrie 2020.  Toate drepturile rezervate


Termenii de utilizare

Notă: vă rugăm să citiți cu atenție acest document înainte de a utiliza acest site web. Nu utilizați acest site web dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile prezente în acest document. Utilizarea acestui site web înseamnă respectarea prezenílor termeni de utilizare.

Utilizarea site-ului
Cummins Inc. (filialele sale, asocierile în participație și filialele sale, precum și distribuitorii săi autorizați) vă autorizează să vizualizați și să descărcați informațiile electronice desemnate, de pe acest site web („site”). Aceste informații electronice („informații Cummins”) pot consta ]n software, date tehnice, literatură privind produsele și alte materiale. Trebuie să păstrați toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte notificări privind proprietatea prezente în informațiile originale Cummins și pe orice copie a informațiilor Cummins. Nu aveți dreptul să modificați informațiile Cummins obținute de pe acest site în niciun fel sau să reproduceți sau să afișați public, să transmiteți, să distribuiți sau să utilizați în alt mod informațiile Cummins, în niciun scop comercial. În scopul prezenților termeni, orice utilizare a informațiilor Cummins pe orice alt site web sau în orice mediu computerizat integrat într-o rețea (inclusiv, dar fără a se limita la, postarea informațiilor Cummins pe un intranet sau extranet local), în orice scop, este strict interzisă fără permisiunea explicită, scrisă, a Cummins . Informațiile Cummins de pe acest site sunt protejate prin drepturi de autor și orice utilizare neautorizată a oricărei informații Cummins aflate pe acest site poate încălca drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi. În cazul în care nu respectați prezenții termeni, autorizația dvs. de a utiliza acest site încetează automat și trebuie să distrugeți imediat orice informație Cummins obținută de pe site.

Utilizare adecvată, etică și legală
Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să nu perturbați și să nu interferați cu securitatea sau să nu abuzați în niciun alt fel site-ul web sau orice servicii, resurse ale sistemului, conturi, servere sau rețele conectate sau accesibile prin intermediul site-ului sau site-urilor web afiliate sau conectate; (b) să nu perturbați sau să nu interferați cu plăcerea oricărui alt utilizator de a utiliza site-ul sau site-urile web afiliate sau conectate; (c) să nu încărcați, să nu postați sau să nu transmiteți altfel prin sau pe acest site viruși sau alte fișiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive; (d) să nu utilizați sau să încercați să utilizați contul, serviciul sau sistemul altcuiva fără autorizație de la Cummins sau să nu creați sau să nu utilizați o identitate falsă pe acest site; (e) să nu transmiteți prin sau pe acest site spam, scrisori în lanț, poștă electronică sau orice alt tip de e-mail în masă nesolicitat către persoane sau entități care nu au acceptat să facă parte din astfel de corespondențe; (f) să nu divulgați numele de utilizator și parola altor persoane de pe site sau din afara acestuia; (g) să nu încercați să obțineți acces neautorizat la site sau la porțiuni ale site-ului, care sunt restricționate pentru accesul general și, (h) cu alte cuvinte, să respectați toate legile și cerințele de utilizare a acestui site web, inclusiv cele care se aplică datelor pe care le conține.

Informații catalog
Informațiile din catalog sunt furnizate pentru confortul clienților noștri și sunt cât mai exacte posibil. Cu toate acestea, producătorul nu oferă nicio garanție, explicită sau implicită, cu privire la acuratețea sau disponibilitatea produselor specificate în catalog. Toate celelalte specificații și informații despre aplicație sunt preluate din informații oficiale. S-au depus toate eforturile pentru a furniza informații originale privind instalarea din fabrică. Mulți producători oferă opțiuni pentru motor și/sau filtru pentru anumite modele; producătorii pot face modificări ale liniei de producție a unui model în timpul anului de producție; este posibil ca proprietarii să modifice echipamentele. Cummins nu este responsabil pentru utilizările greșite.

