Cummins Holland B.V.

CUMMINS IN NEDERLAND   

Cummins ondersteunt haar klanten in Nederland sinds 1935, in dit jaar werd de eerste Cummins motor geïnstalleerd door autofabrikant Schmidt NV in Noord-Holland. In 2005 werd Cummins Holland B.V. een volledige distributeur in eigendom van Cummins Inc.

Vandaag de dag biedt Cummins Holland B.V. uitgebreide aftermarket-ondersteuning voor alle Cummins aangedreven producten die gespecialiseerd zijn in on- en off-highway marktsectoren. Deze sectoren zijn o.a. de automotive (bus), landbouw, constructie, scheepvaart, mijnbouw en de spoorwegen.

Daarnaast biedt Cummins Holland B.V. essentiële toepassingen voor noodstroomopwekking (ziekenhuizen en datacenters) die zich richten op het handhaven van procesprestaties en het verlagen van de totale eigendomskosten.

Tevens levert Cummins Holland B.V. een service van hoge kwaliteit aan hun klanten via een eigen gespecialiseerde werkplaats met toegewijde mobiele technici en haar uitgebreid dealernetwerk.

Contacteer ons
+

Cummins QSK38 met hoog vermogen

Aangedreven door een Cummins scheepsvoortstuwingsmotor op het binnenvaartschip “Servio”

Lees onze casestudy
+

Service-overeenkomsten

Uitgebreide dekking door after-sales ondersteuningsplannen die gericht zijn op het handhaven van productprestaties en het verlagen van de totale eigendomskosten

Contacteer ons
+

Prestaties die altijd klantgericht zijn

Cummins is altijd gedreven geweest om aan de eisen van de klant te voldoen door middel van haar uitgebreide, hoogwaardige producten en diensten die de uptime maximaliseren en die de beste totale eigendomskosten voor onze klanten opleveren.

Meer weten

HOE ONS TE CONTACTEREN

Telefoon, fax & e-mail Adres
Tel: 00 31 (0) 78 618 12 00
Fax: 00 31 (0) 78 617 65 79
E-mail: [email protected]
Cummins Holland B.V
Olivijn 800,
Dordrecht, 3316 KH
Paesi Bassi

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR GOEDEREN EN DIENSTEN

GENERAL TERMS AND CONDITIONS FOR SUPPLY OF GOODS AND SERVICES

OM UW DICHTSTBIJZIJNDE ONDERDELEN- EN SERVICEDEALER TE VINDEN

Zoek hier

Reindirizzamento a
cummins.com

Le informazioni che stai cercando sono su
cummins.com

Stiamo lanciando quel sito per te.

Grazie.