Proprietate intelectuală
Numele, imaginile și logourile care identifică firma Cummins sau terțe părți și produsele și serviciile acestora fac obiectul dreptului de autor, al drepturilor de proiectare și mărcilor comerciale ale Cummins și/sau ale terțelor părți. Nimic din conținutul prezenților termeni nu va fi interpretat ca oferind implicit, estoppel sau, cu alte cuvinte, nicio licență sau drept de utilizare a niciunei mărci comerciale, brevete, drepturi de proiectare sau drepturi de autor ale Cummins sau ale oricărei alte părți terțe. 

Depunerile utilizatorului
Orice material, informație sau idee pe care le transmiteți sau postați pe acest site, prin orice mijloace (inclusiv, dar fără a se limita la, e-mailurile trimise către Cummins, utulizând linkurile furnizate pe acest site) vor fi tratate ca fiind neconfidențiale și fără drept de proprietate și poate fi diseminată sau utilizată de Cummins sau de afiliații săi în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor. Vi se interzice să postați sau să transmiteți către sau de pe acest site orice material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, scandalos, provocator, pornografic sau indecent sau orice alt material care ar putea da naștere unei răspunderi civile sau penale conform legii. Utilizatorul nu poate posta niciun material care încalcă drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate (inclusiv drepturile de publicitate și confidențialitate). Utilizatorul va despăgubi Cummins pentru orice daune rezultate din acțiunile sau postările utilizatorului, care încalcă oricare dintre aceste politici. Cummins își rezervă dreptul de a interzice postările ulterioare ale oricărui utilizator, pentru încălcarea acestor standarde.

Linkuri către alt site-uri web
Linkurile către site-uri web ale unor terțe părți de pe acest site trebuie să fie aprobate în prealabil de către Cummins. Nu sunteți autorizat să legați niciun alt site web fără aprobarea noastră. Orice linkuri aprobate către site-uri web care nu sunt întreținute de Cummins sunt furnizate exclusiv pentru comoditatea clienților și vizitatorilor noștri. Dacă utilizați aceste linkuri, veți părăsi acest site. Cummins nu controlează și nu este responsabil pentru niciunul dintre aceste site-uri sau pentru conținutul acestora. Cummins nu aprobă și nu face nicio declarație cu privire la acestea sau la orice informații, software sau alte produse sau materiale gce se găsesc acolo sau la orice rezultat care ar putea fi obținut din utilizarea acestora. Dacă decideți să accesați oricare dintre site-urile terțe, conectate la acest site, faceți aceasta pe propria răspundere.

Declinarea responsabilității
Materialele furnizate pe acest site sunt furnizate „ca atare”, fără nicio garanție, explicită sau implicită, inclusiv de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau neîncălcare a proprietății intelectuale. În plus, Cummins nu garantează acuratețea și integralitatea materialelor de pe acest site. Cummins poate aduce modificări materialelor de pe acest site sau produselor și prețurilor descrise în acestea, în orice moment, fără notificare prealabilă. Materialele de pe acest site pot fi depășite, iar Cummins nu se angajează să actualizeze materialele de pe acest site. Informațiile publicate pe acest site pot face referire la produse, programe sau servicii care nu sunt disponibile în țara sau zona dvs. locală. Consultați Cummins în mod pentru informații cu privire la produsele, programele și serviciile care este posibil să fie disponibile pentru dvs. Este posibil ca legea aplicabilă  să nu permită excluderea garanțiilor implicite, așadar este posibil ca excluderea de mai sus să nu vi se aplice.

Limitarea răspunderii
ÎN NICIUN CAZ, CUMMINS, FURNIZORII SĂI, SAU ALTE PĂRȚI TERȚE MENȚIONATE PE ACEST SITE NU SUNT RESPONSABILI PENTRU NICIUN FEL DE DAUNE (INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, DAUNE CONSECUTIVE ȘI LA ACELEA REZULTATE DIN PROFITURILE PIERDUTE, DATELE PIERDUTE SAU ÎNTRERUPEREA ACTIVITĂȚII) INCAPACITATEA DE UTILIZARE, SAU REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTUI SITE, A ORICĂROR SITE-URI WEB LEGATE DE ACEST SITE, SAU A MATERIALELOR ȘI INFORMAȚIILOR CONȚINUTE DE ORICE SAU TOATE SITE-URILE, FIE PE BAZĂ DE GARANȚIE, CONTRACT, RĂSPUNDERE CIVILĂ SAU PE ORICE ALTĂ TEORIE JURIDICĂ, FIE FĂRĂ CONSULTANȚĂ ACORDATĂ PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. DACĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A MATERIALELOR SAU A INFORMAȚIILOR DE PE ACEST SITE ARE CA URMARE NECESITATEA DEPANĂRII, REPARĂRII SAU CORECTĂRII ECHIPAMENTELOR SAU DATELOR, VĂ ASUMAȚI TOATE COSTURILE. LEGEA APLICABILĂ NU POATE PERMITE EXCLUDEREA SAU LIMITAREA DAUNELOR INCIDENTALE SAU CONSECUTIVE, AȘADAR LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS NU VI SE APLICĂ. SE CONSIDERĂ CA DATELE ȘI INFORMAȚIILE PREZENTATE PE ACEST SITE WEB SUNT EXACTE, DAR UTILIZATORUL NU TREBUIE SĂ SE BAZEZE PE ACESTEA ÎN NICIUN SCOP. SUNT EXCLUSE ORICE ȘI TOATE RESPONSABILITĂȚILE PENTRU CONȚINUT SAU PENTRU ORICE OMISIUNI DE PE ACEST SITE WEB, INCLUSIV ORICE INEXACTITĂȚI SAU ERORI DIN ACESTE DATE SAU INFORMAȚII. CUMMINS ÎȘI DECLINĂ ORICE RESPONSABILITATE PENTRU UTILIZAREA PRODUSELOR CUMMINS ÎN ALTE APLICAȚII DECÂT CELE PENTRU CARE SUNT CONCEPUTE.

Legislația aplicabilă
Acest site este administrat de Cummins cu sediul în Columbus, Indiana. Cummins nu face nicio declarație cum că materialele de pe acest site sunt adecvate sau disponibile pentru a fi utilizate în afara Statelor Unite, iar accesarea acestora din teritoriile în care conținutul lor este ilegal, este interzis. Nu este permisă utilizarea sau exportarea sau reexportarea materialelor la acest site sau orice copie sau adaptări care încalcă legile sau reglementările aplicabile, inclusiv, dar fără a se limita la, legile și reglementările din SUA privind exportul. Dacă alegeți să accesați acest site din afara Statelor Unite, faceți acest lucru din proprie inițiativă și sunteți responsabil pentru respectarea legilor locale aplicabile. Prezenții termeni vor fi reglementați de și interpretați în conformitate cu legile statului Indiana, fără a pune în aplicare niciun principiu privind conflictele de legi.

Generalități
Cummins își rezervă dreptul de a modifica prezenții termeni în orice moment. Termenii de pe această pagină sunt obligatorii pentru dvs., prin urmare, trebuie să îi consultați des. Termenii specificați în acest document pot fi înlocuiți de anumiți termeni, în altă parte a site-ului.
 
Formulare de comandă, formulare de înregistrare și e-mail
Acest site utilizează formulare pentru a genera e-mailuri, care sunt apoi utilizate pentru trimiterea întrebărilor privind comenzile, a trimite date pentru înregistrare și alte procese de afaceri. Cummins declară în mod explicit că aceste formulare nu constituie niciun acord între Cummins și persoana care trimite formularul. Cummins își declină în mod expres orice responsabilitate legată de livrarea și prelucrarea acestor formulare. Dacă este urgent necesar, vă rugăm să contactați Cummins în mod direct, prin telefon. E-mailurile trimise către Cummins sunt transmise prin internet. Cummins nu este responsabil pentru întârzierile cauzate de probleme legate de livrarea, prelucrarea sau securitatea și confidențialitatea e-mailurilor pe internet.

Politica privind confidențialitatea
Cummins vă respectă confidențialitatea. Nu vom revinde niciuna dintre datele dvs. Este posibil să utilizăm module cookie pentru a determina utilizarea site-ului web de către dvs. Vom utiliza informațiile pe care ni le furnizați, pentru a ne ajuta să oferim produse și servicii mai bune. Este posibil să dezvăluim, să prelucrăm, să transmitem sau să reutilizăm datele în cadrul grupului nostru de companii Cummins și al distribuitorilor noștri, pentru a oferi asistență mai bună clienților. Este posibil să vă contactăm periodic cu privire la oferte speciale, promoții, informații despre produse noi și servicii.
Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu politica privind confidențialitatea a companiei Cummins. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să nu ne utilizați site-ul web. Ne rezervăm dreptul, la alegerea noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din această politică, în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic această pagină, pentru a consulta eventualele modificări. Utilizând în continuare site-ul web Cummins după publicarea modificărilor prezenților termeni va însemna că acceptați aceste modificări.

Actualizați în februarie 2017


Prezenta notă de informare privind modulele cookie și declarația de divulgare se aplică site-urilor web care sunt deținute sau operate de Cummins. Este destinat să vă informeze cu privire la utilizarea de către Cummins a modulelor cookie, a analizelor și a altor tehnologii similare, precum și a opțiunilor dvs. de a respinge utilizarea acestor elemente. Vă rugăm să rețineți că nu amplasăm niciun modul de cookiuri descrise mai jos pentru utilizatorii din California, Colorado, Virginia, Utah și Connecticut, care ar constitui o vânzare de date cu caracter personal sau schimbul de date cu caracter personal pentru publicitatea vizată. În măsura în care oricare dintre modulele cookie de mai jos constituie o vânzare sau o partajare, le vom plasa numai în browserele utilizatorilor care nu sunt din aceste state.
 
Ce sunt modulele cookie?

Modulele cookie sunt mici bucăți de date trimise de pe un site web și stocate pe dispozitivele unui utilizator. Atunci când utilizatorul va naviga pe aceeași pagină în viitor, modulele cookie ne anunță despre activitatea anterioară a utilizatorului. Modulele cookie nu vă afectează computerul în niciun fel, iar unele dintre acestea sunt șterse automat după o anumită perioadă de timp, cum ar fi șase luni.

Cummins utilizează module cookie?
Da. Utilizăm anumite tipuri de module cookie pe site-urile noastre și alte servicii. Acest lucru ne permite să colectăm informații printr-o varietate de tehnologii. Acestea lucru ne ajută să-i identificăm pe vizitatorii ce revin pe site-ul nostru și ne comunică lucruri, cum ar fi câți utilizatori ne-au vizitat site-ul, paginile care au fost accesate și dacă au existat probleme tehnice la încărcarea paginilor sau la navigarea pe site-ul nostru. Prin colectarea acestor informații, aflăm ce părți ale site-urilor noastre web și ale altor servicii sunt cele mai interesante sau valoroase pentru utilizatorii noștri și putem monitoriza interesul general față de produsele și serviciile noastre. De asemenea, ne permite să localizăm problemele tehnice, astfel încât să le putem corecta imediat. Acest lucru, la rândul său, ne ajută să ne îmbunătățim serviciile și să ne îmbunătățim ofertele pentru vizitatori.
 
Sunt obligat să accept module cookie?

Nu. Puteți dezactiva utilizarea modulelor cookie neesențiale în Centrul de preferințe privind confidențialitatea. De asemenea, puteți dezactiva utilizarea tuturor modulelor cookie de către site-urile web, inclusiv ale noastre, dezactivând funcția de module cookie din browserul dvs. Cu toate acestea, unele porțiuni ale site-urilor noastre web, precum și ale majorității altor site-uri, nu vor funcționa corect dacă alegeți să faceți acest lucru. De exemplu, dacă alegeți să cumpărați ceva prin intermediul site-ului nostru sau introduceți o parolă pentru a accesa o zonă restricționată, nu veți putea face acest lucru decât dacă site-ul vă poate autentifica prin module cookie.
 
Ce module cookie utilizați?

Există patru categorii generale de module cookie care sunt utilizate pe site-urile web:

  • Module cookie strict necesare (sau esențiale). Aceste module cookie sunt esențiale pentru a vă permite să navigați pe un site web și să-i utilizați funcțiile, cum ar fi serviciile pe care le-ați solicitat. Fără aceste module cookie, aceste servicii nu ar fi disponibile pentru dvs. Aceasta include, de exemplu, navigarea ca utilizator înregistrat, accesarea zonelor securizate ale site-ului sau efectuarea unei cumpărături prin intermediul site-ului. Asemenea tuturor site-urile web publice, site-ul nostru utilizează module cookie strict necesare.
  • Module cookie de performanță. Aceste module cookie colectează date despre modul în care vizitatorii utilizează un site web, de exemplu, ce pagini accesează vizitatorii cel mai des și dacă primesc mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste module cookie nu colectează date care identifică un vizitator. Toate informațiile colectate de aceste module cookie sunt agregate. Sunt utilizate doar pentru a îmbunătăți modul în care funcționează site-ul web. La fel ca, practic, toate site-urile web, utilizăm module cookie de performanță pe site-urile noastre.
  • Module cookie funcționale Aceste module cookie permit site-ului web să-și amintească alegerile pe care le faceți (cum ar fi numele dvs. de utilizator, limba sau regiunea în care vă aflați) și să ofere funcții îmbunătățite și mai personale. Acest lucru vă permite o experiență mai bună în timp ce utilizați site-ul. Informațiile colectate de aceste module cookie pot fi anonimizate și nu pot urmări activitatea dvs. de navigare pe alte pagini de internet.
  • Module cookie de vizare sau publicitate. Aceste module cookie colectează date despre obiceiurile dvs. de navigare, pentru a face publicitatea relevantă pentru dvs. și interesele dvs. Acestea sunt, de asemenea, utilizate pentru a limita de câte ori vedeți o reclamă, precum și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniei publicitare. De obicei, acestea sunt plasate de rețelele de publicitate, cu permisiunea operatorului site-ului web. Aceste module își amintesc că ați vizitat un site web, iar aceste date sunt partajate cu alte organizații, cum ar fi agenții de publicitate. Destul de des, modulele cookie de vizare sau publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului oferită de cealaltă organizație.

Ce sunt balizele web?
Unele tipuri de module cookie colectează date agregate, care ne ajută să ne îmbunătățim site-urile web, oferind informații, de exemplu, despre erorile de încărcare ale paginilor, precum și despre cele mai vizitate pagini web. Anumite pagini de pe site-ul nostru pot conține balize web (cunoscute și sub numele de etichete de internet, etichete pixel și GIF-uri clare). Utilizăm balize web pentru a ajuta la afișarea conținutului pentru vizitatori și pentru a genera statistici privind traficul web și tendințele. Balizele web nu vă pot identifica personal.

Cum pot renunța (îmi pot retrage consimțământul) de la utilizarea de către dvs. a modulelor cookie sau a tehnologiilor web similare?
Puteți renunța la modulele cookie neesențiale din Centrul de preferințe privind confidențialitatea sau setând browserul web pentru a preveni utilizarea modulelor cookie. Dacă faceți acest lucru, puteți naviga în continuare pe site-ul nostru, dar este posibil să nu puteți utiliza multe dintre caracteristicile sale sau să nu puteți face cumpărături.
 
Site-uri web terță parte

Pe unele site-uri web terțe, cum ar fi paginile noastre de rețele sociale, este posibil ca persoanele să fi încărcat conținut terță parte, cum ar fi videoclipuri de pe YouTube sau din altă parte, sau să încorporeze conținut și instrumente de partajare de pe alte site-uri terțe. Deoarece nu controlăm difuzarea modulelor cookie de către niciun site care nu este deținut sau operat de Cummins, ar trebui să consultați site-urile web terță parte relevante pentru mai multe informații despre aceste module cookie și dacă și cum puteți opta să nu le primiți. În general, totuși, puteți dezactiva modulele cookie ale terțelor părți, ajustând setările browserului. Instrucțiunile pot fi găsite la adresa www.aboutcookies.org.

Redirecționare către
cummins.com

Informațiile pe care le căutați se află la
cummins.com

Lansăm respectiva pagina pentru dvs. acum.

Vă mulțumim.